reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie kochane
dzisiaj zapóźniona jestem, ale rano PPD zrobiłam i wzięłam się za prasowanie wreszcie. Ale jak juz niewiele zostało to znów prąd wysiadł. Ażdo teraz. A prasowanie zrobiłam bo myslałam, że na migrenę pomoże. Niestety nadal mnie trzyma
Bodzia nic się nie martw tymi wiadomościami, bo to tylko gadanie i nakręcanie. Nic złego się nie stanie
Kerry
zroiłam ciasto ze śliwkami to może wkręcę sie na kawkę do Ciebie
Całą resztę witam serdecznie i pozdrawiam

reklama
Ja też się wpraszam na ciasto i kawę.

JKrzymka-Ja też życzę wszystkiego dobrego i seksiku bez umiaru.

Nie mogę pisać bo mi Alunia klawisze wciska.Na razie spadam

Co tu tak cicho?:-(
Kerry narobiła mi takiego smaka tym kruchym ze śliwkami, że zamiast się pakować to ja raz dwa i ciacho do pieca.:-D:-D:-D
DSC04797.JPG
DSC04800.JPG
DSC04801.JPG

Hej Babole...
Już mi lepiej u mamy byłam, głupoty mi ze łba wyleciały troszke...Moja mama mówi jak Ozkane...
Ale po tej nieprzespanej nocy czuje sie jakby mnie walec wywalcował....
Mały dostał autko od babci, od wujka autko, dwie gry i taki mały drewniany "ala" warsztacik:-D:-DMój brat już sie tym nie bawi...
Oprócz tego się wyśmiałam z przyjaciółką...Schron zaczynamy budować;-);-)

A my już poobiadkowani Alunia położona ale czy uśnie to zobaczymy.Mąż za godzinę powinien być w domu.

Moje dziecię mnie dzisiaj zadziwiło miała taki apetyt że się wystraszyłam i przestałam jej dawać.

chiara-Ciacho bomba

Bodzia-A ja właśnie o Tobie myślałam że coś ostatnio BB zaniedbujesz.
Cieszę się że już czarne myśli odgoniłaś,a Lolo to ma dzisiaj jakieś święto że tyle prezentów dostał?Super że rodzinka go rozpieszcza przecież po to są.

reklama
Do góry