reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A teraz witam.
Przyszła tylko ta kumpela z synkiem,ta co byliśmy na roczku.Druga napisałaże synio chory i nie bło jej a trzecia nic nie pisała ani dzwoniła i dupa:wściekła/y:.
Później przyszedł brat koleżanki z dziewczyną,żeby PIT-a mu wypełnić i tak w piątkę imprezowaliśmy.Olo dostał Szarą materię ibardzo się cieszył,spał z nią.Jul nogą odsuwa klawiaturę i jak pójdzie w kimkę o zrzucę fotki,opluł sie Nifuroksazydem i wszystko jest żółciu5tkie:tak::-D

Olo jeszcze śpi a ja jak nawiedzona przygotowałam górę tostów żeby tylko podpiec i właśnie konsumuję.Wyciągnęłam jajka na drugi tort,bo jutro dla rodziny imprezka.Mojego szwagierka,wiecie która;-) życzenia Olowi na GG napisała i że niedługo nasza 5 rocznica..Chyba wlazła na BBoi podczytuje :baffled:?

Dzień dobry!

Mój syn nie miał dla mnie dziś litości... Jesteśmy na nogach od 5:30 :dry:

Z tym HIB'em to jest tak, że jest on bezpłatny i obowiązkowy od 2007 roku, czyli najpierw zaszczepiono nim niemowlęta z tego rocznika. Dzieci urodzone w 2006 też są objęte tym obowiązkowym szczepieniem, ale dostają go w 18 miesiącu wraz z czwartą dawką błonicy, tężca, krztuśca i polio - bo po roczku jest już tylko jedna dawka.

Marta1981 - dzięki za odpowiedź, no to chyba i ja nie będę miała odliczeń bo jak sama się rozliczałam to zawsze wychodziło tak że nic nie miałam do zwrotu. A tak bym chciała..... buuuu

Jaśminka jest już od samego rana ubrana w suknię Śpiącej Królewny. Nie wybrała Belli tylko Śpiącą Królewnę. :-)
Zaraz idę wstawić pranie... i coś na obiadek trzeba pomyśleć.
pozdrawiam i miłego dnia

Znowu nocka w d.... :-/...

Jestem potwornie zmeczona... Moze to przez te leki od bolu glowy? :-/...

Jak sobie pomysle ze jutro pobudka przed 6 i pol dnia na uczelni to az ryczec zaczynam :|...

Marta najwazniejsze ze solenizant zadowolony :-)

reklama
Do góry