wiktoria12
Mama i żona :)
My Martynce idziemy jutro rowerek kupic jak kupimy to wkleje zdjącie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fajnieANKA
A jak z Laura po lekarzu?Bo wyczytalam ze sie wybierałas;-)
Moja Wiktoria wlasnie wdrapała mi sie na komodke od tv i stoi sobie za telewizorem
fajny spacerek
trzeba było wyjść i natrzaskać.antoś już się naspałjakiś debil stanoł autem pod oknem i trąbił a ja mam uchylone oknono tylko wyjść i natrzaskać idiotę
dupek jakiś totalny,ale chyba dziecka jeszcze nie matrąbi dalej otworzyłam okno i pytam po cholere pan tak trąbi?????? a on bo żona u koleżanki czekam na nią........to mu mówie dziecko mi pan obudził.....a on no noc jest od spania......potem było niecenzuralnie gnojek jeden
pomysł trafionyMalnika, nie masz zasranego pampersa?? Ja bym wycelowała obsraną stroną w auto...
O ja tez bym se zjadła takie danie no oprucz tej kaszanki bo za bardzo nie przepadamja mam dzisiaj zachcianki jak kobitka w ciąży (proszę się nie śmiać) zjadła bym swojskiej kaszanki albo karkówkę z grila albo kiełbaskę z ogniska
No czesc a mam pytanko czy to twój M pracuje za granicą czy jakiejś innej mamyhej dziewczyny my dopiero z podwórka wróciłyśmy. dzisiaj fajnie ciepło to trzeba korzystać
przychodzi 4 razy w tygodniu na 3-4 godziny.placi za to opieka społeczna ja tylko doplacam 100zl miesiecznie.chociaz wtym momencie to i te 100zl to za duzo jak na mnie:-(w
anabuba jak często przychodzi do pauliny terapeutka???? ile wy za to płacicie???
no no no zapraszam do mnie ogniko.mam specjalne miejsceja mam dzisiaj zachcianki jak kobitka w ciąży (proszę się nie śmiać) zjadła bym swojskiej kaszanki albo karkówkę z grila albo kiełbaskę z ogniska