reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Oj Kalina u mnie to samo, skarpetki małe większe, całkiem malutkie uparcie giną, po czym walają się po domu, każda od innej pary. Ostatnio u mnie stosy ciuchów, ciuszków, czekają na prasowanie ( może jutro się doczekają). Mam pościel do prasowania. Nie cierpię tego robić. Ale będę musiała jeszcze długo prać, prasować sprzątać, gotować, odkurzać, myć naczynia aż nie pojawi się ......synowa. :D :D :D

Kalina pisze:
wszystkie brudne skarpety moje! No nie wszystkie, troche pralka zjadas. czy tobie też zjadają pralki skarpety? wsadzasz pary, wychodza pojedyncze?
I NIGDY sie nie znajduja te, co zginęły.... :mad:

U mnie to samo! ::) JA mam taki koszyczek do którego wkładam takie pojedyńcze. Ładny ten koszyczek z jasnej wikliny, albo czegos wilkono podobnego, Stoi sobie gdzieś na półce i co jakiś czas zaglądam tam i cud! :angel: :o Okazuje się że znaczna część to odnalezione pary! Nawet dzieci się już nauczyły co robic hjak jakas biedna samotna CZYSTA skarpetka gdzieś zalega!

ja tez mam doła błam dzis z małą na badaniu - morfologii. z główki jej pobierali buuuuuuuuuuuuu :( :( :( :( :( :(
Ona juz się śmieje do karuzelki tylko ja głupia jeszcze sie pozbierac nie mogę . Uryczałam sie jak bóbr.
Na pociesenie zjadłam dwa paczusie ;) ;) ::) ::) ::). I reszte dnia poscic muszę :( :( :( :(.

Jsorbek, nie rozczulaj sie...wczesniaki jak leża mają non stop podłączone do główek kroplówki, antybiotyki, wenflony....i to wkłuwaja sie im codziennie...moj miał i z przodu, i z tyłu, i z boku łebka takie igły....a do tego w pięte i rączkę¶...w sumie widok straszny, ale dzieci szybko zapominają, to mamy rycza...a ty swego porodu nie zapomniałaś? A tez bolało....
Lady, co z twoim dołem? Wyłaź z niego! uszy do góry! Nie w takich kamieniołomach się było!

czesc pracy...
Kalina robisz pączki dzisiaj...?? ;D ;D ;D
ja faworki bede robic pączków niestety nie umiem...

Dziękuję ci kochana za wiosne tak mi jej brakowało...

reklama
ah.....:( wcozraj miałąm niezłą sprzeczke z moją połowicą i jakos to we mnie jeszcze siedzi ..

ale chyba wypne sie na to wszystko i będe sie zajmowała swojimi sprawami ...

dzisiaj jedziemy na weekend do teściów ...ah nareszcie strasznie sie za nimi steskniłam ...wiec poplotkuje z tesciową :) ...odpoczne od dzwigania Jasia < oni to za mnie robią :p > i może z Mateuszem wyjdziemy gdzies sami ....

Do góry