reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
to wracaj ja też biore moje cholery w obroty kładę do wyrek i wracam do was:tak:
to znaczy że on ciebie kocha skoro przychodzi i jest zazdrosny ty jego też to nie da rady sie tego posklejać?????
ja też odeszłam od męża ale nie dlatego że to on był zły czy cham brutal ot poprostu wygasła moja miłość wiem że gdybym nie przestała go kochać to bylibyśmy razem bo on wybaczył by mi wszystko bo kocha(chał) nawet kiedy pojawił się antioś czyli moje dziecko z innego związku chciał bym do niego wróciła....
Za dużo się wydarzyło, za dużo żalu do siebie, brak zaufania. Podniósł na mnie rękę, to nie ma sensu:-(

Moja Klaudia nauczyła sie dzisiaj mowic "inne":tak:Sciaga wszystkie ciuchy po kolei ,chodzi od szafy do szafy i mowi inne,inne:-D:-D:-D
A zaczeło sie niewinnie od rajstopek bo sobie oblała i Jej zmienilam

Ostatnia edycja:
Za dużo się wydarzyło, za dużo żalu do siebie, brak zaufania. Podniósł na mnie rękę, to nie ma sensu:-(
to naprawdę mało fajne:-:)-:)-(a może terapia małżeńska?????
a jak sobie radzisz masz pomoc od rodziców czy kogoś innego w opiece nadz dziećmi???a jak z finansami płaci ci na dzieci bez problemu?regularnie? bo to bardzo ważne...wiem po sobie mój ex jest pod tym wzglęem super płaci na dzieci regularnie powiedział że stać go na 600 zł na dwoje i ok pewnie że potrzeby mają większe ale .......nie powiem bo zawsze coś extra od siebie im kupi soczki słodycze owoce zabierze na lody na basen do kina kupi im zawsze coś z ubrań albo jakąś zabawkę jest dla nich świetnym ojcem:tak:

Fotkę wtawię tylko jeszcze ktoś musi mi zdjęcie zrobić:-D:-D:-Dale będę pamiętać i coś wrzucę. Teraz mam wyrzuty sumienia, że wydalam kasę na włosy, mogłam coś dzieciom kupić:-(

reklama
Fotkę wtawię tylko jeszcze ktoś musi mi zdjęcie zrobić:-D:-D:-Dale będę pamiętać i coś wrzucę. Teraz mam wyrzuty sumienia, że wydalam kasę na włosy, mogłam coś dzieciom kupić:-(
No to bedziemy czekaly na fotke:tak::tak::tak:
A jesli chodzi o Twoje wyrzuty sumienia to pamietaj ze Tobie tez sie cos nalezy:-);-)

Do góry