reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No co... przeciez dla kawalera wypłata powyzej 2 tys to bardzo malo... :-)... musi miec buty za 400 zł... :-) Kilkanascie koszulek, spotni od tony :-)...

Dzieci tanie sa <lol>

reklama
Cara ja bym mu powiedział kuźwa buty za 400zł nosisz a własnemu dziecku na przezycie i ubranie tyle dajesz na cały miesiąc!

Zmykam spać bo potężny ból głowy mam :-(

Czesć kobitki:-):-)
Witam wszystkie nowe mamuśki bo widze że jest ich sporo:tak:
Troche mnie tu nie było no ale czytałam co tam klikacie i jestem w miare na bierząco:-D a szczerze to juz nie pamiętam co tam było wcześniej:confused:
U nas wiosna na całego , moje duże i małe gady śpia a ja po necie się kręce .
Przywitałam się no i już mówie dobranoc idę myju i nyny bo chyba w tym życiu to się już nie wyśpie:angry::angry::angry::angry::-D a zawsze sobie obiecuję że idę spać tak jak Julcia czyli po 20 ale niestety-życie:baffled:.

Chyba muszę zakończyć naukę nocnikowania bo Maja zaczyna wstrzymywać siusiu, a jak już bardzo jej się chce to zaczyna płakać i biegać po całym mieszkaniu, nie wiem czy warto ją tak męczyć i żeby to nie wyszło na jeszcze gorzej skoro tak to przeżywa:-:)-:)-(

Uffffff nadrobilam.
I odrazu pisze to co pamietam.
Aluśka przepis na jogurt dam jak znajde u meza na kompie, a jak nie to kolezanka mi podesle.
Co do szczepienia na HIB to owszem jest teraz darmowe. Ale jak szczepilas wczesniej skojarzana platna to do konca placisz za HIB-a.
U mnie dzieciaki dawno juz padly i to w jednym lozku na dodatek naszym. Tatus ich wlasnie powynosil :-D Maks po 3 tyg ferii zacal chodzic do przedszkola od poniedzialku i dzis juz katarzy :-:)-:)-( Normalnie odkad "wyszly " mu migdaly co chwila cos lapie. :-:)-:)-(
Ja juz tez wykapana, ide spac bo oczka mi sie cos kleja. Maja ostatnio za wczesnie wstaje (7.30), przyzwyczaila mnie juz tym spaniem do 9 , a teraz zrobila sie ranny ptaszek. No ale i tak lepsze to niz najomej dziecko ktore wstaje o 5 :baffled::baffled::baffled:
Dobranoc

MamaJuli ale Cię dawno nie było!:shocked2::-)

Anaconda a próbowałaś z nią porozmawiać? Pewnie tak.:dry: No to jak tak wygląda sprawa, to chyba lepiej się jeszcze wstrzymaj.

I ja już mówię dobranoc. Buziaczki i do jutra.:-)

Chyba muszę zakończyć naukę nocnikowania bo Maja zaczyna wstrzymywać siusiu, a jak już bardzo jej się chce to zaczyna płakać i biegać po całym mieszkaniu, nie wiem czy warto ją tak męczyć i żeby to nie wyszło na jeszcze gorzej skoro tak to przeżywa:-:)-:)-(

Anaconda ja bym na jakis czas przystopowala. MOja Maja jest mlodsza ale umiala juz wolac siku jak miala 1,5 roku, pozniej przyszla biegunka miesieczna i wrocilismy do pieluch. Pozniej robilismy proby ponownego powrotu do nocnika ale tez sie bala uciekala i nic nie zrobila do niego. Dalismy sobie spokoj i teraz znow zaczynamy. Wlasnie dzis zaczela wolac ze ja tam boli, sciagnelam jej pampa sama siadla na nocnik i zrobila siku. ;-)Teraz tylko mamy problem czy naprawde ja tam cos boli czy tak wola siku :baffled::baffled::baffled:

Wiec moze Malej daj spokoj na tydz i pozniej znow sprobuj.

reklama
Maly spi...
Mam troche tv wlaczone i juz sie wkurza... Zero zycia w tym domu wrrrrrrrrrrrr

Zaraz spac... Buziole dla maluchow :-)

Do góry