reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
jutro wybieram się na zakupy ale kurcze muszę się tłuc autobusem a tak mi się nie chce. dostałam dzisiaj odliczenia z urzędu skarbowego i trzeba wydać troche
ja swoje wyadlam w sumie w pol dnia
wiktoria12
Mama i żona :)
A no własnie bo była jeszcze jedna mama tylko nie wiem która a nie chce wracać i szukać bo sporo czasu by to zajełonie mój nie pracuje za granicą mój na miejscu to mam go cały czas przy sobie
wiktoria12
Mama i żona :)
Butki śliczne :-)malinka i mama helenki zdjecie butkow juz dalam jak co
patrysiu ładne te buciki szkoda że ja mam stopę wielkoluda
anabuba na ognisko to bym wpadła z miłą chęcią a możecie korzystać z jakiejś pomocy pefronu?????? no niby tylko 100 zł ale dla mnie to też AŻ:---( ale grunt że efekty tej pracy widać
wiktoria to czekamy jutro na fotki rowerku
moja jula ma rower od 2 lat i do tąd nie umie na nim jeździć nawet na tych 4 kółkachjakos pedałować nie umie
anabuba na ognisko to bym wpadła z miłą chęcią a możecie korzystać z jakiejś pomocy pefronu?????? no niby tylko 100 zł ale dla mnie to też AŻ:---( ale grunt że efekty tej pracy widać
moja jula ma rower od 2 lat i do tąd nie umie na nim jeździć nawet na tych 4 kółkachjakos pedałować nie umie
wiesz co niby pisze 37 ale mi to leci na 38patrysiu ładne te buciki szkoda że ja mam stopę wielkoluda
Mama Helenki
i Aniki :D
ja mam dzisiaj zachcianki jak kobitka w ciąży (proszę się nie śmiać) zjadła bym swojskiej kaszanki albo karkówkę z grila albo kiełbaskę z ogniska
Za na to grill chodzi juz od jakis 2 tygodni
zdjecie butkow ale musze je jeszcze troche wyszorowac
wiec sie nie pzrestraszcie ;-)
ale male cos mi wyszlo
Butki niczego sobie a fotka rzeczywiście malusi
Dobra, ja się zbieram na spacer nr2
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
kurcze-piszze posta a on sie dopiero po 5minutch dodoaje
cos sie krzaczy to BB
rozpalilam w piecu.dopiero:-):-):-):-)mam okna od poludnia wiec caly dzien grzalo przez okna.ale juz sie chlodno robi wiec trzeba troche przepalic,ale drzewem tylko troche.mam juz dosyac bycia palaczem etatowym
cos sie krzaczy to BB
rozpalilam w piecu.dopiero:-):-):-):-)mam okna od poludnia wiec caly dzien grzalo przez okna.ale juz sie chlodno robi wiec trzeba troche przepalic,ale drzewem tylko troche.mam juz dosyac bycia palaczem etatowym
Podziel się: