Marta1981
Rodzyneczka
A&E jak już naszykowana jesteś to dawaj do mnie bo słoneczko śliczne;-).
M za niecałą godzinkę będzie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uwierz mi ze jak bys w poblizu mieszkala to juz bym byla u ciebieA&E jak już naszykowana jesteś to dawaj do mnie bo słoneczko śliczne;-).
ładny nawet tylko kolor inny bym musiała poszukac:-)medeuska a zobacz ten
Graco Wozek QUATTRO DeLuxe+Nosidlo+Pokr+Gratis (675803549) - Aukcje internetowe Allegro.
Ze spacerówki się korzysta najdłużej, a teraz dużo moich koleżanek kupuje spacerówki i dokupuje nosidło dla noworodka. To jest licytacja ale można poszukać innego a może będzie fajny używany. W razie czego te nosidła można dokupić osobni
mikado mi sie nie podoba... ja wogole sie na taki jeden uparłam i nei wiem cy mi sie jakis inny bedzie podobał bardziej:-(meduska myślę że te są godne polecenia :
Wózek wielofunkcyjny firmy Pierre Cardin ! (684148108) - Aukcje internetowe Allegro
NIEZAWODNY WÓZEK WIELOFUNKCYJNY MIKADO (678107010) - Aukcje internetowe Allegro
a tu identyczny jak malinka podała tyle że tańszy
WÓZEK DZIECIECY GŁEBOKI I SPACEROWY (683122409) - Aukcje internetowe Allegro
jakos do mnie nie przemawia:-)medeuska
Ten też fajnie wygląda
Wózek wielofunkcyjny graco (681963878) - Aukcje internetowe Allegro
a tu masz gondole
Gondola do wozka GRACO Quatro DeLuxe (682136844) - Aukcje internetowe Allegro
fotelik tez by sie przypdał- ale znaałam nowy za 79 zł sliczny wiec nei iwem czy znajde jakis lepszy tanszymedeuska a tu masz z fotelikiem, tylko nie wiem czy potrzebujesz
GRACO PASSAGE TRAVEL SYSTEM WÓZEK + FOTELIK (679334372) - Aukcje internetowe Allegro
Natalineczka555 No bobry jest
Marta1981 Normalnie jeden lepszy od drugiego
supera ja sie pochwalę naszym nowym nabytkiem, prezent od chrzestnego
SPRINT BARDZO LEKKA SPACERÓWKA!!! KOLEKCJA 2009!! (682078052) - Aukcje internetowe Allegro
witam aga1840 my też jakoś się nie znamy
Witam:-)Witam wszystkie mamy.Widzę,że wiele jest nowych mamusiek, ale mam nadzieję że reszta mnie pamięta??;-)Niewiela czasu mam żeby tu zaglądać, niemniej jednak ciągnie mnie do was....Przy tej mojej trojcy wiecznie cos do zrobienia, jedynie w nocy mam chwilkę.
fajnyNo cena jest wysoka. My też odwlekamy cały czas kupno spacerówki. W sumie sebek jeszcze mały ale ja potrzebuję, bo ten wózek co mamy jast zaciężki i za duży dla mnie do auta a w tym foteliku-nosidełku strasznie mi ciężko. a do miasta przeważnie sama z nim jeżdze bo mój m w pracy. A i tak ten wózek kupiliśmy używany dla seweryna to już swoje wysłużył. Mi się podobają te graco co medeuskie pokazywałam albo taki NEW ! WÓZEK CONECO TRAPER+2xGRATIS+WYS.0ZŁ (676375320) - Aukcje internetowe Allegro
ale bardziej bym chciała z tacką dla dziecka
a ja sie wam nawet nie żaliłam, jak wiecie padło mi autko
dziś był mojego m kuzyn mechanik, zobaczył i...
...o zgrozo to nie jest żaden wahacz, poprostu auto tak przegniło że amortyzator wpadł mi do środka,
rozzłożył mi tylne siedzenie a tam dziura jak wiadro, normalnie górą można by ten amortyzator wyjąć mówi że tu już tylko blacharka, trzeba nadkole całe wymienić i przyspawać, a najlepiej od razu drugie też wymienić żeby sie to samo nie stało,
totalna załamka, teraz pewnie pięknie popłyniemy
a tam zaraz rozczochranawspóczuje, ja mam już dość sądów, a za chwile kolejna sprawa, ech.A-no i musza Cie poinformować, pismo przyjdzie-spokojna twoja rozczochrana
super wózeczek- podoba mi sie tylko nie mam zaufania do 3 kołowcow...to może ten adres sie wklei;
BEXA wózek AX3 trzyfunkcyjny z fotelikiem (682081532) - Aukcje internetowe Allegro
jupitakim wóziem jeździ antoni
bbay design podoba m isie ze wzgęlu na kolor
ale fajna wymianaA to dostałam w zastaw za córkę
kurde nie to lozeczko wam pokazałam wczesniej-mto jest to...
KLUPŚ-ŁÓŻECZKO RADEK VII teak+SZUFLADA+MATERA (673022392) - Aukcje internetowe Allegro
fajne, tylko ze to jest ciemne a wszystkie meble w pokoju bedziemy mieli jasne i nie wiem w sumi eju czy kupowac czy nie