reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
ide budzik moja krolewne bo spi ponad 2godz. i znow do 23 nie usnie
kochana i tak masz mniejszą ode mniepatrysiu ładne te buciki szkoda że ja mam stopę wielkoluda
Mój rozmiar to 41-42 .Wczoraj mi D kupił adidasy,ale zwykłe czarne do chodzenia na stajnię.Patrzę w środek wkładki a tam rozmiar 42 +
Nadmienię,że buty są akurat .
Darek tak na mnie spojrzał po czym skomentował:
"Wiesz ,ale do kajaków to jeszcze wiosła trzeba dokupić..."
taką stopę jak Ty to ma moja Klaudia ,a ona ma 12 lat.;-):-)anabuba mi tez posta wczytuje powoli
tak patrysiu 37-38 a 40 -41 to nie łaska
wcale a wcale antek nie chce spać a marudzi jak..........
adam odrabia lekcje julia rysuje a ja bym chciała mieć relaksik a tu maruder nie zasypia wcale no nic nie można mieć wszystkiego;-)może nocką będzie spał lepiej jak ostatnio
adam odrabia lekcje julia rysuje a ja bym chciała mieć relaksik a tu maruder nie zasypia wcale no nic nie można mieć wszystkiego;-)może nocką będzie spał lepiej jak ostatnio
Mama Helenki
i Aniki :D
dziewczyny powiedzcie mi jakie buty najlepiej kupić żeby były wygodne jak pójde na prawko
Polecam wiązane, żebyś się nie zastanawiała czy ci bucik nie spadnie Adidaski halówki z cienką podeszwa
My po drugim spacerku młoda się wyszalała Mogła by dzieki temu pójść spac o przyzwoitej porze
Agnes fotki super,a ty chyba na szpilkach co?:-)
fajnei w takich jasnych kurteczkach:-)
Anabuba w balerinach :-):-):-):-):-)
zalezy o co pytasz Mamo helenki,co tak naprawdę miałaś na mysliWiktoria widzę ze mąż wrócił i masz pełne ręce roboty
wyglada smakowicie,zdolna z Ciebie kobitka
My juz po szczepieniu boziu było tragicznie,Oliwka darła sie jakby jej skórę zdzierali .Cała przychodnia ja słyszała,szkoda mi jej było tak sie wyrywała a ja musiałam ja na siłę trzymać-no ale to dla jej dobra.
Mam tylko nadzieję że nie bedzie goraczkować.
Pytałąm sie lekarki o te policzki.tak myslałam że nic mi nie powie bo je podleczyłam i prawie nic nie ma.Alantan pomógł.kazała narazie nie dawać czekolady i kakao i smarowć alantanem jak pomaga.na dzień dzisiejszy nie są niezbędne inne leki-tak powiedziałą.
To to ja wiedziałąm bez jej diagnozy.nic mi nowego nie powiedziała.
reklama
bidulinka oliwka musieli ją kuć:-( a jak jej wymiary waga wzrost????Anabuba w balerinach :-):-):-):-):-)
zalezy o co pytasz Mamo helenki,co tak naprawdę miałaś na mysli
wyglada smakowicie,zdolna z Ciebie kobitka
My juz po szczepieniu boziu było tragicznie,Oliwka darła sie jakby jej skórę zdzierali .Cała przychodnia ja słyszała,szkoda mi jej było tak sie wyrywała a ja musiałam ja na siłę trzymać-no ale to dla jej dobra.
Mam tylko nadzieję że nie bedzie goraczkować.
Pytałąm sie lekarki o te policzki.tak myslałam że nic mi nie powie bo je podleczyłam i prawie nic nie ma.Alantan pomógł.kazała narazie nie dawać czekolady i kakao i smarowć alantanem jak pomaga.na dzień dzisiejszy nie są niezbędne inne leki-tak powiedziałą.
To to ja wiedziałąm bez jej diagnozy.nic mi nowego nie powiedziała.
Podziel się: