reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

1180637314wwwanimaatjesjw2.png

Witam z rana :tak::tak::tak: pranie już jedno nastawiłam, kolejne czeka:baffled:
Amandziucha rozrabia, teściowa pojechała na wieś ze swoim pojebanym synkiem :confused:
mężuś do kolegi poszedł w sprawie pracy:confused: wiec siedzę sama i PPD mus dziś porządny wykonać:rofl2::rofl2::zawstydzona/y:

Buziołki dla wszystkich przedszkolaków na miłe rozpoczęcie roku szkolnego:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Witam sie i ja poniedzialkowo.

Widze, ze wszystkie PPD, a ja sie wycwanilam i wczoraj z nudow sobie posprzatalam :sorry2: tu nikogo nie dziwi, ze w niedziele odkurzaczem zapierniczalam...... ale za to dzis mam luz :tak:

Dziewczynki prosze trzymac za mnie kciuki, bo od dzis zaczynam diete.....

Witam sie i ja poniedzialkowo.

Widze, ze wszystkie PPD, a ja sie wycwanilam i wczoraj z nudow sobie posprzatalam :sorry2: tu nikogo nie dziwi, ze w niedziele odkurzaczem zapierniczalam...... ale za to dzis mam luz :tak:

Dziewczynki prosze trzymac za mnie kciuki, bo od dzis zaczynam diete.....
Sewa witaj w klubie ja też dzisiaj na dietkę poszłam i jak na razie jestem od 6.00 na 5 kromeczkach pieczywka chrupkiego z pomidorkiem.O 8.00 miałam kryzys i nogi mi się zatrzęsły ale przetrzymałam i jest OK.
Zaraz wciągnę jakiś jogurcik naturalny i jabłuszko mam nadzieje że do obiadu wytrzymam.

Sewa witaj w klubie ja też dzisiaj na dietkę poszłam i jak na razie jestem od 6.00 na 5 kromeczkach pieczywka chrupkiego z pomidorkiem.O 8.00 miałam kryzys i nogi mi się zatrzęsły ale przetrzymałam i jest OK.

Witaj w klubie :tak::tak::tak:
Ja tym razem zaczynam diete z ta okropna zupa kapusciana, ale ostatnio jak ja stosowalam schudlam 5 kg. i nie przytylam potem dlugo, dlugo :tak:

O boshe dieta kapuściana byłam na niej kiedyś miesiąc.Po dwóch tygodniach miałam jej serdecznie dość a pod koniec diety nie jadłam nic bo jak miałam zjeść tą zupę to wolałam nic nie jeść,ale efekty rzeczywiście były i efektu jojo O

O boshe dieta kapuściana byłam na niej kiedyś miesiąc.Po dwóch tygodniach miałam jej serdecznie dość a pod koniec diety nie jadłam nic bo jak miałam zjeść tą zupę to wolałam nic nie jeść,ale efekty rzeczywiście były i efektu jojo O

Miesiac to strasznie dlugo :confused: ja mam zamiar tak jak oni radza przez tydzien, potem dieta 1000 kalorii a potem znowu tydzien kapusciana :tak:
Co do tej zupy..... tez jej nie cierpie :baffled: ale juz nie moge potrzac na to moje sadlo, ktore mi ostatnio uroslo :baffled: to sie pokatuje ;-)

Ja właśnie jestem na 1000 kalorii ale nie liczę bo już dwa razy to przechodziłam więc znam mniej więcej wartości kaloryczne i wiem na ile mogę sobie pozwolić.
Ja jak byłam tak długo na tej zupie to żeby smak się trochę zmienił dodawałam zpy z torebki i tak np.miałam zupę kapuścianą o smaku pomidorówki,żurku itp.to pozwoliło mi przetrwać.
A tak zapytam ile masz do zrzucenia?Jeśli to nie tajemnica

reklama
Ja uwielbiam ta kapusciana diete :-) chyba jako jedyna ehhehe.I tez na diecie jestem wiec witam w klubie ale u mnie juz 2 tydzien.Teraz mam dietke z punktami wiedera czy jakos tak.Dostalam ja od siostry i tez niezle sie sprawdza do tego cwicze.Narazie 4 kg mniej czyli 2 w tygodniu nie jest chyba zle.Lepiej powoli i bez jojo jak szybko ale nieskutecznie.
Ok terza zmykam bo juz ubrani i gotowi jestesmy ehhe

Do góry