reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
As czy możesz mi podaćlinka do swoich prac??? kiedyś już je oglądałam i miałabym do Ciebie pytanie: czy Ty może swoje prace sprzedajesz? szukam prezentu dla dziadków, nigdy nie wiem co im kupić bo im nic nie potrzeba, wszystko mają a jak coś kupię do domu to i tak nie używają:-(

Laura gotowa moj sie pielegnuje:-D:-Dchyba cos bedzie:-p

Jutro jade do Davida od Agnieszki na urodzinki wiec z rana musze podskoczyc po prezent.Jeszcze nie wiem co kupie bo On wszystko ma:-D ale pomysle w nocy:-Dnapewno mi sie prezent przysni:-D:-D
Ciezko facetowi cos kupic babie to predzej:dry:

Mam samka na lody ale o tej porze to za pozno:baffled:
Dzis bylo goraco a ja anwet nie mialam chwili na lody:baffled:No nic chyba sie juz pozegnam z Wami bo musze sie wypielegnowac:happy2:Moj gotowy to czas na mnie:tak:

Dzis szezclilam sobie na kolacyjke fajne kanapeczki z serem zoltym, szybeczka, ogorkiem zielonym, pomidorkiem i cebulka pychotkaaaaa

no nic zmykam
Dobrej nocki:-)

As a co Ty tu robisz o takiej normalnej porze????? Ty zawsze zaglądasz nocą:tak::tak::tak::tak:
ustalam zjazd rodzinny
Warszawa-Szczecin i okolice
Jak na razie mamy jakieś 30 osób.
Oj będzie się działo....

As czy możesz mi podaćlinka do swoich prac??? kiedyś już je oglądałam i miałabym do Ciebie pytanie: czy Ty może swoje prace sprzedajesz? szukam prezentu dla dziadków, nigdy nie wiem co im kupić bo im nic nie potrzeba, wszystko mają a jak coś kupię do domu to i tak nie używają:-(

link do prac
Moje prace - Święta > Ślub/Wesele - Fotosik.pl
Nigdy nic nie sprzedawałam.
Nieraz coś daję w prezencie i tylko fotki sobie zostawiam.
Ostatnio jednak się nad tym zastanawiam.;-)

Witam, a ja dopiero teraz mam chwilkę wytchnienia...:tak::tak::tak:maluchy śpią jeszcze tylko najstarszy próbuje zgrywać dorosłego, he he, ciekawe ile jeszcze wytrzyma. A jutro idzie do przedszkola i bedzie wstawał do góry dup...:angry::angry::angry:Znowu bedą nerwy

reklama
Do góry