reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej Lachoniaste,widać mocno trzymacie kciuki,bo jużem naskrobała 11 stron pracy inżynierskiej,więc mam nadzieję,że do 30-go się wyrobię;-):tak:.
Jul chory ale już lepiej.My ze starym balujem sami w domu bo bąble na ludziach.
W październiku będę wolniejsza od obowiązku to nadrobię foteczki,bo mus pozgrywac fotki na płytkę i dopiero Wam pokazać,bo na dostępnych kompach to nie ma wejścia na karty pamięci.

No to mata na moje okrągłe 3300
157.jpg

MAAAARTAAAAA!!! ŁELKOM !!!!!
Wszystkie domówki za Tobą tęsknią :tak:
Zdrówka dla Jula. Buziaczki. Pozdrowionka. Odzywaj się czasem.
No i gratki z okazji 3300 posta i dzięki za smakołyki :-)

Marta1981 :D... w przyszlym tyg w koncu ci wysle papiery z faberlic...

A ja chora - grypa - mam lezec w lozku na antybiotykach i z dala od malego :-/...
Ciekawe jak
A jutro i tak musze isc do pracy

reklama
Mój mąz mi tak nie mówi, ale czasem się tak zachowuje jakbym w domu nic nie robiła:) Ale i ja się czasem zachwouje, jakby on w pracy nic nie robil, tylko na kompie gral z kolegami:). jak mam chwile chandry domowej, to mówi, że zdaje sobie sprawę jak wiele robię w domu. ja w gruncie rzeczy wiem, że on moja robotę doecnia.

Do góry