anka26_x_07
Mama Laury :)
Kochana za 3 dni to moj znow jedzie do Polski ja dopiero 12 lipca:-)witam witam :-):-):-):-):-)
a ja dziś znowu wyspana,złe noce na razie odeszły od nas,Oliwka znowu przespała slicznie noc bez pobudek
słońce swieci od rana moze będzie ładnie ,no ale jak wiadomo nic nie wiadomo co z ta pogodą będzie
Ania fajnie że już jestes z Nami czy moze planujesz jeszcze wyjazd do Polski za 3 dni?????
pati na jakie szczepienie idziecie?????to trzymam kciuki aby Sewi zniósł je dobrze i był dzielny
bo to jest tak ze jak ja jestem w Polsce to doba powinna miec 72h Zawsze brakuje mi czasu.A teraz nie bylo mojej mamy zeby Laura sie zajela wiec ja musialam od rana do wieczora przebywadc z nia na podworku. Teraz juz mi gada ze mam isc z nia na plac zabawkochana to dobrze że z nikusią wszystko okmoja julka wcześniak była żółta przez 3 tygodnie
no kochana mąż będzie szczęśliwy jak mu coś przygotujesz
słodzizna
oj następne słodkości
no kochana nareszcie ale z nami pisałaś z tej polski
idę karmić synusia bo się obudził i potem trzeba jakoś ogarnąć bo franio dziś będ zie koło 12 do 16.15 a potem do szkoły do adama na przedstawienie a potem to będzie już wieczór ale mam nadzieję że wreszcie nie padnę o 22 i posiedzę z wami wieczorkiem
ja tez sie dolaczam do zyczonekwszystkiego najlepszego w dniu imienin dla laury mleny córki
zycze szybkiego powrotu do normalnosci.Oby choroba szybko poszkla w daltotalny dom wariatów Wojtek jest nieznosny nudzi sie Gabi mi gorączkowala jedna nocke mmialma z glowy dzis znowu beczy nie wiadomo o co jej chodzi tzn ja wiem o co chodzi to wina Wojtka bo sie z nia drazni Bardzo zsypane Gabi na buzi musze pilnowac zeby sie nie drapala z jedzeniem tez nie najlepiej widomo ale mysle ze juz ok piatku powinno byc lepiej Jak mnie nie zamkna u czubków to bedzie cud boski :-(
swieta racja!!Asia to nie są żarty,zadbaj o siebie i się nie denerwuj tylko musisz teraz więcej odpoczywać
niepowazni jacys czy co? Ja bym dzwonilaaha jeszcze zapomniałam: wczoraj mieli do mnie dzwonić z pracy żeby się na dzisiaj umówić na rozmowę o finansach i nic, głuchoale mnie wkurzają, jak dzisiaj nikt się nie odezwie to sama tam zadzwonię i zapytam czy to wogóle aktualneniepoważni ludzie
teraz już naprawdę uciekam, pa pa
wlatuja pisza jednego posta i myslka ze ktos podejmnie dyskusje.W jakim celu ktos pisze te posty bo to juz nie pierwszy razhej . Miałam taki sam problem jak Ty i wiem jak się czujesz jest to naprawdę przykre że nie umieją tego zrozumieć ale moim zdaniem wychowywanie dziecka to też praca ale nie 8 godzinna tylko tutaj jesteś potrzebna 24 godziny . I kto pracuje więcej i też masz prawo być zmęczona . Spytaj się czy nie chce się zamienić z Tobą rolami . Pozdrawiam
ja musze wyciagnac ale nie wieje wiec moze wyschnie bezpiecznieja wywiesilam wlasnie pranko i normalnie ledwo sie trzymalam na balkonie :-) wieje strasznie, pada jest tak ciemno....:-( a mialo byc tak mieknie no coz kolejny dzien w domku w takim razie:--(
poprostu strach sie bac
uwielbiam biala kapuste z koperkiem i smietanamusze wypróbowac tą sałatke z koperkiem
juz dalam namiary na sklep gdzie maja spory wybor;-)A&E wiesz do tej sałatki daj po prostu najdrobniejszy makaron jaki kupisz.
Będzie pyszna zobaczysz.:-)
zdrowka dla sewcia:-)dziewczyny ....
na poczatek dzieki za troske - kochane jestescie ;-)
pozlam do lekarza i powiedzialm mu ze wczoraj mi goraczkowal i ze mial 38,5 stopni to on mi powiedzial ze po co z malym przyszlam skoro on wczoraj goraczke mial.... o a skad to ja kur**a mam wiedziec jak ta pierd***a opieka nic nie powie.... ale dobra powiedzialam mu swoje...
zbadal go i plucka czyste ale ma wirusowe zapalenie gardla - a jeszcze wczoraj bylo gardlo czyste przepisal rutinoscorbin, groprinosin i calcium no i od razu odwolal szczepienie.... kazal przyjsc za tydzien - znowu go zbada i powie czy nie ma przeciwskazan
patrysia zdrówka dla sewcia
as ja robię tą sałatkę z ananasem jest pycha
a ja wszystko ogarnełam obiadek podszykowany teraz czekamy z antosiem na frania
salatke z ananasem jadlam teraz u brata na urodzinkach pyszna
A ja od rana sprztanko na maxa Zostaly mi podlogi do umycia.Zaraz lece po pranko i kolejne wlaczam.Potem obiadek i z Laura na plac zabawDzis w biegu
Wieczorkiem na zakupki bo z lodowki nie ma za bardzo co wziasc do jedzenia