reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
patrysiu ładne te buciki szkoda że ja mam stopę wielkoluda:baffled::baffled::baffled::baffled:
kochana i tak masz mniejszą ode mnie
Mój rozmiar to 41-42 .Wczoraj mi D kupił adidasy,ale zwykłe czarne do chodzenia na stajnię.Patrzę w środek wkładki a tam rozmiar 42 + :szok::szok::szok:
Nadmienię,że buty są akurat :szok::szok::szok:.
Darek tak na mnie spojrzał po czym skomentował:
"Wiesz ,ale do kajaków to jeszcze wiosła trzeba dokupić...":-D:-D:-D:-D

anabuba mi tez posta wczytuje powoli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
tak patrysiu 37-38 a 40 -41 to nie łaska:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
taką stopę jak Ty to ma moja Klaudia ,a ona ma 12 lat.:tak:;-):-)

wcale a wcale antek nie chce spać a marudzi jak..........:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
adam odrabia lekcje julia rysuje a ja bym chciała mieć relaksik a tu maruder nie zasypia wcale:no::no::no::no::no::no: no nic nie można mieć wszystkiego;-)może nocką będzie spał lepiej jak ostatnio:rofl2:

Agnes fotki super,a ty chyba na szpilkach co?:-)
fajnei w takich jasnych kurteczkach:-)

Anabuba w balerinach :-):-):-):-):-)

Wiktoria widzę ze mąż wrócił i masz pełne ręce roboty :sorry:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D zalezy o co pytasz Mamo helenki,co tak naprawdę miałaś na mysli :-D:-D:-D:-D

Jak na razie znalazłam fotkę z moim chlebkiem.
Przepis na sałatkę pewnie wieczorkiem wrzucę.
wyglada smakowicie,zdolna z Ciebie kobitka :tak::tak::tak::tak:

My juz po szczepieniu :tak::tak::tak: boziu było tragicznie,Oliwka darła sie jakby jej skórę zdzierali .Cała przychodnia ja słyszała,szkoda mi jej było tak sie wyrywała a ja musiałam ja na siłę trzymać-no ale to dla jej dobra.
Mam tylko nadzieję że nie bedzie goraczkować.

Pytałąm sie lekarki o te policzki.tak myslałam że nic mi nie powie bo je podleczyłam i prawie nic nie ma.Alantan pomógł.kazała narazie nie dawać czekolady i kakao i smarowć alantanem jak pomaga.na dzień dzisiejszy nie są niezbędne inne leki-tak powiedziałą.

To to ja wiedziałąm bez jej diagnozy.nic mi nowego nie powiedziała.

reklama
Anabuba w balerinach :-):-):-):-):-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D zalezy o co pytasz Mamo helenki,co tak naprawdę miałaś na mysli :-D:-D:-D:-D

wyglada smakowicie,zdolna z Ciebie kobitka :tak::tak::tak::tak:

My juz po szczepieniu :tak::tak::tak: boziu było tragicznie,Oliwka darła sie jakby jej skórę zdzierali .Cała przychodnia ja słyszała,szkoda mi jej było tak sie wyrywała a ja musiałam ja na siłę trzymać-no ale to dla jej dobra.
Mam tylko nadzieję że nie bedzie goraczkować.

Pytałąm sie lekarki o te policzki.tak myslałam że nic mi nie powie bo je podleczyłam i prawie nic nie ma.Alantan pomógł.kazała narazie nie dawać czekolady i kakao i smarowć alantanem jak pomaga.na dzień dzisiejszy nie są niezbędne inne leki-tak powiedziałą.

To to ja wiedziałąm bez jej diagnozy.nic mi nowego nie powiedziała.
bidulinka oliwka musieli ją kuć:-( a jak jej wymiary waga wzrost????

Do góry