reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
patrysiu ładne te buciki szkoda że ja mam stopę wielkoluda:baffled::baffled::baffled::baffled:
anabuba na ognisko to bym wpadła z miłą chęcią:tak::tak::tak::tak: a możecie korzystać z jakiejś pomocy pefronu?????? no niby tylko 100 zł ale dla mnie to też AŻ:-:)-:)-( ale grunt że efekty tej pracy widać:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
wiktoria to czekamy jutro na fotki rowerku:tak::tak:
moja jula ma rower od 2 lat i do tąd nie umie na nim jeździć nawet na tych 4 kółkach:szok::szok:jakos pedałować nie umie:no::no::szok::szok::szok::szok::szok:

patrysiu ładne te buciki szkoda że ja mam stopę wielkoluda:baffled::baffled::baffled::baffled:
anabuba na ognisko to bym wpadła z miłą chęcią:tak::tak::tak::tak: a możecie korzystać z jakiejś pomocy pefronu?????? no niby tylko 100 zł ale dla mnie to też AŻ:-:)-:)-( ale grunt że efekty tej pracy widać:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
wiktoria to czekamy jutro na fotki rowerku:tak::tak:
moja jula ma rower od 2 lat i do tąd nie umie na nim jeździć nawet na tych 4 kółkach:szok::szok:jakos pedałować nie umie:no::no::szok::szok::szok::szok::szok:
wiesz co niby pisze 37 ale mi to leci na 38 :eek:

ja mam dzisiaj zachcianki jak kobitka w ciąży (proszę się nie śmiać) zjadła bym swojskiej kaszanki albo karkówkę z grila albo kiełbaskę z ogniska:tak::rofl2::rofl2:

Za na to grill chodzi juz od jakis 2 tygodni :rofl2:

zdjecie butkow ale musze je jeszcze troche wyszorowac :sorry::sorry::sorry::sorry::tak:
wiec sie nie pzrestraszcie ;-)
blaaaaa031.jpg

ale male cos mi wyszlo :eek:

Butki niczego sobie :tak: a fotka rzeczywiście malusi :rofl2:

Dobra, ja się zbieram na spacer nr2 :rofl2:

reklama
kurcze-piszze posta a on sie dopiero po 5minutch dodoaje:baffled:
cos sie krzaczy to BB
rozpalilam w piecu.dopiero:-):-):-):-)mam okna od poludnia wiec caly dzien grzalo przez okna.ale juz sie chlodno robi wiec trzeba troche przepalic,ale drzewem tylko troche.mam juz dosyac bycia palaczem etatowym:wściekła/y:

Do góry