reklama
agunia-ln
Fanka BB :)
As czy możesz mi podaćlinka do swoich prac??? kiedyś już je oglądałam i miałabym do Ciebie pytanie: czy Ty może swoje prace sprzedajesz? szukam prezentu dla dziadków, nigdy nie wiem co im kupić bo im nic nie potrzeba, wszystko mają a jak coś kupię do domu to i tak nie używają:-(
anka26_x_07
Mama Laury :)
Laura gotowa moj sie pielegnujechyba cos bedzie
Jutro jade do Davida od Agnieszki na urodzinki wiec z rana musze podskoczyc po prezent.Jeszcze nie wiem co kupie bo On wszystko ma ale pomysle w nocynapewno mi sie prezent przysni
Ciezko facetowi cos kupic babie to predzej
Mam samka na lody ale o tej porze to za pozno
Dzis bylo goraco a ja anwet nie mialam chwili na lodyNo nic chyba sie juz pozegnam z Wami bo musze sie wypielegnowacMoj gotowy to czas na mnie
Dzis szezclilam sobie na kolacyjke fajne kanapeczki z serem zoltym, szybeczka, ogorkiem zielonym, pomidorkiem i cebulka pychotkaaaaa
no nic zmykam
Dobrej nocki:-)
Jutro jade do Davida od Agnieszki na urodzinki wiec z rana musze podskoczyc po prezent.Jeszcze nie wiem co kupie bo On wszystko ma ale pomysle w nocynapewno mi sie prezent przysni
Ciezko facetowi cos kupic babie to predzej
Mam samka na lody ale o tej porze to za pozno
Dzis bylo goraco a ja anwet nie mialam chwili na lodyNo nic chyba sie juz pozegnam z Wami bo musze sie wypielegnowacMoj gotowy to czas na mnie
Dzis szezclilam sobie na kolacyjke fajne kanapeczki z serem zoltym, szybeczka, ogorkiem zielonym, pomidorkiem i cebulka pychotkaaaaa
no nic zmykam
Dobrej nocki:-)
ustalam zjazd rodzinnyAs a co Ty tu robisz o takiej normalnej porze????? Ty zawsze zaglądasz nocą
Warszawa-Szczecin i okolice
Jak na razie mamy jakieś 30 osób.
Oj będzie się działo....
As czy możesz mi podaćlinka do swoich prac??? kiedyś już je oglądałam i miałabym do Ciebie pytanie: czy Ty może swoje prace sprzedajesz? szukam prezentu dla dziadków, nigdy nie wiem co im kupić bo im nic nie potrzeba, wszystko mają a jak coś kupię do domu to i tak nie używają:-(
link do prac
Moje prace - Święta > Ślub/Wesele - Fotosik.pl
Nigdy nic nie sprzedawałam.
Nieraz coś daję w prezencie i tylko fotki sobie zostawiam.
Ostatnio jednak się nad tym zastanawiam.;-)
aga1480
mama 3 muszkieterów
Witam, a ja dopiero teraz mam chwilkę wytchnienia...maluchy śpią jeszcze tylko najstarszy próbuje zgrywać dorosłego, he he, ciekawe ile jeszcze wytrzyma. A jutro idzie do przedszkola i bedzie wstawał do góry dup...Znowu bedą nerwy
reklama
Podziel się: