reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam serdecznie i miło mi Was poznać. Dziewczyny mam pytanie, czy orientujecie się czy są moskitiery na wozki bliźniacze? Iczy parasole do takiego wózka są normalnej wielkości czy większe??

tu masz moskitiere:
Artykuły dla dzieci - Klamar - sklep internetowy z artykułami dla dzieci - MOSKITIERA NA WÓZEK BLIŹNIACZY I ŁÓZECZKO -
Moskitiera na wózek bliźniaczy Ania - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje

wydaje mi sie że parasole sa normalne poprostu trzeba kupić dwa :tak::tak::tak:

reklama
Parasole sa normalne tylko trzeba miec dwa:tak:Ja kupilam ale juz sie ich pozbyłam bo szczerze mowiac były bezuzyteczne:no:

Ja też parasolki nie używałam, strasznie to upierdliwe :-p

Z resztą moskitiery też nie, bo mi się wydaję, że pod nią duszno...

Ostatnia edycja:
ja parasola nwet nie kupywałam nie chciałam żeby mi majdał jakiś wiecheć z boku, zresztą zeby Czarkowi słoneczko nie swiecilo to mu zakladam czapke z daszkiem i po problemie, a jak spi to i tan nic nie widzi bo ma oczy zamkniete:-D:-D:-D:-D

Ja od rana w zlym nastroju bo jak co piatek miala byc ta grupa gdzie jezdze z Emily zeby sie z dziecmi pobawila specjalnie wstalam o 7 zeby sie wyszykowac obudziam wczesniej Emily i co................. nikogo nie bylo a laskawe panie nawet nam znac nie daly ze jest dzis odwolane wiec sie delikatnie mowiac wkur....am no to spytalam kolezanke czy moze by sie nasze dwie dziewczyny powalily zawsze cos no to mi powiedziala ze jej mala musi isc spac to po co jechala ze mna na ta grupe ktora trwa do 12 chyba po to zeby jej dziecko tam spalo:baffled::baffled::baffled:
tak wiec siedzimy obie teraz w domu ubrane i czekamy chyba na zbawienie bo nawet na spacer wyjsc sie nie da bo pada:szok::szok::szok:
W calę ci się nie dziwię a ta koleżanka to chyba z nią niedokońca ok?
A jak masz bliżej do mnie to wpadaj. Ale chyba nie masz bliżej:confused::-(

Fajne

dzisiaj odprawiam 100dniówke:sorry2::-D:-D:-D:-D:-D:-D
No to wszystkiego naj

Słodki

Zatłukłabym babsko, oj nie widzę jej normalnie, aż mi ciśnienie skoczyło. Dziś z mała na zakupy wyskoczyłam, no i mała stoi 10 min w jednym miejscu i grzebie w kieszonce bo tam kamyczek schowała ( na nóżkach była) a ja butla z wodą w jednej ręce, w drugiej torba z zakupami, nie mam jak jej pociągnąć, proszę, wołam, nić w końcu podeszłam i kazałam z torbe złapać, -złapała, spojrzała, puściła i znów z kamyszkiem zabawa. Wkurzyłam się już bo to co kawałaek drogi tak i wyrzuciłam ten kamyk, ona to olała, a baba co szla za nami mówi, co za matka dziecku zabawki wyrzuca, no i dostała z buti w kolano, "niechcący", bo się do niech z rozmachem odwróciłam... Jakoś nie przeprosiłam...

Małpy. Ta matka też uż skoro tam z dzieckiem dotarla, to dalaby sie jej pobawic, ech...

Śliczne, no i 200zł, tanio

no wiesz, co zaoszczedzsz, to twoje, na co inne bedzie, a łóżeczko nie jest dozywotnie...
-moje takie zdanie

ooo, z przyjemnoscia sie napije...straszna duchota u nas i goraco

A ja mam dylemat. Zaprosili nas znajomi na domek nad jeziorem na weekend, z Wiki oczywiście. Tam jest pięnie, spokojnie, sami kulturalni stasi fajni ludzie. I tu nagle dzwoni kolega co w Rosji juz kupe lat siedzi, ze właśnie przyjechał do Polski i wpadnie do nas w sobote, czy tego chcemy czy nie:-D. Przyjaciel Piotrka, wspólny baardzo dobry znajomy, kurcze a mi sie tak marzyl wypad nad to jezior. A Waldi to raz na rok albo pół przyjeżdża na kilka dni. No i nie wiem. PIotr mówi, bierz mała i jedx jak masz ochotę, Waldi się mie pogniewa, a mnie sie nie bardzo z nimi chce siedziec, bo pic będą a ja nie mogę, no bo jedno z nas bedzie musiało sie mala zajmowac...co WY NA TO?
Jak masz ochote i mąż chce cię mieć z głowy to jedź i odpoczywaj. Mój by mnie nie stety niepuścił

