reklama
K
kerry1
Gość
A teraz obiecana kawa mrożona
Zobacz załącznik 90585
ale ja muszę uciekać jedziemy do rodziców po kubusia:
Za to na wieczór:
Zobacz załącznik 90586
Zobacz załącznik 90585
ale ja muszę uciekać jedziemy do rodziców po kubusia:
Za to na wieczór:
Zobacz załącznik 90586
K
kerry1
Gość
megusek ale na listopadówkach w sumie niewiele się dzieje:-(
Ach dziewczyny dzięki za życzenia i sexsowne przesłanki
tylko wiecie jak to jest w pokoju z dziecmi poszaleć trudno.. bo jak się zapomnę i oddam okrzyki zachwytu i spełnienia to maluchy pobudzę a więc na cichacza ;-)
kurcze dziewuchy przestancie kusić tymi ciachami bo sie złamie i upiekę no i zjem tak to nigdy nie zrzuce nadmiernego balastu a jeszcze 10kg mam do pokonania
Bodziu powiadasz że schron z kumpelą będziecie miały to jakby co przygarniesz kropka?
fajnie że mama i kumla Ciebie troszku naprawiły ;-)
jutro podrzucamy dzieciaczki do teściów na wioche i dawaj na dyskoteke o boziu ile mnie tam nie było .. ostatnio jak byłam jak w 4-5 miesiącu ciąży z Kordiankiem ale tańczyć mi niedał bom małoskrętna była
tylko wiecie jak to jest w pokoju z dziecmi poszaleć trudno.. bo jak się zapomnę i oddam okrzyki zachwytu i spełnienia to maluchy pobudzę a więc na cichacza ;-)
kurcze dziewuchy przestancie kusić tymi ciachami bo sie złamie i upiekę no i zjem tak to nigdy nie zrzuce nadmiernego balastu a jeszcze 10kg mam do pokonania
Bodziu powiadasz że schron z kumpelą będziecie miały to jakby co przygarniesz kropka?
fajnie że mama i kumla Ciebie troszku naprawiły ;-)
jutro podrzucamy dzieciaczki do teściów na wioche i dawaj na dyskoteke o boziu ile mnie tam nie było .. ostatnio jak byłam jak w 4-5 miesiącu ciąży z Kordiankiem ale tańczyć mi niedał bom małoskrętna była
mamamartynki
Zaangażowana w BB
wrocilam ale mala jest w szptalu
Co się stało?? Biedactwo:-(wrocilam ale mala jest w szptalu
Nie mogę się doczytać tyle naklikałyście.
Mamnadzieję, że nic powarznegoMamomartynki o boziu co sie stało?
reklama
Podziel się: