reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
medeuska a zobacz ten
Graco Wozek QUATTRO DeLuxe+Nosidlo+Pokr+Gratis (675803549) - Aukcje internetowe Allegro.
Ze spacerówki się korzysta najdłużej, a teraz dużo moich koleżanek kupuje spacerówki i dokupuje nosidło dla noworodka. To jest licytacja ale można poszukać innego a może będzie fajny używany. W razie czego te nosidła można dokupić osobni
ładny nawet:tak: tylko kolor inny bym musiała poszukac:-)
mikado mi sie nie podoba... ja wogole sie na taki jeden uparłam i nei wiem cy mi sie jakis inny bedzie podobał bardziej:-(

jakos do mnie nie przemawia:-)
medeuska a tu masz z fotelikiem, tylko nie wiem czy potrzebujesz
GRACO PASSAGE TRAVEL SYSTEM WÓZEK + FOTELIK (679334372) - Aukcje internetowe Allegro

Natalineczka555 No bobry jest:tak:
Marta1981 Normalnie jeden lepszy od drugiego
fotelik tez by sie przypdał- ale znaałam nowy za 79 zł sliczny wiec nei iwem czy znajde jakis lepszy tanszy:-D

a ja sie pochwalę naszym nowym nabytkiem, prezent od chrzestnego
SPRINT BARDZO LEKKA SPACERÓWKA!!! KOLEKCJA 2009!! (682078052) - Aukcje internetowe Allegro

witam aga1840 my też jakoś się nie znamy:-D:-D:-D
super:tak:

Witam wszystkie mamy.Widzę,że wiele jest nowych mamusiek, ale mam nadzieję że reszta mnie pamięta??;-)Niewiela czasu mam żeby tu zaglądać, niemniej jednak ciągnie mnie do was....:tak::tak::tak:Przy tej mojej trojcy wiecznie cos do zrobienia, jedynie w nocy mam chwilkę.
Witam:-)

No cena jest wysoka. My też odwlekamy cały czas kupno spacerówki. W sumie sebek jeszcze mały ale ja potrzebuję, bo ten wózek co mamy jast zaciężki i za duży dla mnie do auta a w tym foteliku-nosidełku strasznie mi ciężko. a do miasta przeważnie sama z nim jeżdze bo mój m w pracy. A i tak ten wózek kupiliśmy używany dla seweryna to już swoje wysłużył. Mi się podobają te graco co medeuskie pokazywałam albo taki NEW ! WÓZEK CONECO TRAPER+2xGRATIS+WYS.0ZŁ (676375320) - Aukcje internetowe Allegro
ale bardziej bym chciała z tacką dla dziecka
fajny:tak:

a ja sie wam nawet nie żaliłam, jak wiecie padło mi autko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dziś był mojego m kuzyn mechanik, zobaczył i...

...o zgrozo to nie jest żaden wahacz, poprostu auto tak przegniło że amortyzator wpadł mi do środka,:szok::szok::szok::szok:
rozzłożył mi tylne siedzenie a tam dziura jak wiadro, normalnie górą można by ten amortyzator wyjąć :szok::szok::szok: mówi że tu już tylko blacharka, trzeba nadkole całe wymienić i przyspawać, a najlepiej od razu drugie też wymienić żeby sie to samo nie stało,
totalna załamka, teraz pewnie pięknie popłyniemy :hmm::unsure::hmm::unsure:
:baffled::baffled::baffled:

wspóczuje, ja mam już dość sądów, a za chwile kolejna sprawa, ech.A-no i musza Cie poinformować, pismo przyjdzie-spokojna twoja rozczochrana:tak:
a tam zaraz rozczochrana:-D:-D:-D

super wózeczek- podoba mi sie tylko nie mam zaufania do 3 kołowcow...

bbay design podoba m isie ze wzgęlu na kolor:-D
A to dostałam w zastaw za córkę :-D:-D:-D
ale fajna wymiana:-D

ja Wam powiem ze ciezko ede miala znalezc wózek bo sie na tego atlantica uparłam i jakoś kurcze nic innego mi si enie podoba:baffled:

ten bexa jescze jest fajny:-) tylko 3 koła no i tez bym musiala używke tańsza znalezc.... musze powoli zaczac szukac, poki co wzielam od mamy kase na łózeczko bo znajoma koleżanki ma do sprzedani, za 200zl bede miala z materacem nowym takie łózeczko ładne z księżycami i gwiazdkami namalowanymi http://allegro.pl/item673018981_klups_lozeczko_ewelina_ii_teak_szuflada_matera.html

Ostatnia edycja:
musialam patrykowi zrobic sniadanie...

zaraz bede musiala spadac sie zrobic bo musze isc do bankomatu- wyplacic kaske bo o 15 przyjdzie kurier z paczka- lampe do auta musialam kupic bo trzeba wymienic-od tej mojej ostatnij stłuczki jeszcze nei wymieniłam:zawstydzona/y:

Witam i ja
Jestem jakas niewyspana i zła:no:Mlodzi mi szaleja od 8 rano:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
O 11 ma przyjechac do mnie kolezanka wiec moze humor mi sie poprawi

fajne, tylko ze to jest ciemne a wszystkie meble w pokoju bedziemy mieli jasne i nie wiem w sumi eju czy kupowac czy nie:baffled:

reklama
Do góry