reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cara nie bardzo wiem z czego Ty sie chcesz odchudzac :baffled: ale jak ja mialam tyle lat co Ty, tez chcialam wazyc 55 kg. i tyle wazylam przy moim wzroscie :szok::szok::szok: teraz uwazam, ze to bylo zdrowe przegiecie :tak:

Dobra kochane spadam, bo trzeba isc sie wywietrzyc, bo na razie slonko jest, co potem sie porobi nie wiadomo.

Papatki!

Oj jest z czego ;-)... Brzusio wisi, udka i waleczki dobijaja ;-)... Ale to juz cwiczonka zalatwia :-)

reklama
Bodzia-No z tym to się zgodzę.

Cara chudzino i ty chcesz zgubić kilogramy a z czego?daj sokój bo nic z ciebie nie zostanie.

Chce poprostu wrocic do wagi sprzed ciazy... Ostatnio moje spodnie zrobily sie mimo wszystko zbyt opiete, wiec cos z tym trzeba zrobic, przez wakacje pofolgowalam sobie z jedzeniem, aj.... Nie ma to jak mama w domu :-) ciagle cos dobrzego pichcila...

teraz znowu do pracy wrocila, to znowu jesc nie bede

Madre kobietki powiedzcie mi, ile moze isc przelew z PKO zrobiony w piatek, do WBK?!

Debil ponoc przelał mi w piatek alimenty za zeszly i za ten miesiac, a na koncie wciaz pustki :-/.... A ja nie mam za co mleka mlodemu kupic!!

Ja waze teraz 78 przy wzroscie 166 przed slubem bylo 58kg ale nie ciaza mnie utuczyla a mezus w sumie :-/A potem to tylko waga latala w te i na zad.Teraz znow sie wzielam bo tak jak wiekszosc czuje sie zle po prostu mi to nie pasuje.Waga mi odpowiadajaca to jest okolo 60 kg wiec mam troche do zrobienia.I nie jest to dla mnie katorga o dziwo.Uwielbiam gotowac dla kogos :-) a mezus i synek zadowoleni wiec jest ok.
A dieta podobna jest troche do liczenia kalorii.Mam wypisane produkty i ilosc punktow przy kazdym.Dziennie jem 15-16 punktow.W zaleznosci co zjem moze byc jedzenia wiele(te co maja malo punktow) lub prawie nic wiec wybieram 1 opcje.W DE podobno bardzo popularna ta dieta.

Vici musze o tej diecie poczytac :tak:
A ja wlasnie siedze nad paskudna kapusciana zupa :szok: nie smakuje mi jak nie wiem :baffled: ale caly gar ugotowalam, zjesc trzeba ;-)

My w koncu nie poszlismy na spacer, bo nadciadnely takie chmury, ze zaraz pewnie cos lunie....

Witam po dłuuuuuuuuugiej przerwie:tak:;-).
Morze nie wypaliło ale polowanie na dinozaury baaaaaardzo było udane.
Olek w przedszkolu,Jul śpi a ja do Was od koleżanki.
W sobotę był pogrzeb babci Mirka od strony mamy,miała 73 lata.
28-go mamy wesele u kuzynki ale na uaktualnienie suwaczka nie mam czasu,mam nadzieję,że wybaczycie Lachony koffane.;-):dry::-D.
3ta się.

reklama
Do góry