reklama
medeuska
październikowa mama'09
Ja juz zrobilamzmykam do pisanek, ale wrócę jeszcze!!!
madziulanatasza
Fanka BB :)
farbowałam jajka skorupkami od czerwonej cebuli ,chciałam tez trawa al chyba za mało jej klaudia narwała i nie wyszło ,wyobraźcie sobie ,że zapomniałam w tym roku farbek do jajek kupić ,no niby wiedziałam o tym a jak byłam w sklepie to wychodziło mi z głowy .czym malujecie jajka ,ja w domu nic oprócz akwarelek nie mam???
medeuska
październikowa mama'09
burakami też mozna, jak masz mało trawy mozesz dodac szpinaku jak masz, też powinien ci zabarwic, hm..... więcej pomysłow nie mamfarbowałam jajka skorupkami od czerwonej cebuli ,chciałam tez trawa al chyba za mało jej klaudia narwała i nie wyszło ,wyobraźcie sobie ,że zapomniałam w tym roku farbek do jajek kupić ,no niby wiedziałam o tym a jak byłam w sklepie to wychodziło mi z głowy .czym malujecie jajka ,ja w domu nic oprócz akwarelek nie mam???
Ostatnia edycja:
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
melduje sie kochaniutkie:-):-):-):-):-)
pije własnie popolduniowa kawusia i ide Was poczytac:-)
pije własnie popolduniowa kawusia i ide Was poczytac:-)
madziulanatasza
Fanka BB :)
Dowikla ,ja tez tak robiłam ,a już nie ma w sklepie,bo zapomniałam wcześniej więc wysilam swoja wyobrażnie)))))Odpuszczam sobie szpinak,szkoda mi go marnorawićale dziekuje za omysł.Pomalowaliśmy akwarelkami ,wybitnie to sie do tego nie nadają te farbki ,bo jak wyschną to blade te kolory ,ale miały dzieciaki (i ja) radochę ,tak więc pisanki już są Medeuska , Ania p,a jak wy robiłyście swoje pisanki ,czym malowałyście ,pochwalcie się.Malinka już w busie pędzi na spotkanie z teściowąAabuba,a ja się dopiero do kawusi przymierzam ,dzwonił m ,że idzie na kawe,ziemniaki w mundurkach sieę gotują ....śledzie grzecznie czekaja w wiaderkumnie już weny brak....jeszcze musze mięsko przyprawić ,bo jutro mam w planie pieczenie mięsa i robienie sałatek..a jak wasze przygotowania??
Ostatnia edycja:
reklama
ania pisanki malują dzieci i panny na wydaniu
no tak dziecię masz w brzuszku może to nawet panienkano dobra to ty możesz
No niestety - nie mogę sprzątać, nie mogę przygotowywać stołu wielkanocnego, to wzięłam się za pisanki :-)
Mój tylko prosił żebym jego oszczędziła - chce mieć w naturalnym kolorze.
Podziel się: