reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ewcia żebyś szkodna nie była, że na impressce naszej tylko czekolada ;-);-)
owoce.jpg
txk
mniam

sikoreczka nono ale ci syn fajnie powiedizał,,super,,hehe,,przekaz tacie,,niech uwza sboie,,,hihi

reklama
Muszę wam koniecznie powiedziec co mój synio wymyślił: pod wpływem reklamy, która nawołuje do zmiany coli mówi tak: " wiesz co może my zamienimy tatę?" pytam a na co? " na dwie fajne dziewczyny go zamienimy, a tatę oddamy spowrotem do babci"
:rofl2::rofl2::-D:-D:-D no to Sikoreczka teraz męża nie musisz walcem straszyć bo Ci pierworodny lepszą metodę szantażu zapodał:-D:-D:-D

Sikoreczka:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
A ja Wam nie powiedziałam jaką histerie urządził wczoraj mój syn bo go pasami przypiełam w wózku:dry::dry::dry:DARŁ sie pół h....Wrzeszczał, szrpał pasy ale ludzie mieli uzywanie:dry::dry:
No i jak pomyślałam,że on plus dwie charakterne listopadowe dziewoje i 100%,ze je zamknął w Zoo z małpkami:rofl2::rofl2:

witam;) przepraszam że tak troszke nie w temacie, ale obecnie prowadzę badania dotyczące odżywiania maluszków, jeżeli ktoś miałby ochotę wypełnić ankietę dla dzieci w wieku 3-5 lat, proszę pisać na mój mail stgz@tlen.pl jest anonimowa i zajmie max 10 minut;) dodatkowo dla szczególnie zainteresowanych mogę obliczyć ilość energii, składników odżywczych... dostarczanych przez maluszki i porównać to z normami;) serdecznie zapraszam;)

reklama
Do góry