reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Agata witaj my się jeszcze nie znamy. Sorki że pytam ale co miliście w sprzedaży w tym sklepie internetowym? Ja szukam jakiegoś pomysłu na pracę w domu...

Hej
To był internetowy sklep spożywczy możesz sobie jezcze zerknąc jak wyglada, bo jeszcze sie nie sprzedał. www.bielsklep.pl

Witam z rana:-):-):-)
A co tu takie pustki?:szok::szok::szok:
Ja nadal nie kupiłam butków dla Mai i tak jeździmy codziennie i na nic nie mogę się zdecydować:tak::-:)-:)-(
Nadal deszczowa pogoda i nic mi się przez to nie chce, jak tak dalej będzie to znowu ucieknę do Włoch:laugh2::laugh2::laugh2:

Ja tez marze o Włoszech i tych cudnych tempertaurach:sorry2: mmmmmmmmm

dzien dobry tak wogóle ja dzis mam przymusowe wolne Igor jest chory :no: cieknie mu ropa z nosa i z oka do tego goraczka:baffled: ehhhh nie lubie chorob jeszcze jak dzieci sie tak mecza to juz w ogole. Wydałam 80 zł na lekarstwa a maly nie che dac sobie ani oka zakropic ani do nosa psiknac :dry:

Nie wiem co mam zrobic ze soba dzisiaj, jakos odzwyczilam sie od siedzenia w domu:laugh2: mam taki balagan na okolo siebie:zawstydzona/y: moze zachce mi sie PPD ale nie sadze, len ze mnie okropny:zawstydzona/y:;-)

Witam w poludnie u nas dzis wyszło słoneczko jest ładnie......
obiadek zrobiony no i dzis luzniejszy dzien bo zadnych badan czekam na wyniki ogólne ok 14 a posiewy bede miala dopiero w poniedziałek.

Co do zakupów zimowych ja kupiłam małej takie jesienne botki
p1030394nq5.jpg

za kurtkami jezdziłam wczoraj ale nic jeszcze nie ma dostawy towaru w cciagu 2-ch najblizszych dni wiec zakupy wstrzymane do soboty

Chiara nie zazdroszcze tych wybrednych u mnie inaczej ja nie jadam a mąz jada wszystko no prócz brokul i szpinaku

Prasowanko robiłam wczoraj dzis luzik no prawie...

Marta 1981 wypiekasz iste cudeńka piekniejsze i pewnie smaczniejsze niz z cukierni... az slinka cieknie na takie pysznosci....

Cara duzo zdrówka

a to mój Szymo w drodze do lekarza

p1030390gq1.jpg

Ostatnia edycja:
Mam do Was prosbe odebralam wyniki ogóle i problem mam z Szymkiem
w moczu ma liczne fosforany bezpostaciowe
ktos wie co to i o czym świadczy?? ora zasadowy na 8 wiem ze polecacie zosk z zurawiny tak jak pisała anakonda ale on chyba jest od 10-go miesiąca mały ma 3 podaje mu 2xdziennie juvit po 7kropel od 3 tyg ale nic zasadowosc sie powieksza macie jakies pomysły pomózcie prosze.

i jesli moge was prosic o razszyfrowanie skrutów z morfologi co oznaczają HCT(tego mamy za mało)
MCHC (tego za duzo)
PCT (za duzo)
LYMPH (za duzo)

i mam pytanko kolejne mały ma hemoglob. 10,6 norma to (9,6-12,8)
i zelazo we krwi 81,4 norma to (53-167)
i stwierdzono anemia i kazą podawac zelazo czego jeszcze nie zrobiłam bo mi sie to wydaje niepotrzebne ????????

reklama
Dzień dobry.
Chociaż nie tak dobry, bo od 2 w nocy męczę się z potwornym bólem głowy..teraz wzięłam aspirynę mam nadzieje,że pomoże,bo jak nie to się wykończę:-(

Agatko dużo zdrówka dla Igorka:tak:

Witaj Elcia:tak:

"Dawniej uprawiane pszenice",bardzo pasjonujący temat:tak:.U promotora byłam raz:sorry2:.
Marta ale temat...dla mnie czarna magia:zawstydzona/y::baffled:. Powodzenia w pisaniu i bronieniu:tak:

Do góry