reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a ja kochane moje odpadam ...
boziu jak ja sie boje spac bo wiekm ze za niedlugo wstane i to takie bezsensu.....

wiec wyspijcie sie za mnie i fasolke... :tak::-);-)
no za Sewcia tez bo borok niczemu winny :blink:

papapappapapappapapapapapapa buziakow 102 :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
a u mnie leci Władca Pierścieni-Powrót Króla,M sie uparł że chce ogladać mimo że oglądaliśmy juz to parę razy,znam już ten film na pamięć :tak::tak::tak::tak:

Wiecie co dziewczyny jak tak Was czytam, to mi przykro. I widze jakie szczescie mnie spotkalo. Moj maz jest naprawde cudowny, pomaga mi bardzo, jak tylko wraca z pracy i w weekendy, robi wszystko sam z nieprzymuszonej woli i czesto nieproszony, malo tego ostatnio wstawal w nocy do malego (synek ma problemy ze snem, budzi sie nawet kilkanascie razy w nocy) bo ja juz jestem tak wyczerpana, i malo tego sam to zaproponowal, a przeciez tez jest zmeczony i pracuje ciezko. I docenia moja prace w domu, no, jest po prostu cudowny
Mam WSPANIALEGO MEZA, musze sie nim pochwalic i go docenic, bo widze, ze to rzadkosc, a jak sie ma taka rzadkosc na codzien to czesto sie o tym zapomina i sie nie docenia. Wiec KOCHANY MEZU BARDZO CIE KOCHAM I DOCENIAM to co robisz dla nas...
milosc03.gif

Moj maz tez jest kochany i naprawed doceniam wszystko co robi dla Nas!!!
Jest boski od samego poczatku jak urodzil sie synek! pedził do domku, aby pomoc!i tak jest do dzis :-)
Troche mi czasem ciezko bo jestem sama.Mieszkam na nowym osiedlu.Najblizsza rodzinka moja mieszka ok.35km wiec w dzien nikt do mnie nie wejdzie :( jedynie mozna liczyc na sasiadow :tak: ale wiadomo,ze oni w pracy,a nie zawsze mamusie fajna na spacerze sie spotka ;-) wiec tak jak dzis mam doła! czasami czuje sie taka samotnaaaa!!! ale wiem,wiem mam wspanialego męża i synusia ale kurde brak mi towarzystwa! buuu...straszny dzis dzien...

jutro jedziemy do teściów,ciesze się bo nie muszę gotować,teściowa będzie :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ale Tobie zazdroszcze :tak::tak::tak:Bo moja tesciowa to taka franca ze szok:szok::szok::szok:
a ja kochane moje odpadam ...
boziu jak ja sie boje spac bo wiekm ze za niedlugo wstane i to takie bezsensu.....

wiec wyspijcie sie za mnie i fasolke... :tak::-);-)
no za Sewcia tez bo borok niczemu winny :blink:

papapappapapappapapapapapapa buziakow 102 :-D:-D:-D:-D:-D
Dobranoc PATRYSIU:-)
a u mnie leci Władca Pierścieni-Powrót Króla,M sie uparł że chce ogladać mimo że oglądaliśmy juz to parę razy,znam już ten film na pamięć :tak::tak::tak::tak:
Moj tez to oglada

hej tak z partyzanta napisalam...
jestem mamusia siedzaca z synkiem w domku... tak samo jak Wy kochane :)
Pozdrawiam i chętnie poklikam ;)

reklama
No to mlode juz pija mleko a Dominik jest u siebie:tak::tak::tak:M wygnalam do salonu na ten durny film a ja właczyłam sobie tvn style i posiedze sobie troszke przed laptopem:tak::tak::tak::-)

Do góry