reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

1180637314wwwanimaatjesjw2.png

Witam z rana :tak::tak::tak: pranie już jedno nastawiłam, kolejne czeka:baffled:
Amandziucha rozrabia, teściowa pojechała na wieś ze swoim pojebanym synkiem :confused:
mężuś do kolegi poszedł w sprawie pracy:confused: wiec siedzę sama i PPD mus dziś porządny wykonać:rofl2::rofl2::zawstydzona/y:

Buziołki dla wszystkich przedszkolaków na miłe rozpoczęcie roku szkolnego:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Witam sie i ja poniedzialkowo.

Widze, ze wszystkie PPD, a ja sie wycwanilam i wczoraj z nudow sobie posprzatalam :sorry2: tu nikogo nie dziwi, ze w niedziele odkurzaczem zapierniczalam...... ale za to dzis mam luz :tak:

Dziewczynki prosze trzymac za mnie kciuki, bo od dzis zaczynam diete.....

Witam sie i ja poniedzialkowo.

Widze, ze wszystkie PPD, a ja sie wycwanilam i wczoraj z nudow sobie posprzatalam :sorry2: tu nikogo nie dziwi, ze w niedziele odkurzaczem zapierniczalam...... ale za to dzis mam luz :tak:

Dziewczynki prosze trzymac za mnie kciuki, bo od dzis zaczynam diete.....
Sewa witaj w klubie ja też dzisiaj na dietkę poszłam i jak na razie jestem od 6.00 na 5 kromeczkach pieczywka chrupkiego z pomidorkiem.O 8.00 miałam kryzys i nogi mi się zatrzęsły ale przetrzymałam i jest OK.
Zaraz wciągnę jakiś jogurcik naturalny i jabłuszko mam nadzieje że do obiadu wytrzymam.

Sewa witaj w klubie ja też dzisiaj na dietkę poszłam i jak na razie jestem od 6.00 na 5 kromeczkach pieczywka chrupkiego z pomidorkiem.O 8.00 miałam kryzys i nogi mi się zatrzęsły ale przetrzymałam i jest OK.

Witaj w klubie :tak::tak::tak:
Ja tym razem zaczynam diete z ta okropna zupa kapusciana, ale ostatnio jak ja stosowalam schudlam 5 kg. i nie przytylam potem dlugo, dlugo :tak:

O boshe dieta kapuściana byłam na niej kiedyś miesiąc.Po dwóch tygodniach miałam jej serdecznie dość a pod koniec diety nie jadłam nic bo jak miałam zjeść tą zupę to wolałam nic nie jeść,ale efekty rzeczywiście były i efektu jojo O

O boshe dieta kapuściana byłam na niej kiedyś miesiąc.Po dwóch tygodniach miałam jej serdecznie dość a pod koniec diety nie jadłam nic bo jak miałam zjeść tą zupę to wolałam nic nie jeść,ale efekty rzeczywiście były i efektu jojo O

Miesiac to strasznie dlugo :confused: ja mam zamiar tak jak oni radza przez tydzien, potem dieta 1000 kalorii a potem znowu tydzien kapusciana :tak:
Co do tej zupy..... tez jej nie cierpie :baffled: ale juz nie moge potrzac na to moje sadlo, ktore mi ostatnio uroslo :baffled: to sie pokatuje ;-)

Ja właśnie jestem na 1000 kalorii ale nie liczę bo już dwa razy to przechodziłam więc znam mniej więcej wartości kaloryczne i wiem na ile mogę sobie pozwolić.
Ja jak byłam tak długo na tej zupie to żeby smak się trochę zmienił dodawałam zpy z torebki i tak np.miałam zupę kapuścianą o smaku pomidorówki,żurku itp.to pozwoliło mi przetrwać.
A tak zapytam ile masz do zrzucenia?Jeśli to nie tajemnica

reklama
Ja uwielbiam ta kapusciana diete :-) chyba jako jedyna ehhehe.I tez na diecie jestem wiec witam w klubie ale u mnie juz 2 tydzien.Teraz mam dietke z punktami wiedera czy jakos tak.Dostalam ja od siostry i tez niezle sie sprawdza do tego cwicze.Narazie 4 kg mniej czyli 2 w tygodniu nie jest chyba zle.Lepiej powoli i bez jojo jak szybko ale nieskutecznie.
Ok terza zmykam bo juz ubrani i gotowi jestesmy ehhe

Do góry