reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
farbowałam jajka skorupkami od czerwonej cebuli ,chciałam tez trawa al chyba za mało jej klaudia narwała i nie wyszło ,wyobraźcie sobie ,że zapomniałam w tym roku farbek do jajek kupić ,no niby wiedziałam o tym a jak byłam w sklepie to wychodziło mi z głowy .czym malujecie jajka ,ja w domu nic oprócz akwarelek nie mam???:eek:

farbowałam jajka skorupkami od czerwonej cebuli ,chciałam tez trawa al chyba za mało jej klaudia narwała i nie wyszło ,wyobraźcie sobie ,że zapomniałam w tym roku farbek do jajek kupić ,no niby wiedziałam o tym a jak byłam w sklepie to wychodziło mi z głowy .czym malujecie jajka ,ja w domu nic oprócz akwarelek nie mam???:eek:
burakami też mozna, jak masz mało trawy mozesz dodac szpinaku jak masz, też powinien ci zabarwic, hm..... więcej pomysłow nie mam:eek:

Ostatnia edycja:
A ja jeszcze nie pilam mojej kawki:szok::szok::szok:
Mlode spia a Dominik oglada mini-mini:tak:
Jak Tesciowa wroci do domu to chyba pojde po troszke zakupow i na solke:-)

A tak moje dziewczynki jezdzily na Dominika rowerze;-):-D

Załączniki

• SP_A0479.jpg
    SP_A0479.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 36
Dowikla ,ja tez tak robiłam ,a już nie ma w sklepie,bo zapomniałam wcześniej więc wysilam swoja wyobrażnie)))))Odpuszczam sobie szpinak,szkoda mi go marnorawić:tak:ale dziekuje za omysł.Pomalowaliśmy akwarelkami ,wybitnie to sie do tego nie nadają te farbki ,bo jak wyschną to blade te kolory ,ale miały dzieciaki (i ja) radochę ,tak więc pisanki już są :tak: Medeuska , Ania p,a jak wy robiłyście swoje pisanki ,czym malowałyście ,pochwalcie się.:tak:Malinka już w busie pędzi na spotkanie z teściową:-DAabuba,a ja się dopiero do kawusi przymierzam ,dzwonił m ,że idzie na kawe,ziemniaki w mundurkach sieę gotują ....śledzie grzecznie czekaja w wiaderku:-Dmnie już weny brak....jeszcze musze mięsko przyprawić ,bo jutro mam w planie pieczenie mięsa i robienie sałatek..a jak wasze przygotowania??

Ostatnia edycja:
reklama
ania pisanki malują dzieci i panny na wydaniu:tak::-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
no tak dziecię masz w brzuszku może to nawet panienka:-D:-D:-D:-Dno dobra to ty możesz:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No niestety - nie mogę sprzątać, nie mogę przygotowywać stołu wielkanocnego, to wzięłam się za pisanki :-)
Mój tylko prosił żebym jego oszczędziła - chce mieć w naturalnym kolorze.

Do góry