reklama
wiktoria jak masz nerwa to pewnie @ się zbliżaa komp czyżby ci mulił tak jak mójWitam sie wieczoro poczytała ale tak mnie wkuża komp ze nie odpisze przepraszamKamilek sie przebudził i lulam go we wózku Martynka jeszcze nie spi.Ale nerwowa jestem wszystko mnie wnerwia
aga1480
mama 3 muszkieterów
Za dużo się wydarzyło, za dużo żalu do siebie, brak zaufania. Podniósł na mnie rękę, to nie ma sensu:-(to wracaj ja też biore moje cholery w obroty kładę do wyrek i wracam do was
to znaczy że on ciebie kocha skoro przychodzi i jest zazdrosny ty jego też to nie da rady sie tego posklejać?????
ja też odeszłam od męża ale nie dlatego że to on był zły czy cham brutal ot poprostu wygasła moja miłość wiem że gdybym nie przestała go kochać to bylibyśmy razem bo on wybaczył by mi wszystko bo kocha(chał) nawet kiedy pojawił się antioś czyli moje dziecko z innego związku chciał bym do niego wróciła....
aga1480
mama 3 muszkieterów
Starszy- Michał, maluchy- Maciek i Wojtek. Spokojne są te moje bliźniaki, gorzej ze starszymTo jeszcze poprosimy imiona:-);-)
wiktoria12
Mama i żona :)
Nie wiem co do @ a komp muli jak bym mogła wyj********ała bym go przez oknowiktoria jak masz nerwa to pewnie @ się zbliżaa komp czyżby ci mulił tak jak mój
Moja Klaudia nauczyła sie dzisiaj mowic "inne"Sciaga wszystkie ciuchy po kolei ,chodzi od szafy do szafy i mowi inne,inne
A zaczeło sie niewinnie od rajstopek bo sobie oblała i Jej zmienilam
A zaczeło sie niewinnie od rajstopek bo sobie oblała i Jej zmienilam
Ostatnia edycja:
to naprawdę mało fajne:---(a może terapia małżeńska?????Za dużo się wydarzyło, za dużo żalu do siebie, brak zaufania. Podniósł na mnie rękę, to nie ma sensu:-(
a jak sobie radzisz masz pomoc od rodziców czy kogoś innego w opiece nadz dziećmi???a jak z finansami płaci ci na dzieci bez problemu?regularnie? bo to bardzo ważne...wiem po sobie mój ex jest pod tym wzglęem super płaci na dzieci regularnie powiedział że stać go na 600 zł na dwoje i ok pewnie że potrzeby mają większe ale .......nie powiem bo zawsze coś extra od siebie im kupi soczki słodycze owoce zabierze na lody na basen do kina kupi im zawsze coś z ubrań albo jakąś zabawkę jest dla nich świetnym ojcem
wiktoria12
Mama i żona :)
śliczne dziewczyny suwaczki macie
aga1480
mama 3 muszkieterów
Fotkę wtawię tylko jeszcze ktoś musi mi zdjęcie zrobićale będę pamiętać i coś wrzucę. Teraz mam wyrzuty sumienia, że wydalam kasę na włosy, mogłam coś dzieciom kupić:-(
reklama
No to bedziemy czekaly na fotkeFotkę wtawię tylko jeszcze ktoś musi mi zdjęcie zrobićale będę pamiętać i coś wrzucę. Teraz mam wyrzuty sumienia, że wydalam kasę na włosy, mogłam coś dzieciom kupić:-(
A jesli chodzi o Twoje wyrzuty sumienia to pamietaj ze Tobie tez sie cos nalezy:-);-)
Podziel się: