reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
malinka z pefronu to mamy program "uczen na wsi" tearz-tzn po zakwalifikowaniu sie do programu(przez gmine to idzie) to w roku szkolnym musze donoac zakupow za 800zl a potem mi zwroca-kupilam Paulinie biurko sosnowe(oczywiscie na allegro:-)),słowniki,kredki,bloki itd.no i buty sportowe.ale jesczze za jakies 50zl musze dokupic ibedzie final.ale co anjgorsze ze na wstepie mialo byc 2tys!!!!! no i ucieli do 800
a moge tez miec dofinansowanie do turnusu-ale o to to trzeba wczesniej zalatwiac no i reszte dopalcaic samemu,a ja nie mam nawet zeby 1tys dolozyc no i musialabym Weronike zabierac tezze soba
a moge tez miec dofinansowanie do turnusu-ale o to to trzeba wczesniej zalatwiac no i reszte dopalcaic samemu,a ja nie mam nawet zeby 1tys dolozyc no i musialabym Weronike zabierac tezze soba
wiktoria12
Mama i żona :)
Dobra uciekam bo M przyjechał do wieczorka mam nadzieje wczoraj chciałam posiedziec z wami to nie mieliśmy internetu a później M oglądał samochody papa
jakieś miękkie mokasynki wtedy dobrze wyczujesz sprzęgło i gazdziewczyny powiedzcie mi jakie buty najlepiej kupić żeby były wygodne jak pójde na prawko
reklama
pok maly sie obudzil dam mu cosik zjesc i lecimy na spacerekDobra uciekam bo M przyjechał do wieczorka mam nadzieje wczoraj chciałam posiedziec z wami to nie mieliśmy internetu a później M oglądał samochody papa
papap dziewczyny
Podziel się: