reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

helo helo:-)
jestem.
pracowity dzien dzis mailaam.jak wypadlam do szkoly,to potem obiad,galeretke indycza zrobilam,opielilamkwaitki i nne bratki,dziewczyny juz spia od godziny.bo mala jak wstala 9.30 to wcale jej niekaldlam spac po poludniu,taka wredna jestem.
no i korzystajac z tego jzu jestem wykapana:-)
ap nadal na nogach:szok::shocked2:
dobra ide poczytac

reklama
a to Oliwka na osiołku :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-)
hehe ale fajnie
Laura gotowa moj sie pielegnuje:-D:-Dchyba cos bedzie:-p

Jutro jade do Davida od Agnieszki na urodzinki wiec z rana musze podskoczyc po prezent.Jeszcze nie wiem co kupie bo On wszystko ma:-D ale pomysle w nocy:-Dnapewno mi sie prezent przysni:-D:-D
Ciezko facetowi cos kupic babie to predzej:dry:

Mam samka na lody ale o tej porze to za pozno:baffled:
Dzis bylo goraco a ja anwet nie mialam chwili na lody:baffled:No nic chyba sie juz pozegnam z Wami bo musze sie wypielegnowac:happy2:Moj gotowy to czas na mnie:tak:

Dzis szezclilam sobie na kolacyjke fajne kanapeczki z serem zoltym, szybeczka, ogorkiem zielonym, pomidorkiem i cebulka pychotkaaaaa

no nic zmykam
Dobrej nocki:-)
no to milej imprezki
no co Ty za pozno na lody?? Ty normalnie mozesz jesc Tobie nic nie grozi chudzino :-p:-p:-p
no ale mi smaka narobilas :sorry2:
Witam, a ja dopiero teraz mam chwilkę wytchnienia...:tak::tak::tak:maluchy śpią jeszcze tylko najstarszy próbuje zgrywać dorosłego, he he, ciekawe ile jeszcze wytrzyma. A jutro idzie do przedszkola i bedzie wstawał do góry dup...:angry::angry::angry:Znowu bedą nerwy
witaj nie denerwuj sie zlosc pieknosci szkodzi :-p:-p:-p:-D:-D:-D
jestem.
pracowity dzien dzis mailaam.jak wypadlam do szkoly,to potem obiad,galeretke indycza zrobilam,opielilamkwaitki i nne bratki,dziewczyny juz spia od godziny.bo mala jak wstala 9.30 to wcale jej niekaldlam spac po poludniu,taka wredna jestem.
dobra ide poczytac
anabubka to jak sie polozysz to nim sie obejrzysz a nie bedziesz wiedziala kaj jestes ... hahaha

Witam, a ja dopiero teraz mam chwilkę wytchnienia...:tak::tak::tak:maluchy śpią jeszcze tylko najstarszy próbuje zgrywać dorosłego, he he, ciekawe ile jeszcze wytrzyma. A jutro idzie do przedszkola i bedzie wstawał do góry dup...:angry::angry::angry:Znowu bedą nerwy
A u mnie najstarszy spi a dziewczynki jeszcze mi chodza i chca sie tulic:tak::tak::tak:

jestem.
dobra ide poczytac
Witaj:-)No to sie napracowałas:tak:
Moje nawet jak wstaja o 10 to okolo 13 klada sie spac

no a ja musze sie isc kapac....
maly dostal leki ale nie pil mleka bo nie chcial, lekko go umylam bo dalej goraczka, na noc dostal pyralgin... ciekawe o ktorej sie obudzi bo mleka nie pil i pewnie glod go dopadnie :-D:-D
ja juz zjadlam wodzionke mniam... a teraz mam zgage :baffled::baffled::baffled:
ide do wanienki :tak:

tylko 2 straony od rana?????????:szok::szok::szok::szok::szok:

a mi się udało wszystko wyprasować i zupkę antosiowi ugotować...może zaraz moja gangrena uśnie to chociaż ziemniaczki nam obiorę zrobie surówkę podsmaże mięsko i przetre podłogi bo potem jak będzie franio to nie dam rady:no:
moja praca weekendowa nie wypaliła babka wzieła dziewczynę bezdzietną:-(ale sama dam ogłoszenie na infoludka że podejmę się weekendowo sprzątania domów mieszkań...coś trzeba robić....przyznano mi wychowawczy płatny ale to tylko 400 zł a teraz zapłacą mi tylko 120 zł za maj:-:)-(jak za to przeżyć od 19 do 5 do piotrka pensji sama nie wiem:no:załapałam przez to doła niestety:-:)-(
ale proszę o kciukasy dla mojego piotra rozmawiał ze swoim szefem o 3 stopniu specjalizacji bo chłopak z 3 stopniem odszedł i zwolniła się kasa jego szef pogada o tym z dyrektorem było by to 350 zl d każdej pensji więcej a dla nas to już naprawdę dużo:tak:

Malinka ale to z Franiem wyaplailo jak naarzie tak?
a czemu za maj tylko rodzinne masz?czemu bez wychowawczego?

dziewczyny ....
na poczatek dzieki za troske - kochane jestescie ;-)
pozlam do lekarza i powiedzialm mu ze wczoraj mi goraczkowal i ze mial 38,5 stopni to on mi powiedzial ze po co z malym przyszlam skoro on wczoraj goraczke mial.... o a skad to ja kur**a mam wiedziec jak ta pierd***a opieka nic nie powie.... :sorry2: ale dobra powiedzialam mu swoje...
zbadal go i plucka czyste ale ma wirusowe zapalenie gardla - a jeszcze wczoraj bylo gardlo czyste :dry: przepisal rutinoscorbin, groprinosin i calcium :tak: no i od razu odwolal szczepienie.... kazal przyjsc za tydzien - znowu go zbada i powie czy nie ma przeciwskazan :tak:

Pati hmmmmm....jednak mialam racje z gardlem...niestety....
jakbys tak szybko nie uciekal to bys wiedziala ze nie ma po co icsc na szczepienie:happy2:
wiesz,my tu ciotki klotki i kazda cos tam wie,wiec czasami leie zapytac:-)
dobrze ze madry lekarz i nie zaszczepil bo kolezance dziecko 2 dni po chorobie z goraczke babka szczepila:wściekła/y:

Hej ,dziewczyny ,melduje ,ze żyje ,pracuję ,nie dosypiam i wiecznie brak mi czasu na wszystko:szok:mam nadzieję ,ze o mnie pamiętacie:-D
znowu rano byłam w pracy,potem na szkoleniu bo niedługo ten nieszczęsny punkt tu na miejscu otwieramy,od 17 jestem w domu,prubuję dom odgruzować ,jak to do dupy jest kiedy tylko jedna osoba w domu sprząta,próbuję dzieci do tego gonic ,ale sił mi brak,wiecznie gdzieś syf,,a pranie wstawić,a wywiesić,poskładać ,wiecznie ełno,mam nadzieję ,ze jak K przestanie pracowac to się jakos pokula...cvzasami mam wrażenie ,że za dużo sobie wzięłam na głowe...a może po prostu tylko tak narzekam.....

narzekaj narzekaj:tak::tak::tak:
komus trzeba:-D

No i dotarłam:tak:Kupilam pralke i inne pierdołki i wydałam duuzo kasy:no:
No ale wszystko bedzie tylko nasze:-D:-D:-D;-)
Zaraz poczytam co napisałyscie

a to fajne takei zakupy:-)
ja ostatnio wymienilam pralke b ta,ta po 8 latach sie popsiula,i odkurzacz tez

cześć;-);-);-);-)

a co do mojej pracy to ja dzisiaj wreszcie tam zadzwoniłam i zaproponowali mi 700 zł za pół etatu, mam się zastanowić i oddzwonić, zgodzę się bo to w kńcu tylko 4 godziny dziennie

to fajnie-nie napracujesz sie a kaska sie przyda.to ylko 4 godziny a w domu zdazysz zrobic ale tez zawsze to 4 godziny odpoczynku od domu idziecka:-)
tez bym tak chciala

As a co Ty tu robisz o takiej normalnej porze????? Ty zawsze zaglądasz nocą:tak::tak::tak::tak:
no wlasnie/??????????????:-)

A u mnie najstarszy spi a dziewczynki jeszcze mi chodza i chca sie tulic:tak::tak::tak:

Witaj:-)No to sie napracowałas:tak:
Moje nawet jak wstaja o 10 to okolo 13 klada sie spac
no a potem laza Ci do polnocy:cool2:
dlatego moja jak tak do 9 wstanie to ok.14-15 idzie spac na ok 1,5godz,a potem tak po 21 z reguly spi,najpozniej 22

no a ja musze sie isc kapac....
maly dostal leki ale nie pil mleka bo nie chcial, lekko go umylam bo dalej goraczka, na noc dostal pyralgin... ciekawe o ktorej sie obudzi bo mleka nie pil i pewnie glod go dopadnie :-D:-D
ja juz zjadlam wodzionke mniam... a teraz mam zgage :baffled::baffled::baffled:
ide do wanienki :tak:
szkoda,ze chory.mi lekarka kazala dawac 1/3 czopka pyralginy ale ja dawalam pol.a nurofen dawalam caly ale co 6 godzina ,czaami mniej,ale to z reguly w dzien,bo w nocy jak miala mala goraczke to tylko pyralgina dawala spokojna noc

Nie no nie na priva
Ja tez jestem ciekawa ceny:tak::tak::tak:
Sama sobie poogladam te obrazki:-):-):-)Bo sa sliczne

abo na pobocze

a ja dzis mialam z mala wojne-bo chciala sama jesc rosol.no tylko ciekawe ile by zjadla:confused:
wiadomo gesta zupe to bez problemu bierzez na lyzke a z rosolem gorzej iec wyla i machala glowa ale w koncu wygralam:-):-):-):-):-)
dala sie nakarmic,przestala sie bronic i plakac
bedzie mi tu gowniarz rzadzil:happy2:

potemjak pielilam na podworku t lazila i mala.uparla sie zalozyc kalosze(juz sie zaczyna).no dobra,zalozyla ale po jakims czasie walnela policzkiem w paiskownice bo sie potknela o deske i teraz ma niezla sliwe.bedzie fajnie wygladac na zakonczenie roku szkolnego:confused:

no jutro ostatni dzien.Paulina godzine wczesniej konczy,jak ja sie wyrobie?????????:cool2::cool2::-D

przypomnijcie mi ze jutro mam wam zadac zagadke:-)
bo to zdjeciowa zagdka:-D

reklama
Do góry