reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
My bylismy na popoludniowym spacerku,trzeba bylo w koncu sie przewietrzyc....ale dobrze bo dziewczynki szybko zasnely.Ja jeszcze chwilke po buszuje i spadam tez spac.

witam w chłodny poranek.

siuski Szyma juz mam teraz wyzwanie przede nmą ide budzic Nati i musze jakims cudem zmusic ja do szybkiego siusiania bo do 8.30 musimy sie wyrobic i zawiesc.

i dopiero bedzie kawusia narazie powieki na zapalki za mną ciezka noc...

Dzień Dobry....
Lolo spała dziś do 6,30:szok::szok:
Nawet mój M wstał przed nim:-p:-p
Teraz zbieram w sobie siły co by odstwić szybkie PPD i leniować się o tak leniować!!!!!!!!!!!!!

Witam się porannie i deszczowo brrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mój mały już w trzeciej grupie w przedszkolu a rozłąka z mamą go do łez doprowadza, dlatego mąż chodzi z nim do przedszkola i jest OK:tak::tak::tak:(jak się z tatą rozstaje to łezki nie lecą). Duży synu już w szkole, a ja też muszę się wziąć za ogarnięcie, bo mi prasowanko wołaaaa:-(

Miłego dzionka, mimo że taki pochmurny i smutny:crazy:

A, zupełnie nie mam pomysłu na obiad:baffled::confused:

A u mnie w nocy Maja coś pokasływała:-:)-:)-( oby nic gorszego się nie przyplątało.
Brzydkiej pogody ciąg dalszy, tak więc niedługo dopadnie mnie depresja:baffled::baffled::baffled:
Jedziemy szukać dziś dla Mai butów bo zostały jej tylko szmaciane
Ja właśnie kawusiam przy kompie a Maja ogląda "W dobranocnym ogrodzie":tak::tak::tak:
Dzień dobry wszystkim:-):-):-)

Ja dzis robie zapiekanke z tuńczykiem Sewy.
Chiara zajrzyj do naszej książki z przepisami.Polecam zapiekanki.

witam w chłodny poranek.

siuski Szyma juz mam teraz wyzwanie przede nmą ide budzic Nati i musze jakims cudem zmusic ja do szybkiego siusiania bo do 8.30 musimy sie wyrobic i zawiesc.

i dopiero bedzie kawusia narazie powieki na zapalki za mną ciezka noc...
Heksa trzymam kciuki, żeby się udało:tak:;-)

Dzień Dobry....
Lolo spała dziś do 6,30:szok::szok:
Szym ostatnio tez do 8:dry::dry:i zamęt w grafiku dziennym robi jak nie wstaje o 7:rofl2:i wszyscy mamy opóźnienie:-D

Ja dzis robie zapiekanke z tuńczykiem Sewy.
a o której:confused::confused:to wpadnę bo ubóstwiam tę zapiekankę:tak::tak::tak: u nas już była w niedziele:dry::laugh2:

Chiara, anaconda cześć kobitki

Dzień dobry tak w ogóle. o pogodzie nie piszę:angry::angry:w domu wirus kataru, dzisiaj wtorek więc PPD na obowiązkowo:nerd:

Dzięki Bodzinka, chętnie bym zjadła zapiekankę, ale u mnie to straszne wybredoty w domu.:confused:
Mąż - bez mięcha nie podchodź:-D
Synu duży - z mięchem nie podchodź:-D
Synu mały - ten to się udał JE WSZYSTKO:tak::-D ( ma w życiu tylko 3 produkty których nie je - brokuł, kalafior i szpinak)

I bądź tu mądra i coś zrób :szok::-)

reklama
Dzięki Bodzinka, chętnie bym zjadła zapiekankę, ale u mnie to straszne wybredoty w domu.:confused:
Mąż - bez mięcha nie podchodź:-D
Synu duży - z mięchem nie podchodź:-D
Synu mały - ten to się udał JE WSZYSTKO:tak::-D ( ma w życiu tylko 3 produkty których nie je - brokuł, kalafior i szpinak)

I bądź tu mądra i coś zrób :szok::-)
Chiara bardzo proste rozwiązanie - zrób zapiekankę z tuńczykiem:
1. męzowi poiwedz ze to mięso tylko takie odtłuszczone:rofl2:
2.synu duzemu, ze to nie mięso tylko ryba:-p
3. a synu mały i tak wrabie i jeszcze pewnie o dokładkę poprosi:-D

Do góry