reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry:-)
Widze że co poniektórych dopadła wściekłość.... Nie ma co się wściekać:-)
Bodzia zdrówka dla Ciebie:-)
Winka Ty wredna.... heh
Ja mam już obiad z głowy na dziś, za moment ubiorę się i z dziećmi wyruszę w tyraske:-)
Narazie się spokojnie bawią więc poczekam do pierwszej afery hhhi
Miłego dnia mimo wszystko wam życzę:-)

reklama
Na naszym terenie mało warszawiaków a Chiara z Warszawy.Oni raczej Władysławowo Hel,ale kto wie czekamy na info.
Już odpisywałam to Twojego poprzedniego posta, a tu pstryk jakieś diabły odcieły mi prąd i mojego posta zżarło:szok::szok::szok:
Jadę do Chłapowa na zwieńczenie wakacji, od lat jeździmy w to samo miejsce w tym samym terminie.
Jest tam taka cisza, że można spokojnie delektować się szumem morza, a nie gwarem ludu:-D:-D:-D

agatulka ja ze zniżką płacę 240:baffled::crazy: no ale babcie trochę się dołożyły a reszta to moje ubrania ciążowe sprzedane na allegro:-)

Już odpisywałam to Twojego poprzedniego posta, a tu pstryk jakieś diabły odcieły mi prąd i mojego posta zżarło:szok::szok::szok:
Jadę do Chłapowa na zwieńczenie wakacji, od lat jeździmy w to samo miejsce w tym samym terminie.
Jest tam taka cisza, że można spokojnie delektować się szumem morza, a nie gwarem ludu:-D:-D:-D
Czyli tak jak myślałam tereny Władysławowa.Większość Warszawiaków tam jeździ bo mają najbliżej.

Ostatnia edycja:
Ja z Niechorza gmina Rewal kawał drogi od Chłapowa.A u nas też piknie.

Agatulko szczere współczucia ale jeszcze troszeczke i wszystko będzie oki... głowa do góry:tak:

Winka a jakoś przezyłam jestem własciwie przyzwyczajona w kazdej ciązy co miesiąc miałam pobierana krew:sorry2:tylko raz bym zemdlała jak z Reminkiem w brzuszku robiłam na przeciw ciała bo mam Rh-,, tyle pobrali że jak wstałam to nogi z waty i w dół .. dobrze ze mnie złapali:sorry2:
a z która się spotkasz jeśli moge wiedzieć ?;-)

Kerry fajna wymiana kaska z ciązowych na karnecik do pływania dla dzieci :tak:

a u mnie pod wieczór będzie pzzaaaaaaaaaaaaaaa MAX :-p:tak:
Naszą roczniczkę związku i sexu :-D:-p i winko tyż będzie tylko ja ćut upiję a mężul resztę :-D:-D:-D

reklama
Chyba nic nie pomyliłam z tymi rocznicami co?;-) Uciekam bo muszę pokroić kurki do zamrażania i zrobić ciacho kruche ze śliwkami, to co popołudniu wpadniecie na kawkę (np mrożoną z bitą smietanką) i ciacho?:tak::-):happy:

Do góry