reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Agata witaj my się jeszcze nie znamy. Sorki że pytam ale co miliście w sprzedaży w tym sklepie internetowym? Ja szukam jakiegoś pomysłu na pracę w domu...

Hej
To był internetowy sklep spożywczy możesz sobie jezcze zerknąc jak wyglada, bo jeszcze sie nie sprzedał. www.bielsklep.pl

Witam z rana:-):-):-)
A co tu takie pustki?:szok::szok::szok:
Ja nadal nie kupiłam butków dla Mai i tak jeździmy codziennie i na nic nie mogę się zdecydować:tak::-:)-:)-(
Nadal deszczowa pogoda i nic mi się przez to nie chce, jak tak dalej będzie to znowu ucieknę do Włoch:laugh2::laugh2::laugh2:

Ja tez marze o Włoszech i tych cudnych tempertaurach:sorry2: mmmmmmmmm

dzien dobry tak wogóle ja dzis mam przymusowe wolne Igor jest chory :no: cieknie mu ropa z nosa i z oka do tego goraczka:baffled: ehhhh nie lubie chorob jeszcze jak dzieci sie tak mecza to juz w ogole. Wydałam 80 zł na lekarstwa a maly nie che dac sobie ani oka zakropic ani do nosa psiknac :dry:

Nie wiem co mam zrobic ze soba dzisiaj, jakos odzwyczilam sie od siedzenia w domu:laugh2: mam taki balagan na okolo siebie:zawstydzona/y: moze zachce mi sie PPD ale nie sadze, len ze mnie okropny:zawstydzona/y:;-)

Witam w poludnie u nas dzis wyszło słoneczko jest ładnie......
obiadek zrobiony no i dzis luzniejszy dzien bo zadnych badan czekam na wyniki ogólne ok 14 a posiewy bede miala dopiero w poniedziałek.

Co do zakupów zimowych ja kupiłam małej takie jesienne botki
p1030394nq5.jpg

za kurtkami jezdziłam wczoraj ale nic jeszcze nie ma dostawy towaru w cciagu 2-ch najblizszych dni wiec zakupy wstrzymane do soboty

Chiara nie zazdroszcze tych wybrednych u mnie inaczej ja nie jadam a mąz jada wszystko no prócz brokul i szpinaku

Prasowanko robiłam wczoraj dzis luzik no prawie...

Marta 1981 wypiekasz iste cudeńka piekniejsze i pewnie smaczniejsze niz z cukierni... az slinka cieknie na takie pysznosci....

Cara duzo zdrówka

a to mój Szymo w drodze do lekarza

p1030390gq1.jpg

Ostatnia edycja:
Mam do Was prosbe odebralam wyniki ogóle i problem mam z Szymkiem
w moczu ma liczne fosforany bezpostaciowe
ktos wie co to i o czym świadczy?? ora zasadowy na 8 wiem ze polecacie zosk z zurawiny tak jak pisała anakonda ale on chyba jest od 10-go miesiąca mały ma 3 podaje mu 2xdziennie juvit po 7kropel od 3 tyg ale nic zasadowosc sie powieksza macie jakies pomysły pomózcie prosze.

i jesli moge was prosic o razszyfrowanie skrutów z morfologi co oznaczają HCT(tego mamy za mało)
MCHC (tego za duzo)
PCT (za duzo)
LYMPH (za duzo)

i mam pytanko kolejne mały ma hemoglob. 10,6 norma to (9,6-12,8)
i zelazo we krwi 81,4 norma to (53-167)
i stwierdzono anemia i kazą podawac zelazo czego jeszcze nie zrobiłam bo mi sie to wydaje niepotrzebne ????????

reklama
Dzień dobry.
Chociaż nie tak dobry, bo od 2 w nocy męczę się z potwornym bólem głowy..teraz wzięłam aspirynę mam nadzieje,że pomoże,bo jak nie to się wykończę:-(

Agatko dużo zdrówka dla Igorka:tak:

Witaj Elcia:tak:

"Dawniej uprawiane pszenice",bardzo pasjonujący temat:tak:.U promotora byłam raz:sorry2:.
Marta ale temat...dla mnie czarna magia:zawstydzona/y::baffled:. Powodzenia w pisaniu i bronieniu:tak:

Do góry