reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a antośko nadal nie śpi może za to nocką będzie spał:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Umeczy się i będzie spał jak suseł :tak:

...

My juz po szczepieniu :tak::tak::tak: boziu było tragicznie,Oliwka darła sie jakby jej skórę zdzierali .Cała przychodnia ja słyszała,szkoda mi jej było tak sie wyrywała a ja musiałam ja na siłę trzymać-no ale to dla jej dobra.
Mam tylko nadzieję że nie bedzie goraczkować.

....

Moja po szczepieniu zawsze świetnie spała, tak ją zżerało...

Teraz moja kolej na fotke z wiosennego spacerku :tak::-D:rofl2:

śliczna jest a jaka juz duża z niej kobitka :tak::tak::tak:

malinka była ważona ale cos nie za bardzo ta waga byłą.Ostatnio miesiac temu była ważona i było 12,5kg a dzis 12300 :no::no::no:któras źle waży.dzis była ważona na siedząco na tej małej a ostatnio nie chciała się dać zwazyć więc na tej dużej stojącej wadze byłą ważona tak że ja sie zważyłam a póżniej ja z Oliwka na rękach.Odjełą wagę drugą od pierwszej i niby wyszła waga Oliwki.ta waga cos kombinowana była :-D:-D:-D:-D:-D:-D

a napewno mi nie schudłą bo się pulchna na buzi zrobiła i czuję że jest cięższa i pampersy troche ciasne sie robią.Więc ja nie wiem ile ona w końcu wazy.A u nas wzrostu nie mierzą,sama ja wczoraj mierzyłąm to wyszło mi 86cm.to podrosłą 1cm od ostatniego pomiaru :tak::tak::tak:

dlaczego nikogo nie ma???? :-:)-:)-:)-:)-:)-(
póxniej wieczorkiem niestety nie będę mogła dzis wejść bo M zapowiedział ze on siedzi,bo ostatnio nic nie siedzi tylko ja,troche w tym prawdy :tak::tak::tak::tak: więc niech juz sobie posiedzi.

Oliwka teraz ogląda wieczorynkę i wcina kanapkę-leci miedzy innymi Świnka Peppa-więc Oliwka jest wniebowzięta.:-):-):-):-)

miałąm ja dzis kapać ale sobie odpuszczę bo po szczepieniu wole nie.Zresztą już nie pamietam czy mozna kąpać po szczepieniu czy też nie.więc w razie czego odpuszczamy sobie dzis kapiel.

Ania i jak tam po lekarzu????laura zdrowa??? i co lekarka powiedziałą na jej policzki?????

dziewczyny powiedzcie mi jakie buty najlepiej kupić żeby były wygodne jak pójde na prawko
Ja jeżdziłam w balerinkach i swietnie sie w nich czułam,
Teraz moja kolej na fotke z wiosennego spacerku :tak::-D:rofl2:

śliczna z niej dziewczynka:-)Stinki już u weterynarza ,bidulka malutka ,normalnie ryczeć mi się chce jak wariatce jakieś ,tak mi szkoda ,bo przecież ona nie wie po co tam ją zawieżliśmy:-(buuuuuuu

Jestem kochane:tak::tak:
Jakies pol godzinki temu wrocilismy od siostry:-)W obydwie strony szlismy spacerkiem;-):-)

Zaraz poczytam co napisalyscie

reklama
dowikla sfotografuj chrześniakaa i pokaż nam potem małego adasia przystojniaka:tak::tak::tak::tak:
julka tańcuje po pokoju zainteresowało to antka patrzy na nią jak sroka w gnat:-D:-D:-D
Mam aparat w naprawie a nie pomyslalam nawet zeby zrobic telefonem:no:Ale na poniedzialek umowilam sie z siostra u mnie to napewno zrobie jakies focie i od razu Wam pokaze:tak::tak::tak:
My Martynce idziemy jutro rowerek kupic jak kupimy to wkleje zdjącie
Ja tez chce Dominikowi kupic rowerek 16"
jutro wybieram się na zakupy ale kurcze muszę się tłuc autobusem a tak mi się nie chce. dostałam dzisiaj odliczenia z urzędu skarbowego i trzeba wydać troche:D:D
No to sobie zaszalejesz:tak::tak::tak:A co tam???Raz sie zyje;-):-)

Anabuba w balerinach :-):-):-):-):-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D zalezy o co pytasz Mamo helenki,co tak naprawdę miałaś na mysli :-D:-D:-D:-D

wyglada smakowicie,zdolna z Ciebie kobitka :tak::tak::tak::tak:

My juz po szczepieniu :tak::tak::tak: boziu było tragicznie,Oliwka darła sie jakby jej skórę zdzierali .Cała przychodnia ja słyszała,szkoda mi jej było tak sie wyrywała a ja musiałam ja na siłę trzymać-no ale to dla jej dobra.
Mam tylko nadzieję że nie bedzie goraczkować.

Pytałąm sie lekarki o te policzki.tak myslałam że nic mi nie powie bo je podleczyłam i prawie nic nie ma.Alantan pomógł.kazała narazie nie dawać czekolady i kakao i smarowć alantanem jak pomaga.na dzień dzisiejszy nie są niezbędne inne leki-tak powiedziałą.

To to ja wiedziałąm bez jej diagnozy.nic mi nowego nie powiedziała.
Bidulka:no:Moje dostana teraz szczepionke na bilansie dwulatka i napewno tez beda strasznie krzyczaly:no::no::no:

śliczna jest a jaka juz duża z niej kobitka :tak::tak::tak:

malinka była ważona ale cos nie za bardzo ta waga byłą.Ostatnio miesiac temu była ważona i było 12,5kg a dzis 12300 :no::no::no:któras źle waży.dzis była ważona na siedząco na tej małej a ostatnio nie chciała się dać zwazyć więc na tej dużej stojącej wadze byłą ważona tak że ja sie zważyłam a póżniej ja z Oliwka na rękach.Odjełą wagę drugą od pierwszej i niby wyszła waga Oliwki.ta waga cos kombinowana była :-D:-D:-D:-D:-D:-D

a napewno mi nie schudłą bo się pulchna na buzi zrobiła i czuję że jest cięższa i pampersy troche ciasne sie robią.Więc ja nie wiem ile ona w końcu wazy.A u nas wzrostu nie mierzą,sama ja wczoraj mierzyłąm to wyszło mi 86cm.to podrosłą 1cm od ostatniego pomiaru :tak::tak::tak:
12300 to jest przeciez duzo na ten wiek:tak::tak::tak:Ja bym sie na Twoim miejscu nie martwila;-):-)
A ja zmierze dzisiaj moje dziewczynki jak nie zapomne i Dominika tez:tak::tak::tak:

Do góry