reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
malinka z pefronu to mamy program "uczen na wsi" tearz-tzn po zakwalifikowaniu sie do programu(przez gmine to idzie) to w roku szkolnym musze donoac zakupow za 800zl a potem mi zwroca-kupilam Paulinie biurko sosnowe(oczywiscie na allegro:-)),słowniki,kredki,bloki itd.no i buty sportowe.ale jesczze za jakies 50zl musze dokupic ibedzie final.ale co anjgorsze ze na wstepie mialo byc 2tys!!!!! no i ucieli do 800:szok::szok::szok::szok:
a moge tez miec dofinansowanie do turnusu-ale o to to trzeba wczesniej zalatwiac no i reszte dopalcaic samemu,a ja nie mam nawet zeby 1tys dolozyc no i musialabym Weronike zabierac tezze soba

zrobie antosiowi kaszkę z owocami ze słoiczka może jak zje to zaśnie bo marudzi tak że o mamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry