reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
malinka w tym czasie, kiedy ja bylam na zakupach M szorowal balkon i mył okna, więc nie jest źle:-D:-D Tylko jak te okna umyte:baffled::-D:-D:-D
Patryk dzisiaj pomyl meble w pokoju, z fochem bo z fochem, ale zrobil, w koncu mu foch przeszedl jak chwile pogral, a teraz poszedl na podwórko, diaj po poludniu jade go zawiezc do matki...:tak::-D
Ja tez juz w pokoju wszystko ogarnelam, musialabym umyc wlosy i wbrac sie jeszcze do sklepu kupic cos na obiad, bo nie mam nic takiego co bym mogla zrobic dzisiaj:baffled::baffled: w sumie.. moge zrobic jajka sadzone z ziemniakami i najwyzej napisze m ze jak bedzie wracac zeby kupil kefir i gotowe:tak::tak:

Musze robic budyn chrzanowy... ale nie chce mi sie po prostu za nic juz zabierac...:baffled: wkurzam sie ze jutro pracuje:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Jak wy składacie życzenia to ja tez już złoże, a co:tak:
Smacznego jajka, mokrego dyngusa i silnego zająca, co by Wam fajne prezenty poprzynosił :tak::tak::tak::tak::tak::tak: :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Tak moje dzieci sobie pomagają :-D:-D:-D:-D

Klaudia uczy Kubusia jak myć

A tu już samodzielnie walczą ze ściereczkami.:-D:-D:-D
Jestem z nich mega dumna :tak::tak::-):-)

sprzed kilku minut:
Kubuś z takim tekstem mi wyjechał myjąc drzwi
Mamo ja to wcale nie rozumiem dlaczego Ty nie lubisz wiosennych porządków.
To czysta przyjemność i sama zabawa :szok::szok::szok::szok:

Dosłownie minutę temu po umyciu 3 pary drzwi:
Mama masz rację --przy tych drzwiach to trzeba się porządnie nazachrzaniać !!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Cześć dziewczynki. Wczoraj mój kochany synek umył całą kuchnię a dziś całą łazienkę łącznie z sedesem, podłogą itd. Jest kochany ale juz nie wiem jak mu pokazać jak to doceniam :-). wczoraj pomimo iż to nie była sobota pozwoliłam mu grać na komputerze. dziś jeszcze nie wiem :-).

Dziewczyny jak się zapatrujecie na taką kwestię - osoba z forum wysyła mi prywatne wiadomości z krytyką innej osoby z forum. Dla mnie to paskudne, bo nie mi powinna to słać ale tej, co do której ma negatywne opinie. Swoją drogą - zaraz jej to napiszę. Powiedzcie proszę - przesadzam waszym zdaniem?

WESOŁYCH ŚWIĄT!!! POWRZUCAJCIE POCIECHY DO WANIEN W PONIEDZIAŁEK!!!

Agnes - nie ma sprawy :-):-):-)

Malinka1 - już ucałowałam :-).

Wczoraj gwałtownie i bardzo mocno zabolało mnie podbrzusze. I w jednym miejscu na szerokości ok. 10cm a grubości ok 2cm było bardzo, bardzo twarde. Po prostu taka gulka. Przestraszyłam się. Po chwili zupełnie przestało boleć. A to zgrubienie jakby sie powoli rozplywało. Czy możliwe że to maluch tak się na mnie wtarabanił czy też to był jakiś skurcz? Wczoraj się przestraszyłam ale ponieważ nie ma śladu krwi i przeszło błyskawicznie to postanowiłam poczekać do 16-go - wtedy mam wizytę u gin. (może tym razem nie zaśpię).

ANIA JA MIAŁAM TO SAMO W CIĄŻY Z ANTONIM A TO DLATEGO ŻE BYŁ RUCHLIWY I CZASAMI JAK KOPNOŁ TO ROBIŁO SIĘ ZGRUBIENIE TWARDE COŚ JAKBY MIĘŚNIAK BOLAŁO A POTEM MIJAŁO:tak::tak::tak:MOŻE MASZ TO SAMO:tak:

Ja też się dopominam definicji budyniu chrzanowego...Malinka dzieciaki czy marucha dzwonili z pociągu? gdzie sa i jak podróż ,jak dzieci????A wy też dzis jedziecie na święta?WPADNIJCIE NA KAWĘ I CIASTO DO NAS ZAPRASZAMY

reklama
ANIA JA MIAŁAM TO SAMO W CIĄŻY Z ANTONIM A TO DLATEGO ŻE BYŁ RUCHLIWY I CZASAMI JAK KOPNOŁ TO ROBIŁO SIĘ ZGRUBIENIE TWARDE COŚ JAKBY MIĘŚNIAK BOLAŁO A POTEM MIJAŁO:tak::tak::tak:MOŻE MASZ TO SAMO:tak:
Mam nadzieję bo po tych wszystkich krwawieniach to już przewrażliwiona jestem. Ale fakt - jak się chwilę później położyłam, to tak się rozkopał(a?) że musiałam zmienić pozycję.
No i zaczęły mi się więzadła w stawach biodrowych rozciągać. Zeby bylo zabawniej - też wczoraj. PUPA MNIE BOLI - muszę leżeć albo się zwinąć - to przechodzi. W pierwszej ciąży nie miałam żadnych dolegliwości więc teraz jestem trochę... zaskoczona.

Do góry