reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Ja kupuje gotowe w Aldik-u zamrozone pokrojone w kawalki rozmrazasz ile chcesz 3h przed podaniem.PychaaaaaU nas słoneczko pięknie świeci i jak Pe wstanie to pomkniemy na spacerek, a teraz muszę się chyba zebrać i trochę ogarnąć, bo dziś znajomi mają do nas wpaść wieczorkiem.
Zastanawiam się co by tu im podać. Macie jakieś sprawdzone przepisy na ciasta takie bez pieczenia? Aż wstyd się przyznać, ale nigdy, przenigdy nie udało mi się upiec ciasta bez zakalca Ostatnio znalazłam w necie jakiś przepis z tytułem: "Ciasto czekoladowe, które zawsze się udaje". Mnie się nie udało Nie wiem co robię nie tak, no ale nie potrafię i już.
A moja znajoma niedawno upiekła torcik urodzinowy dla swojego synka. Ponieważ mały jest fanem strażaka Sama to tort miał kształt wozu strażackiego. Po prostu niesamowity był! :-)
Gabi zdolna dziewczynkaFakt na dworze zimno i pieluche trzeba zalozyc bo a noz widelecA ja już wróciłam zdążyłam nawet się wyrobić na ten sam autobus ale umordowalam sie bo Gabi nie chciala iśc wózka nie mamy i tak mi sie wydaje że Gabi była troche zszokowana cała sytuacją bo nie jezdzimy autobusami często ja zazwyczaj załatwiam wszystkie sprawy bez dzieci no i oczywiscie inne osiedle ciekawa ludzi i tak co chwile Gabi no chodz chodz a Gabi stanela i stoi i na wystawuy patrzy i na ludzi nie wie ze to nie spacer terza dopiero naszykowalam śniadanko dla siebie i kawe Gabi odpoczywa w łożeczku Gabi nosi jeszcze pieluchy bo zimno ciągnie od podłogi ale woła na kibelek bo nocnik za maly na jej dupkę najwygodniej jej na sedesie także pielucha pelni u nas rolę ociplacza i zawsze jest sucha
dzieki napewno skorzystamBez pieczenia najszybszy jest rafello musisz miec krakersy i składniki na budyń zawsze sie udaje Krakersy i herbatniki przekładane kremem budyniowym - przez michasia73 - Przepisy kulinarne - Internetowa książka kucharska
Ptasie mleczko - przez michasia73 - Przepisy kulinarne - Internetowa książka kucharska
Szybkie tiramisu - przez michasia73 - Przepisy kulinarne - Internetowa książka kucharska
MOŻE COŚ CI SIE PRZYDA ;-) To są moje sprawdzone przepisy któr zamieszczam własnie
bedny sewcio nie pokuli go za bardzoA my to juz po badaniach nie spotkalam medeuska :-(
musielismy siedziec tam 15 min bo Seekowi nie leciala krew i krzepla co chwile ale potem jak wkluli mu gdzie indziej to jak prysnela
jutro po wyniki i w srode do lekarza
myszunia mozesz tez bezy zrobic
wytrzesie go to zasniea antek wścieklizna spać wcale nie chce marudzi okrutnie
no nic może w busie będzie spał bo jak się będzie nadzierał w busie tak jak teraz to nas kierowca w lesie wysadzi
oj napewno!!! do dziela!joanna to do dzieła sexi bielizna świeczki muzyczka mały striptis i nawet skałe rozpalisz
:---(to ja nie mam ochoty sily i checi nie mój mąż, ale jakos tak po Gabi mam duża blokadę bo Raz że nie mogę uzywać zapezpieczen zadnych to jeszcze inne takie powody są ale nie jest to u nas jakims wielkiej rangi problemem mój mąz to akceptuje wie co przeżyłam w domu rodzinnym z ojcem i dlatego nie naciska hoc nie powiem jakze na początku małżeństwa było miło i namietnie bardzo
jakis specjalny pokazikJa po fryzjerze wczoraj kupiłam sobie niebieski komplecik i zaserwowałam mu pokaz :-),rzeczywiście działa cuda,....
joanna to powolutku odtwórzcie sobie tamten klimacik niech mąż w sobote zabierze dzieci na pół dnia a ty relaxik kompiel z pianką zabiegi kosmetyczne drink do łapki zobaczysz wypoczęta zrelaxowana będziesz miała ochote na miłe chwile z ukochanym......a może macie komu dzieci podrzucić na weekend a wtedy jak za dawnych czasów
i to jest swietny pomysl
Moj przyjechal na sniadanko, Laura na nocniczku poraz 3 jak narazie bez wpadek:-)Oby tak caly dzien
Ja zaraz wstawie kalafior bo mi zostalo z wczoraj i usmaze go na patelce w panierce
Mam steki wiec bedzie pasowac do ziemniaczkow;-)
Mariitka wspolczuje nocki
anka26_x_07
Mama Laury :)
Ja tam wole jak Laura spi dlugo bo sama moge odespac
Mama Helenki
i Aniki :D
My już po spacerku, obiadek w połowie drogi
Jakiego ja ma dzisiaj powera przez to słońce, aż miło
M dzisiaj siedzi w domu więc robię pełen obiad
Kawka wypita, chałupka ogranieta, żeby jeszcze mała chciała się zdrzemnąć
Lecie kończyc pomidorówkę, ale bedę zaglaać Jeśli ktos tu w ogóle będzie
Jakiego ja ma dzisiaj powera przez to słońce, aż miło