reklama
A MAMA HELENKI to juz chyba powinna sie odezwacA tu cisza
no wlasnie moglaby sie odezwac, bo dzisiaj mam wyjatkowo ciekawski dzien i czekam na wiesci, a juz mnie tyłek boli i oczy same idą spać....
Makunga
Fanka BB :)
Mam trochę przyjaciół w świecie muzycznym i widziałam jak wyglądają związki zwłaszcza jak już się jest że tak powiem sławnym to bardzo trudne dla kobiety i na prawde podziwiam je szczerze , jak byłam młodsza to tez się w jednym muzyku zakochałam stare dzieje bylismy razem ale nie dałam rady przetrawić pewnych kwestii
Na czym gra Twój M ?
No niestety są i minusy zapowiada im się już dużo weekendów zajętych, łącznie z wyjazdami i z tym będzie mi ciężko, no i dzieciaczkom.Ale wiesz widzę po nim, ze On nie potrafi żyć bez tworzenia muzyki, a ja naprawdę uwielbiam go słuchać...Mój m wywodzi się z rodziny w 100% muzycznej już z dziada pradziada...Na początku miał swój zespół i grał na weselach, ale stwierdził, że chce grać naprawdę i rzucił wesela, potem grał w punkowym, potem rockowym, a w tamtym roku wspólnie z naszym kumplem i innymi założyli obecny zespół...
Niedawno grał na gitarze akustycznej, a teraz gra na basie.:-)
apsi ja jak siedziałam długo w domku to też tęskniłam za pracą ,a jak poszłam do pracy to tęskniłam za zwykłym domowym życiem z moimi maluszkami:-):-):-) Hehe kobieta zmienną jest ;-)
To fakt;-)ja mam w domu małego potworka oj daje w kość i do tego nastolatkę w okresie dojrzewania 13 czerwca 13 lat skończy a ja na zelixe hehe to jak bomba atomowa
to jest dopiero mieszanka wybuchowa
Miała miec tylko usg bo wizyte miała 2 dni temu i wszystko było w porzadkuNo wlasnie tez o niej teraz myslalm mam nadzieje ze wszystko ok i wroci do domku zeby tylko jej odrazu na porodowe nie wyslali
Chyba ze nagle Ja ruszyło
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
No wiem wiem ale nigdy nic nie wiadomo mam nadzieje ze nieMiała miec tylko usg bo wizyte miała 2 dni temu i wszystko było w porzadku
Chyba ze nagle Ja ruszyło
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Mi to nic nie mowia moze jakies wieksze miasto kolo ciebie bys podala???ja mam na imię Monika i mam córkę Zosię, ma 1,5 roku
Mam 24 lata i mieszkam w goszczu, mówi wam coś ta miejscowość??
No wiem wiem ale nigdy nic nie wiadomo mam nadzieje ze nie
zwłaszcza ze ma jeszcze troche czasu na rozwiązanie..
ale z drugiej strony u mnie zostalo 5 tygodni, ale zaczynam juz coraz bardziej "czuć' ze to coraz blizej... a główną tego oznaką jest fakt, ze wkładam rózne rzeczy nie tam gdzie ich miejsce ostatnio schowalam chleb do szafki z herbatą, a pozniej sie dziwilam co tam robi... a przy pierwszej ciazy tez tak mialam... chowalam czajnik do szafki z mąką itp
reklama
ja mam na imię Monika i mam córkę Zosię, ma 1,5 roku
Mam 24 lata i mieszkam w goszczu, mówi wam coś ta miejscowość??
słyszałam o Goszczy ale o Goszczu
Podziel się: