reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dla mnie za dużo tych wątków, jedne domówki i drugie ...a Wy tu piszecie dużo i tam... pozatym jeszcze listopadówki i lutówki...więc pewnie będę bywać na zamkniętych domówkach.

reklama
Ach dziewczyny dzięki za życzenia i sexsowne przesłanki:-p:-D
tylko wiecie jak to jest w pokoju z dziecmi:dry: poszaleć trudno.. bo jak się zapomnę i oddam okrzyki zachwytu i spełnienia to maluchy pobudzę :-p:dry::-D:-D:-D a więc na cichacza ;-):-D:-D:-D

kurcze dziewuchy przestancie kusić tymi ciachami bo sie złamie i upiekę no i zjem:-p tak to nigdy nie zrzuce nadmiernego balastu a jeszcze 10kg mam do pokonania :zawstydzona/y::dry:

Bodziu powiadasz że schron z kumpelą będziecie miały to jakby co przygarniesz kropka?:sorry2:
fajnie że mama i kumla Ciebie troszku naprawiły ;-):-D

jutro podrzucamy dzieciaczki do teściów na wioche i dawaj na dyskoteke o boziu ile mnie tam nie było .. ostatnio jak byłam jak w 4-5 miesiącu ciąży z Kordiankiem :-D:-D:-D ale tańczyć mi niedał :dry: bom małoskrętna była :-D:-D:-D

reklama
Do góry