reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
a antośko nadal nie śpi może za to nocką będzie spał
Umeczy się i będzie spał jak suseł
...
My juz po szczepieniu boziu było tragicznie,Oliwka darła sie jakby jej skórę zdzierali .Cała przychodnia ja słyszała,szkoda mi jej było tak sie wyrywała a ja musiałam ja na siłę trzymać-no ale to dla jej dobra.
Mam tylko nadzieję że nie bedzie goraczkować.
....
Moja po szczepieniu zawsze świetnie spała, tak ją zżerało...
śliczna jest a jaka juz duża z niej kobitka
malinka była ważona ale cos nie za bardzo ta waga byłą.Ostatnio miesiac temu była ważona i było 12,5kg a dzis 12300 któras źle waży.dzis była ważona na siedząco na tej małej a ostatnio nie chciała się dać zwazyć więc na tej dużej stojącej wadze byłą ważona tak że ja sie zważyłam a póżniej ja z Oliwka na rękach.Odjełą wagę drugą od pierwszej i niby wyszła waga Oliwki.ta waga cos kombinowana była
a napewno mi nie schudłą bo się pulchna na buzi zrobiła i czuję że jest cięższa i pampersy troche ciasne sie robią.Więc ja nie wiem ile ona w końcu wazy.A u nas wzrostu nie mierzą,sama ja wczoraj mierzyłąm to wyszło mi 86cm.to podrosłą 1cm od ostatniego pomiaru
Mama Helenki
i Aniki :D
rzeczywiście ta waga kombinowana
dlaczego nikogo nie ma???? :------(
póxniej wieczorkiem niestety nie będę mogła dzis wejść bo M zapowiedział ze on siedzi,bo ostatnio nic nie siedzi tylko ja,troche w tym prawdy więc niech juz sobie posiedzi.
Oliwka teraz ogląda wieczorynkę i wcina kanapkę-leci miedzy innymi Świnka Peppa-więc Oliwka jest wniebowzięta.:-):-):-):-)
miałąm ja dzis kapać ale sobie odpuszczę bo po szczepieniu wole nie.Zresztą już nie pamietam czy mozna kąpać po szczepieniu czy też nie.więc w razie czego odpuszczamy sobie dzis kapiel.
Ania i jak tam po lekarzu????laura zdrowa??? i co lekarka powiedziałą na jej policzki?????
póxniej wieczorkiem niestety nie będę mogła dzis wejść bo M zapowiedział ze on siedzi,bo ostatnio nic nie siedzi tylko ja,troche w tym prawdy więc niech juz sobie posiedzi.
Oliwka teraz ogląda wieczorynkę i wcina kanapkę-leci miedzy innymi Świnka Peppa-więc Oliwka jest wniebowzięta.:-):-):-):-)
miałąm ja dzis kapać ale sobie odpuszczę bo po szczepieniu wole nie.Zresztą już nie pamietam czy mozna kąpać po szczepieniu czy też nie.więc w razie czego odpuszczamy sobie dzis kapiel.
Ania i jak tam po lekarzu????laura zdrowa??? i co lekarka powiedziałą na jej policzki?????
madziulanatasza
Fanka BB :)
Ja jeżdziłam w balerinkach i swietnie sie w nich czułam,dziewczyny powiedzcie mi jakie buty najlepiej kupić żeby były wygodne jak pójde na prawko
śliczna z niej dziewczynka:-)Stinki już u weterynarza ,bidulka malutka ,normalnie ryczeć mi się chce jak wariatce jakieś ,tak mi szkoda ,bo przecież ona nie wie po co tam ją zawieżliśmy:-(buuuuuuu
wiktoria12
Mama i żona :)
Witam sie wieczorowo ale tylko na chwilke zanim M sie kąpie.A tak to siedzimy i sobie piwkujemy po naszym dzisiejszym malowaniu,dzieci już spią.A jutro 1 kwietnia jejciu jak ten czas leci no i Prima-Aprimis.
reklama
Mam aparat w naprawie a nie pomyslalam nawet zeby zrobic telefonemAle na poniedzialek umowilam sie z siostra u mnie to napewno zrobie jakies focie i od razu Wam pokazedowikla sfotografuj chrześniakaa i pokaż nam potem małego adasia przystojniaka
julka tańcuje po pokoju zainteresowało to antka patrzy na nią jak sroka w gnat
Ja tez chce Dominikowi kupic rowerek 16"My Martynce idziemy jutro rowerek kupic jak kupimy to wkleje zdjącie
No to sobie zaszalejeszA co tam???Raz sie zyje;-):-)jutro wybieram się na zakupy ale kurcze muszę się tłuc autobusem a tak mi się nie chce. dostałam dzisiaj odliczenia z urzędu skarbowego i trzeba wydać troche
BidulkaMoje dostana teraz szczepionke na bilansie dwulatka i napewno tez beda strasznie krzyczalyAnabuba w balerinach :-):-):-):-):-)
zalezy o co pytasz Mamo helenki,co tak naprawdę miałaś na mysli
wyglada smakowicie,zdolna z Ciebie kobitka
My juz po szczepieniu boziu było tragicznie,Oliwka darła sie jakby jej skórę zdzierali .Cała przychodnia ja słyszała,szkoda mi jej było tak sie wyrywała a ja musiałam ja na siłę trzymać-no ale to dla jej dobra.
Mam tylko nadzieję że nie bedzie goraczkować.
Pytałąm sie lekarki o te policzki.tak myslałam że nic mi nie powie bo je podleczyłam i prawie nic nie ma.Alantan pomógł.kazała narazie nie dawać czekolady i kakao i smarowć alantanem jak pomaga.na dzień dzisiejszy nie są niezbędne inne leki-tak powiedziałą.
To to ja wiedziałąm bez jej diagnozy.nic mi nowego nie powiedziała.
12300 to jest przeciez duzo na ten wiekJa bym sie na Twoim miejscu nie martwila;-):-)śliczna jest a jaka juz duża z niej kobitka
malinka była ważona ale cos nie za bardzo ta waga byłą.Ostatnio miesiac temu była ważona i było 12,5kg a dzis 12300 któras źle waży.dzis była ważona na siedząco na tej małej a ostatnio nie chciała się dać zwazyć więc na tej dużej stojącej wadze byłą ważona tak że ja sie zważyłam a póżniej ja z Oliwka na rękach.Odjełą wagę drugą od pierwszej i niby wyszła waga Oliwki.ta waga cos kombinowana była
a napewno mi nie schudłą bo się pulchna na buzi zrobiła i czuję że jest cięższa i pampersy troche ciasne sie robią.Więc ja nie wiem ile ona w końcu wazy.A u nas wzrostu nie mierzą,sama ja wczoraj mierzyłąm to wyszło mi 86cm.to podrosłą 1cm od ostatniego pomiaru
A ja zmierze dzisiaj moje dziewczynki jak nie zapomne i Dominika tez
Podziel się: