reklama
Dzień dobry.:-)
Dziś Grześ wstał przed 7. Ale na szczęście dał mamusi pospać do 8.:-)
Teraz chłopaki zajmują się sami sobą, więc mam chwilkę i klikam.:-)
Marta widać, że Olo zadowolony i Julkowi też się coś dostało. A torcik pyszny.
Widzę, że Grześ ciśnie kupkę, więc idę go przebrać.
Dziś Grześ wstał przed 7. Ale na szczęście dał mamusi pospać do 8.:-)
Teraz chłopaki zajmują się sami sobą, więc mam chwilkę i klikam.:-)
Marta widać, że Olo zadowolony i Julkowi też się coś dostało. A torcik pyszny.
Widzę, że Grześ ciśnie kupkę, więc idę go przebrać.
Pobierz Photoscape 3.0 - �ci�gnij ostatni� wersj� z Programy IDG.pl
Bodzinka pomogę Ci.;-)
Bodzinka pomogę Ci.;-)
sikoreczka79
Fanka BB :)
Dzień doberek moja córcia dziś chciała z tatusiem do pracy iśc Wstała o 4.30 i biegała za tatą po mieszkaniu. Dostała od niego chlebka i była cała happy... do momentu aż tatko wyszedł i drzwi za sobą zamknął. Wpadła w histerię Oj ciężko ją było potem zaśpic, ale się udało Dospała do 8.
Ja pijam kawuśkę i potem zmykam na targowisko. Muszę Adriankowi lżejszą czapkę kupic, a on mnie prosi o taką z potworami Niestety takowych nie ma, więc musi sam wybrac
Jeżeli chodzi o rozmiar nóżek to się Bodzinko nie martw. Mały Jak zaczął chodzic w paputkach to co miesiąc zmieniałam mu na nowe. Tak śmigał. Koło 1,5 roku miał rozmiarek 25 Na szczęście potem zwolniło. Teraz nosi butki 28/29. Więc może Karollo też w końcu przyhamuje Mój mąż też 1,90 więc Adrianek ma po kim rosnąc:-) Madzi znowu nogi nie rosną Od jesieni nosi rozmiar 22 i tak jest do nadal;-)
Ze szczepieniami to jest tak troszkę dziwnie. Nasza pani Benia jak poszłam na pierwsze szczepienie to mi mówiła że w innej przychodni dostali darmowe szczepionki skojarzone i ma nadzieję że teraz dostaniemy my. Niestety tak się nie stało Nie wiem tylko czy to daje NFZ czy miasto sponsoruje. Podejrzewam że spółki farmaceutyczne rzucają od czasu do czasu darmową serię do przychodni. Tak losowo
Marta zdjęcia super. Adrian stał i podziwiał waszego torta. Był zachwycony Widac że dzieci zadowolnione Wrzuc jeszcze na książkę przepisy na kremy, bo to bysię też przydało
Ja pijam kawuśkę i potem zmykam na targowisko. Muszę Adriankowi lżejszą czapkę kupic, a on mnie prosi o taką z potworami Niestety takowych nie ma, więc musi sam wybrac
Jeżeli chodzi o rozmiar nóżek to się Bodzinko nie martw. Mały Jak zaczął chodzic w paputkach to co miesiąc zmieniałam mu na nowe. Tak śmigał. Koło 1,5 roku miał rozmiarek 25 Na szczęście potem zwolniło. Teraz nosi butki 28/29. Więc może Karollo też w końcu przyhamuje Mój mąż też 1,90 więc Adrianek ma po kim rosnąc:-) Madzi znowu nogi nie rosną Od jesieni nosi rozmiar 22 i tak jest do nadal;-)
Ze szczepieniami to jest tak troszkę dziwnie. Nasza pani Benia jak poszłam na pierwsze szczepienie to mi mówiła że w innej przychodni dostali darmowe szczepionki skojarzone i ma nadzieję że teraz dostaniemy my. Niestety tak się nie stało Nie wiem tylko czy to daje NFZ czy miasto sponsoruje. Podejrzewam że spółki farmaceutyczne rzucają od czasu do czasu darmową serię do przychodni. Tak losowo
Marta zdjęcia super. Adrian stał i podziwiał waszego torta. Był zachwycony Widac że dzieci zadowolnione Wrzuc jeszcze na książkę przepisy na kremy, bo to bysię też przydało
Pół posta mi zeżarło
Asiulinka dzięki:-):-):-)
Małagosiunia u góry masz "page", klikasz na to i wyskakuje Ci stronka z szablonami.Klikasz na wybrany a potem tylko dokładasz zdjęcia.
Marta impreza superowa.Widać,że fajna choc mało osób
Sikoreczka no to mnie pocieszyłaś.Mój mały tez tate rzegna.Ale w histerie nie wpada.Biagnie się dalej bawić.
Miałam na zkupy iśc i co???? Lolo spi:-):-)Mam nadzieje,że będzie jego rozmiar tych upatrzonych kapci:-):-)
Asiulinka dzięki:-):-):-)
Małagosiunia u góry masz "page", klikasz na to i wyskakuje Ci stronka z szablonami.Klikasz na wybrany a potem tylko dokładasz zdjęcia.
Marta impreza superowa.Widać,że fajna choc mało osób
Sikoreczka no to mnie pocieszyłaś.Mój mały tez tate rzegna.Ale w histerie nie wpada.Biagnie się dalej bawić.
Miałam na zkupy iśc i co???? Lolo spi:-):-)Mam nadzieje,że będzie jego rozmiar tych upatrzonych kapci:-):-)
sikoreczka79
Fanka BB :)
Dobra kobitki ja pomykam! Małe energia rozpiera więc trzeba ich troszku wybiegac Buziakujemy
Ze dwa co najmniej....Jak wstaje o 6 to czsem po pół godzinie pada i dosypia.No i i tak śpi dwa razy.Ale chodzi spać póżno i wstaje tak o 7, 7.30 najpózniej.O 6 go budzik mój budzi czasem.bodzinka to ile razy w ciagu dnia mlody ci spi?
moj tak jak wstal o 8, i po malo przespanej nocce, oczy ma jak cebule i energii za dwoch ....
Wolałabym żeby spał raz, za to kład się o przyzwoitej porze 20 najpózniej.
No i on bardzo lubi się bawić sam.Z mamą się bawi jak ma ochote.No i ja dokoki M wróci jestem sama.Żadnych koleżanek, mama w mieście obok, teściwa w innej dzielnicy.A najgorzej jest się nauczyć, pościuągac odpowiednie rzeczy..
reklama
Moja babcia znowu mnie dobiła...
Wlasnie ladnie pokoj wywietrzylam, az milo... Ta wchodzi i tekst ze smierdzi :-/...
Juz mialam na koncu jezyka ostra odp ale sie w jezyk ugryzłam...
Swieze powietrze jej smierdzi. Co sie dziwic, skoro u siebie w pokoju nie wietrzy wogole, wszedzie syf, kila i mogila... Ja minuty tam nie wysiedze bo poprostu smierdzi brudem!! Nie wyrabiam z ta kobieta...
Wlasnie ladnie pokoj wywietrzylam, az milo... Ta wchodzi i tekst ze smierdzi :-/...
Juz mialam na koncu jezyka ostra odp ale sie w jezyk ugryzłam...
Swieze powietrze jej smierdzi. Co sie dziwic, skoro u siebie w pokoju nie wietrzy wogole, wszedzie syf, kila i mogila... Ja minuty tam nie wysiedze bo poprostu smierdzi brudem!! Nie wyrabiam z ta kobieta...
Podziel się: