reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Jednak kolezanka nie przyjechała bo Jej synus wymiotował:no:i siedze sama w chacie
Dziewczynki spia juz od 11 bo były niewyspane i bardzo marudne:wściekła/y:
Mlody buszuje mi po chacie a ja pije wlasnie capucinko z ricore

Witam serdecznie i miło mi Was poznać. Dziewczyny mam pytanie, czy orientujecie się czy są moskitiery na wozki bliźniacze? Iczy parasole do takiego wózka są normalnej wielkości czy większe??

A ja mam dylemat. Zaprosili nas znajomi na domek nad jeziorem na weekend, z Wiki oczywiście. Tam jest pięnie, spokojnie, sami kulturalni stasi fajni ludzie. I tu nagle dzwoni kolega co w Rosji juz kupe lat siedzi, ze właśnie przyjechał do Polski i wpadnie do nas w sobote, czy tego chcemy czy nie:-D. Przyjaciel Piotrka, wspólny baardzo dobry znajomy, kurcze a mi sie tak marzyl wypad nad to jezior. A Waldi to raz na rok albo pół przyjeżdża na kilka dni. No i nie wiem. PIotr mówi, bierz mała i jedx jak masz ochotę, Waldi się mie pogniewa, a mnie sie nie bardzo z nimi chce siedziec, bo pic będą a ja nie mogę, no bo jedno z nas bedzie musiało sie mala zajmowac...co WY NA TO?

dobrze ten twój Piotrek gada, skoro ty nie chcesz byc z nimi bo beda pic, a chcesz jechac nad jezioro, to w czym problem :confused::confused::confused:
przynajmniej sobie odpoczniesz:tak::tak::tak:

Witam serdecznie i miło mi Was poznać. Dziewczyny mam pytanie, czy orientujecie się czy są moskitiery na wozki bliźniacze? Iczy parasole do takiego wózka są normalnej wielkości czy większe??
Witaj
Ja ten pierwszy wozek blizniaczy miałam z dwoma osobnymi budkami i kupilam sobie dwie moskitiery:tak::tak::tak:i było oki
Teraz mam bebe confort jeden za drugim wiec te dwie moskitiery tez mi pasuja:tak::tak::tak:

No to mlode juz wstały ,wiec czuje ze caly dzien bede miala dzisiaj do bani:no::wściekła/y:

Klaudia ledwo weszla mi do pokoju to zamkneła mi lapyopa mala menda i wszystko musialam na nowo wlaczac:no:
Teraz na szczescie wszyscy poszli do Dominika i tam siedza no i niech robia sobie co chca;-):-D

A ja mam dylemat. Zaprosili nas znajomi na domek nad jeziorem na weekend, z Wiki oczywiście. Tam jest pięnie, spokojnie, sami kulturalni stasi fajni ludzie. I tu nagle dzwoni kolega co w Rosji juz kupe lat siedzi, ze właśnie przyjechał do Polski i wpadnie do nas w sobote, czy tego chcemy czy nie:-D. Przyjaciel Piotrka, wspólny baardzo dobry znajomy, kurcze a mi sie tak marzyl wypad nad to jezior. A Waldi to raz na rok albo pół przyjeżdża na kilka dni. No i nie wiem. PIotr mówi, bierz mała i jedx jak masz ochotę, Waldi się mie pogniewa, a mnie sie nie bardzo z nimi chce siedziec, bo pic będą a ja nie mogę, no bo jedno z nas bedzie musiało sie mala zajmowac...co WY NA TO?

Luna kochana nic tylko zwijaj dupke pakoj ciuchy i milego weekendu zycze:-):-):-)

No to zaliczyłam drzemkę, a moja niunia już zdążyła dojechać z babcia do ośrodka :tak:

fajne.ja mam zwykle proste,ale zersze niz te co teraz robia bo moje ma 67cm:-D:-D:-D
ale ma 30lat:-):-):-):-):-)

kurcze cos mnie ten jajnik nawala.jak chodze albo soadam to mnie boli.:baffled:

I takie najlepsze :tak: Mojej Helenie szybko się zrobiło ciasno w tym 60centymetrowym :baffled:

fajne, tylko ze to jest ciemne a wszystkie meble w pokoju bedziemy mieli jasne i nie wiem w sumi eju czy kupowac czy nie:baffled:

Możesz sobie zawsze przemalować :tak::cool2:
Ale jak dla mnie 200zł to trochę drogo jak za używane, nowe można kupić za te pieniądze :tak:

dzisiaj odprawiam 100dniówke:sorry2::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nom to zdrówko :-D:-D:-D
Jak ten czas leci, jeszcze niedawno ja stawiałam drinki na studniówkę :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Klaudia ledwo weszla mi do pokoju to zamkneła mi lapyopa mala menda i wszystko musialam na nowo wlaczac:no:
Teraz na szczescie wszyscy poszli do Dominika i tam siedza no i niech robia sobie co chca;-):-D
Moja tez jest dzisiaj strasznie upierdliwa:wściekła/y::wściekła/y: juz ja polozylam wczesniej spac bo sie wytrzymac nie dalo:no::no::no: chodzi marudzi i sama nie wie czego chce:wściekła/y::wściekła/y: chyba dzis za szybko wstala :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry