reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Dzieńdoberek dziewczynki
Ja już z rańca popsiątałam mieszkanko i objazdówkę urzędową poczynilam. Dobrze że mam tak kochaną i wspaniałą kuzyneczkę i mnie powoziła samochodzikiem
Bo autobusami to by mi ze dwa dni zeszło
Muszę się dorwac do szafy i dzieciów ciuchy przejrzec, by sprawdzic czego im jeszcze trzeba.
Bodziu słoneczko nie dołuj się tak bardzo. Wiem te wiadomości są okropne ale trzeba miec nadzieję że będzie dobrze. Cuż innego możemy zrobic
Chiara miłego wypoczynku
Ech posiedziałoby się jeszcze na plaży
Jkrzymka dużo sexu na tę waszą rocznice
Idę po jakieś zarełko na zupkę
Ja już z rańca popsiątałam mieszkanko i objazdówkę urzędową poczynilam. Dobrze że mam tak kochaną i wspaniałą kuzyneczkę i mnie powoziła samochodzikiem
Bodziu słoneczko nie dołuj się tak bardzo. Wiem te wiadomości są okropne ale trzeba miec nadzieję że będzie dobrze. Cuż innego możemy zrobic
Chiara miłego wypoczynku
Jkrzymka dużo sexu na tę waszą rocznice
Idę po jakieś zarełko na zupkę
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Pytanie.... NO PEWNIE.Chyba nic nie pomyliłam z tymi rocznicami co?;-) Uciekam bo muszę pokroić kurki do zamrażania i zrobić ciacho kruche ze śliwkami, to co popołudniu wpadniecie na kawkę (np mrożoną z bitą smietanką) i ciacho?:-)
Anetko rejony Niechorza, Rewala i Trzęsacza pamiętam z dzieciństwa, ostatni raz w Trzęsaczu byłam jakieś 15 lat temu, ale piknie było bo byłam z moim mężem wtedy jeszcze nie mężem
Kerry na popołudniową kawkę też się piszę jeśli można:-)
Kerry na popołudniową kawkę też się piszę jeśli można:-)
mamamartynki
Zaangażowana w BB
pranie zrobione suszy sie ciasto sie piecze obiad zrobiony leczo na gazie mam czas dla was
No nie dziękuję, mam nadzieję że taki właśnie będzie i pogoda nam planów nie zmąciChiara miłego wypoczynkuEch posiedziałoby się jeszcze na plaży
Jkrzymka to i ja się dołączam do życzeń jeśli to taka poważna rocznica, dużo, dużo miłości i ............................
mamamartynki
Zaangażowana w BB
komus leczo???Ehh jeszcze musze jechac do urzedu odebrac dowod ale to jak dziecie wstanie
Ostatnia edycja:
sikoreczka79
Fanka BB :)
Idę koffaniutkie do sklepu przynieśc coś komuś
mamamartynki
Zaangażowana w BB
Idz sikorka mi mozesz przyniesc picie
reklama
mamamartynki
Zaangażowana w BB
leczo pycha
Podziel się: