reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ANKA
A jak z Laura po lekarzu?Bo wyczytalam ze sie wybierałas;-)

Moja Wiktoria wlasnie wdrapała mi sie na komodke od tv i stoi sobie za telewizorem:szok::-D
fajnie :-D:-D
Mój Kubuś też wszędzie wejdzie

To nasze dzisiejsze focie :-):-):-):-):-)

fajny spacerek

antoś już się naspał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jakiś debil stanoł autem pod oknem i trąbił a ja mam uchylone okno:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no tylko wyjść i natrzaskać idiotę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
trzeba było wyjść i natrzaskać.:tak::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

trąbi dalej otworzyłam okno i pytam po cholere pan tak trąbi?????? a on bo żona u koleżanki czekam na nią........to mu mówie dziecko mi pan obudził.....a on no noc jest od spania......potem było niecenzuralnie gnojek jeden:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:
dupek jakiś totalny,ale chyba dziecka jeszcze nie ma
Ja mam inny problem.Mieszkam przy ekspresówce i u nas pod domem właśnie ta droga się ekspresowa zaczyna.
Około 2-3 w nocy gówniarze sobie wyścigi i pokazy na motorach ścigaczach urządzają :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Na tyle wypadków co było...że im do tych pustych mózgów nic nie dotarło,to ja już nie wiem.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Malnika, nie masz zasranego pampersa?? Ja bym wycelowała obsraną stroną w auto...
pomysł trafiony

Cieszę się,że gyros smakował.
Sałatkę pieczarkową potem podam.
Koleżanka robiła tę drugą sałatkę z indykiem i brzoskwinią,ale jak smakowała to nie wiem.Nie jadłam jej wtedy.

Ja już sobie pranie powiesiłam,obiadek też zjedliśmy z Kubusiem,spacerek Kubusia dziś na koniku godzinny zaliczony,BB odwiedzone i nadrobione zaległości:-D:-D:-D.
Zaraz za okna się biorę

ja mam dzisiaj zachcianki jak kobitka w ciąży (proszę się nie śmiać) zjadła bym swojskiej kaszanki albo karkówkę z grila albo kiełbaskę z ogniska:tak::rofl2::rofl2:

zdjecie butkow ale musze je jeszcze troche wyszorowac :sorry::sorry::sorry::sorry::tak:
wiec sie nie pzrestraszcie ;-)
blaaaaa031.jpg

ale male cos mi wyszlo :eek:

moje kochanie pisze dostaliśmy niespodziankę wiosenną w pracy juhu........
ja zadowolona no podwyżka juhu........
moje kochanie odpisuje noew skanery do pracy.......
a ja tu się podnieciłam że podwyżka:sorry::sorry: no nic skaner nowy ułatwi mu pracę ale podwyżka nam życie:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
no nic poczekamy może i podwyżki nadejdą...........:tak::tak::tak::tak:

jutro wybieram się na zakupy ale kurcze muszę się tłuc autobusem a tak mi się nie chce. dostałam dzisiaj odliczenia z urzędu skarbowego i trzeba wydać troche:D:D

reklama
w
anabuba jak często przychodzi do pauliny terapeutka???? ile wy za to płacicie???
przychodzi 4 razy w tygodniu na 3-4 godziny.placi za to opieka społeczna ja tylko doplacam 100zl miesiecznie.chociaz wtym momencie to i te 100zl to za duzo jak na mnie:-(
to sie nazywa-specjalistyczne usługi opiekuncze-dla dzieci z orzeczeniami odpowiednimi

ja mam dzisiaj zachcianki jak kobitka w ciąży (proszę się nie śmiać) zjadła bym swojskiej kaszanki albo karkówkę z grila albo kiełbaskę z ogniska:tak::rofl2::rofl2:
no no no:-D:-D:-D:-D zapraszam do mnie ogniko.mam specjalne miejsce:-D

Do góry