reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja zmykam bo mi m nad głową ględzi, że znowu siedzę przed kompem:szok::szok::szok::szok:
żeby go nie drażnić muszę się rozłączyć:-D:-D:-D:-D
dobrej nocki kochane:tak::tak::tak:

Ha... dziisaj przglądalam stare fotki i znalazłam kilka w czarnych włosach to Wam pokaże:tak: Nie che msi ie łądowac na stronke wiec daje tu a nie tam gdzi emiejsce fotek:-p
W jasno zielomej bluzce- ponad 3 lata temu-same poczatki z m... z m to w londynie w październiku 2006, potem w tej w paski przy aucie to chyba w kwietniu 2007:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• asia 001.jpg
    asia 001.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 30
  • asia 009.jpg
    asia 009.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 31
  • IMGP2181.jpg
    IMGP2181.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 31
  • 100_2643.jpg
    100_2643.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 35
reklama
As się długo zastanawia:baffled: coś się boję tej ceny:tak::-D:-D:-D
Klaudia szła spać i się ze mną pożarła.
Zołza po złości wyłączyła mi kompa od sieci.
Trzeba było trochę poszukać,ale się udało.:-D:-D:-D:-D
Agunia cena taka jak średnio na allegro no może odrobinę taniej.
Nie będę inna
Niestety rękodzieło jest w cenie,a zwłaszcza papież mocno cenę trzyma.
To praca bardzo mozolna i dokładna i nikt tak naprawdę nie przeliczy spędzonych godzin,bo nigdy by tego nie sprzedał.:-D:-D:-D:-D
Podaję Ci kilka przykładów cenowych.
Jeśli Ci odpowiada to się dogadamy,a jeśli nie to może w końcu kiedyś zawiśnie na ścianie.;-)

Obraz Haft krzyżykowy - PAPIEŻ - Idealny prezent (656313589) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=663465495

https://ssl.allegro.pl/item617186450_papiez_jan_pawel_ii_haft_krzyzykowy_obraz.html

Ja za ten swój obrazek już oprawiony chcę 200 zł.
Idę naprawdę prawie po kosztach :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry