reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dlaczego nikogo nie ma???? :-:)-:)-:)-:)-:)-(
póxniej wieczorkiem niestety nie będę mogła dzis wejść bo M zapowiedział ze on siedzi,bo ostatnio nic nie siedzi tylko ja,troche w tym prawdy :tak::tak::tak::tak: więc niech juz sobie posiedzi.

Oliwka teraz ogląda wieczorynkę i wcina kanapkę-leci miedzy innymi Świnka Peppa-więc Oliwka jest wniebowzięta.:-):-):-):-)

miałąm ja dzis kapać ale sobie odpuszczę bo po szczepieniu wole nie.Zresztą już nie pamietam czy mozna kąpać po szczepieniu czy też nie.więc w razie czego odpuszczamy sobie dzis kapiel.

Ania i jak tam po lekarzu????laura zdrowa??? i co lekarka powiedziałą na jej policzki?????
Ja dzieci po szczepieniu nie kąpałam 2 do 3 dni tylko ich myłam

reklama
Ja zaraz moim zaserwuje kapiel i dzisiaj pewnie padna bo bylismy bardzo dlugo na swiezym powietrzu i sa wymeczone

Ostatnia edycja:
Też na chwilkę udało mi się do kompa podejść.
Na dziś mam dośc.
Umyłam te okna,ale pod koniec to było już naprawdę ciężko.
Uszyłam bratowej firankę i mam luzik .;-)
Teraz jeszcze siedzę z małym nad ksiązkami,ale jeszcze z 15 minut i dam mu spokój.:tak:

na jednym Sewi siedzi wymeczony na laweczce na jednym na swoim autku a na jednym w lozeczku sie bawi :-D
blaaaaa066.jpg

blaaaaa003.jpg

blaaaaa060.jpg

reklama
Do góry