Medeuska Jak to alkohol to ja sobię też wody naleję i zdrówko (karmię piersią)
a odnośnie wózka to jaki Ci się tak bardzo podoba?
Morze to łóżeczko można zeszlifować i pomalować na jasno tylko specjalną farbą, bo mój seweryn jak stał w łóżeczku to je gryzł

Ja od rana w zlym nastroju bo jak co piatek miala byc ta grupa gdzie jezdze z Emily zeby sie z dziecmi pobawila specjalnie wstalam o 7 zeby sie wyszykowac obudziam wczesniej Emily i co................. nikogo nie bylo a laskawe panie nawet nam znac nie daly ze jest dzis odwolane wiec sie delikatnie mowiac wkur....am no to spytalam kolezanke czy moze by sie nasze dwie dziewczyny powalily zawsze cos no to mi powiedziala ze jej mala musi isc spac to po co jechala ze mna na ta grupe ktora trwa do 12 chyba po to zeby jej dziecko tam spalo:baffled::baffled::baffled:
tak wiec siedzimy obie teraz w domu ubrane i czekamy chyba na zbawienie bo nawet na spacer wyjsc sie nie da bo pada:szok::szok::szok:
nie ma to jak dobre towarzystwo:wściekła/y::wściekła/y:
ładny nawet:tak: tylko kolor inny bym musiała poszukac:-)
mikado mi sie nie podoba... ja wogole sie na taki jeden uparłam i nei wiem cy mi sie jakis inny bedzie podobał bardziej:-(

jakos do mnie nie przemawia:-)
fotelik tez by sie przypdał- ale znaałam nowy za 79 zł sliczny wiec nei iwem czy znajde jakis lepszy tanszy:-D

super:tak:

Witam:-)

fajny:tak:

:baffled::baffled::baffled:

a tam zaraz rozczochrana:-D:-D:-D

super wózeczek- podoba mi sie tylko nie mam zaufania do 3 kołowcow...

bbay design podoba m isie ze wzgęlu na kolor:-D

ale fajna wymiana:-D

ja Wam powiem ze ciezko ede miala znalezc wózek bo sie na tego atlantica uparłam i jakoś kurcze nic innego mi si enie podoba:baffled:

ten bexa jescze jest fajny:-) tylko 3 koła no i tez bym musiala używke tańsza znalezc.... musze powoli zaczac szukac, poki co wzielam od mamy kase na łózeczko bo znajoma koleżanki ma do sprzedani, za 200zl bede miala z materacem nowym takie łózeczko ładne z księżycami i gwiazdkami namalowanymi KLUPŚ-ŁÓŻECZKO EWELINA II teak+SZUFLADA+MATERA (673018981) - Aukcje internetowe Allegro
łóżeczko fajne ale jak na używkę to strasznie dużo moim zdaniem:confused:koło mnie jest komis dziecięcy i łóżeczka takie zwykłe proste stały po 50 zł a takie fajnusie z szufladą i opuszczanym bokiem 120-150 zł:tak:i wózki też tam mają taniusio a niektóre naprawdę super:tak:medea twój ulubiony wózio tylko czerwony z wszystkim +parasolka stał za 370 zł:tak:
3 mi się podoba bardzo:tak:ja mam pożyczone drewnexu z opuszczanym bokiem śliczne jasna sosna i big duże i jestem zadowolona a kupować nie musiałam:tak:
dzisiaj odprawiam 100dniówke:sorry2::-D:-D:-D:-D:-D:-D
oj pijemy:-D:-D:-Dkochana ciekawe czy za te 100 dni będziesz z zuzką przy cycku a może czekać na pierwsze symptomy porodu a może będzie przyj kochana przyj:-D:-D
Słodki

Zatłukłabym babsko, oj nie widzę jej normalnie, aż mi ciśnienie skoczyło. Dziś z mała na zakupy wyskoczyłam, no i mała stoi 10 min w jednym miejscu i grzebie w kieszonce bo tam kamyczek schowała ( na nóżkach była) a ja butla z wodą w jednej ręce, w drugiej torba z zakupami, nie mam jak jej pociągnąć, proszę, wołam, nić w końcu podeszłam i kazałam z torbe złapać, -złapała, spojrzała, puściła i znów z kamyszkiem zabawa. Wkurzyłam się już bo to co kawałaek drogi tak i wyrzuciłam ten kamyk, ona to olała, a baba co szla za nami mówi, co za matka dziecku zabawki wyrzuca, no i dostała z buti w kolano, "niechcący", bo się do niech z rozmachem odwróciłam... Jakoś nie przeprosiłam...

Małpy. Ta matka też uż skoro tam z dzieckiem dotarla, to dalaby sie jej pobawic, ech...

Śliczne, no i 200zł, tanio

no wiesz, co zaoszczedzsz, to twoje, na co inne bedzie, a łóżeczko nie jest dozywotnie...
-moje takie zdanie

ooo, z przyjemnoscia sie napije...straszna duchota u nas i goraco

A ja mam dylemat. Zaprosili nas znajomi na domek nad jeziorem na weekend, z Wiki oczywiście. Tam jest pięnie, spokojnie, sami kulturalni stasi fajni ludzie. I tu nagle dzwoni kolega co w Rosji juz kupe lat siedzi, ze właśnie przyjechał do Polski i wpadnie do nas w sobote, czy tego chcemy czy nie:-D. Przyjaciel Piotrka, wspólny baardzo dobry znajomy, kurcze a mi sie tak marzyl wypad nad to jezior. A Waldi to raz na rok albo pół przyjeżdża na kilka dni. No i nie wiem. PIotr mówi, bierz mała i jedx jak masz ochotę, Waldi się mie pogniewa, a mnie sie nie bardzo z nimi chce siedziec, bo pic będą a ja nie mogę, no bo jedno z nas bedzie musiało sie mala zajmowac...co WY NA TO?

Witam serdecznie i miło mi Was poznać. Dziewczyny mam pytanie, czy orientujecie się czy są moskitiery na wozki bliźniacze? Iczy parasole do takiego wózka są normalnej wielkości czy większe??
kochana no to miłego wypoczynku nad jeziorkiem ja bym się 5 minut nie zastanawiała:tak::tak::tak::tak:

pisałyście że 3 kołowce wywrotne też tak zawsze myślałam ale mój jest stabilny:tak:a meduska jak chcesz bexe 4 kołową to wpisz w allegro bexa i jest używany 4 kołowy chyba czerwony :tak:
moja julia dzisiaj odwaliła tekst siedzi z antonim na podłodze i się bawią antek wzioł łyżkę i stuka a julka do niego"no zajebioza brachu":szok::szok::szok:pytam jej julia skąd ty znasz taki tekst a julia z piaskownicy od lesia:szok::szok::szok:wytłumaczyłam jej że tak się nie mówi a potem poszłam do łazienki się wyśmiać:-D:-D:-D
ja dzisiaj wszystko wyprasowałam a miałam tego trochę:szok:nawet uprany jakieś 3 tygodnie temu antkowy baldachim :szok:a cierpliwość trzebA MIEĆ DO NIEGO ANIELSKĄ BO TO DZIADOSTWO TIULOWE I CIĘŻKO SIĘ PRASUJE JAK TO MÓWI MÓJ PIOTREK MOSKITIERA:-D:-Dach ten caps lock:zawstydzona/y:wszyscy mówią że baldachim to zbieracz kurzu ale mi się podoba i już taki leciutki fajowy no i piorę go co 3-4tygodnie:tak:tylko terz zawiesić mi sie go nie chce:-p

No to zaliczyłam drzemkę, a moja niunia już zdążyła dojechać z babcia do ośrodka :tak:

I takie najlepsze :tak: Mojej Helenie szybko się zrobiło ciasno w tym 60centymetrowym :baffled:

Możesz sobie zawsze przemalować :tak::cool2:
Ale jak dla mnie 200zł to trochę drogo jak za używane, nowe można kupić za te pieniądze :tak:

Nom to zdrówko :-D:-D:-D
Jak ten czas leci, jeszcze niedawno ja stawiałam drinki na studniówkę :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
hmnie iwem czy drogo, to z materacem- NOWYM 3 warstwpwym takim medycznym ktory kosztuje 100 zl - a łózeczko wogole nie widac ze uzywka, jak nowe- rok tylko je uzywali, bo ona miala wczesneij stare lozeczko tylko cos tam jej sie rozwalilo i musiala kupic nowe a materaca w koncu nie uzywala bo miala z poprzedniego:confused:

reklama
Witam!
medeuska ja kupowałam nowe łóżeczko. Cały zestaw łóżeczko,materac,baldachim,pościel, prześcieradło i ochraniacz kosztowało nie całe 350zł. Miałam zamawiac z allegro ale poszłam do sklepu i były tańsze:-)

U nas słonko, chociaż w południe padało troszkę. Byliśmy na rehabilitacji. Kobita mnie wkurw... Powiedziała 2tyg temu że mam przyjeżdżać raz w miesiącu a dzisiaj ze za rzadko jestem a Zuzia ma opóźnienia takie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Moja siostra dzisiaj była u gina i dostała skierowanie do szpitala bidulka (jest w ciąży termin na 29 lipca) ma ciśnienie 140/95. Ja jak miałam 180/100 to olewali i kazali leżeć w domu-i sie skończyło jak sie skończyło:no:. Ale dobrze lepiej za wczasu. ;-)

Do góry