reklama
Witam :-)i zapraszam na nasze pogaduchywitam!! ja po raz pierwszy na baby boom....witam wszystkich.
Jeszcze nie bardzo wiem jak się tym wszystkim obsługiwać....ale witam serdecznie:-)
Makunga
Fanka BB :)
No to fakt bycie z muzykiem naprawdę nie jest łatwe , ale ja się przez muzykę właśnie w nim zakochałam... Dziękuję za gratulacje w imieniu mojego m. Jestem b. dumna z niego.:-)to współczuję bycie z muzykiem nie jest łatwe ale i gratuluję wydania pierwszej płyty Twojemu M teraz sie dopiero mu zacznie...
apsi witamy serdecznie:-):-):-)
witam!! ja po raz pierwszy na baby boom....witam wszystkich.
Jeszcze nie bardzo wiem jak się tym wszystkim obsługiwać....ale witam serdecznie:-)
witamy, witamy:-)
Napisz co wiecej o WasJa mam córkę Zosię. a co do tej płyty Twojego M to też serdecznie gratuluję i współczuję, że Go nie masz w domu!!!Wiem co to znaczy;(
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
witam nowa mamusiewitam!! ja po raz pierwszy na baby boom....witam wszystkich.
ale dzisiaj duzo nowych mam dolaczylo
No to Laura ladnie do pozna siedzito współczuję bycie z muzykiem nie jest łatwe ale i gratuluję wydania pierwszej płyty Twojemu M teraz sie dopiero mu zacznie...
no witam Cię serdecznie wieczorową porą
Lena w dzień spi max 2 godz. a w nocy jak juz zaśnie to się na mleko tylko budzi ale niestety dość późno zasypia z tego co czytałam to powinna spac więcej ale widze ,że druga taka mi rośnie z Laurą miałam problemy tez ze spaniem jak była mała a teraz to już w ogóle zaganiam ją do łózka o 22 a ona i tak potrafi o 1 czy 2 w nocy kursowac to do kuchi bo pic to do kibelka i tak w kółko
Moze juz tak maja jedne dzieciaczki spi wiecej a inne mniej nie ma sie czym martwic jedynie wspolczuje ci braku czasu dla siebie
No to szczypiorki dosc sporo przybylyA&E
To Ty masz najlepiej ze swoim jesli chodzi o czytanie BB
Moje od ostatniego wazenia przybrały Wiktora 120gr a Klaudia 190gr
Moje dzieciaki szaleja sobie w najlepszeNiedlugo musze umyc Im zeby ,mleczko i ida do wyrek ale na spanie to nawet nie licze
MLENKA
Wspolczuje Tobie
Ale moje tez bardzo malo spia a rozwijaja sie super
No to sie ciesz i korzystaj z wolnego czasusory, że tak się wcinam ale ja muszę się pochwalić że moja córcia uwielbia spanie i swrdecznie Wam współczuje!!!
sory, że tak się wcinam ale ja muszę się pochwalić że moja córcia uwielbia spanie i swrdecznie Wam współczuje!!!
Na szczęście usypianie małej na noc to działka tatusia on mówi ,że lubi ją usypiac a jak juz mu zasnie w ramionach to patrz na nia i przezywa jaki słodki aniołek i zapomina ,ze Aniołek chwilę wczesniej był rozdartym dibełkiem
No to fakt bycie z muzykiem naprawdę nie jest łatwe , ale ja się przez muzykę właśnie w nim zakochałam... Dziękuję za gratulacje w imieniu mojego m. Jestem b. dumna z niego.:-)
apsi witamy serdecznie:-):-):-)
Mam trochę przyjaciół w świecie muzycznym i widziałam jak wyglądają związki zwłaszcza jak już się jest że tak powiem sławnym to bardzo trudne dla kobiety i na prawde podziwiam je szczerze , jak byłam młodsza to tez się w jednym muzyku zakochałam stare dzieje bylismy razem ale nie dałam rady przetrawić pewnych kwestii
Na czym gra Twój M ?
reklama
A tak wogóle to się chciałam zapytać jak sobie dajecie radę z tymi wszystkimi codziennymi obowiązkami, bo ja już ponad rok siedzę w domu i trafia mnie bo już bym chciała do pracy;(
Tylko pranie i sprzątanie i codziennie to samo!!!Dobrze, że chociaż dziecko mam grzeczne. Może podsuniecie mi kilka pomysłów w co można się bawić z 1,5 rocznym dzieckiem??
Tylko pranie i sprzątanie i codziennie to samo!!!Dobrze, że chociaż dziecko mam grzeczne. Może podsuniecie mi kilka pomysłów w co można się bawić z 1,5 rocznym dzieckiem??
Podziel się: