reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Smykam spac:-) Papa
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Cara ja bym mu powiedział kuźwa buty za 400zł nosisz a własnemu dziecku na przezycie i ubranie tyle dajesz na cały miesiąc!
Zmykam spać bo potężny ból głowy mam :-(
Zmykam spać bo potężny ból głowy mam :-(
Czesć kobitki:-):-)
Witam wszystkie nowe mamuśki bo widze że jest ich sporo
Troche mnie tu nie było no ale czytałam co tam klikacie i jestem w miare na bierząco a szczerze to juz nie pamiętam co tam było wcześniej
U nas wiosna na całego , moje duże i małe gady śpia a ja po necie się kręce .
Przywitałam się no i już mówie dobranoc idę myju i nyny bo chyba w tym życiu to się już nie wyśpie a zawsze sobie obiecuję że idę spać tak jak Julcia czyli po 20 ale niestety-życie.
Witam wszystkie nowe mamuśki bo widze że jest ich sporo
Troche mnie tu nie było no ale czytałam co tam klikacie i jestem w miare na bierząco a szczerze to juz nie pamiętam co tam było wcześniej
U nas wiosna na całego , moje duże i małe gady śpia a ja po necie się kręce .
Przywitałam się no i już mówie dobranoc idę myju i nyny bo chyba w tym życiu to się już nie wyśpie a zawsze sobie obiecuję że idę spać tak jak Julcia czyli po 20 ale niestety-życie.
E
Ewcia81
Gość
wpadlam powiedziec dobranoc,,zrobilam dzieciom do szkoły testy,,,
zmykam,paaa
zmykam,paaa
anaconda27
styczniówka2006
Chyba muszę zakończyć naukę nocnikowania bo Maja zaczyna wstrzymywać siusiu, a jak już bardzo jej się chce to zaczyna płakać i biegać po całym mieszkaniu, nie wiem czy warto ją tak męczyć i żeby to nie wyszło na jeszcze gorzej skoro tak to przeżywa:---(
Uffffff nadrobilam.
I odrazu pisze to co pamietam.
Aluśka przepis na jogurt dam jak znajde u meza na kompie, a jak nie to kolezanka mi podesle.
Co do szczepienia na HIB to owszem jest teraz darmowe. Ale jak szczepilas wczesniej skojarzana platna to do konca placisz za HIB-a.
U mnie dzieciaki dawno juz padly i to w jednym lozku na dodatek naszym. Tatus ich wlasnie powynosil Maks po 3 tyg ferii zacal chodzic do przedszkola od poniedzialku i dzis juz katarzy :---( Normalnie odkad "wyszly " mu migdaly co chwila cos lapie. :---(
Ja juz tez wykapana, ide spac bo oczka mi sie cos kleja. Maja ostatnio za wczesnie wstaje (7.30), przyzwyczaila mnie juz tym spaniem do 9 , a teraz zrobila sie ranny ptaszek. No ale i tak lepsze to niz najomej dziecko ktore wstaje o 5
Dobranoc
I odrazu pisze to co pamietam.
Aluśka przepis na jogurt dam jak znajde u meza na kompie, a jak nie to kolezanka mi podesle.
Co do szczepienia na HIB to owszem jest teraz darmowe. Ale jak szczepilas wczesniej skojarzana platna to do konca placisz za HIB-a.
U mnie dzieciaki dawno juz padly i to w jednym lozku na dodatek naszym. Tatus ich wlasnie powynosil Maks po 3 tyg ferii zacal chodzic do przedszkola od poniedzialku i dzis juz katarzy :---( Normalnie odkad "wyszly " mu migdaly co chwila cos lapie. :---(
Ja juz tez wykapana, ide spac bo oczka mi sie cos kleja. Maja ostatnio za wczesnie wstaje (7.30), przyzwyczaila mnie juz tym spaniem do 9 , a teraz zrobila sie ranny ptaszek. No ale i tak lepsze to niz najomej dziecko ktore wstaje o 5
Dobranoc
Chyba muszę zakończyć naukę nocnikowania bo Maja zaczyna wstrzymywać siusiu, a jak już bardzo jej się chce to zaczyna płakać i biegać po całym mieszkaniu, nie wiem czy warto ją tak męczyć i żeby to nie wyszło na jeszcze gorzej skoro tak to przeżywa:---(
Anaconda ja bym na jakis czas przystopowala. MOja Maja jest mlodsza ale umiala juz wolac siku jak miala 1,5 roku, pozniej przyszla biegunka miesieczna i wrocilismy do pieluch. Pozniej robilismy proby ponownego powrotu do nocnika ale tez sie bala uciekala i nic nie zrobila do niego. Dalismy sobie spokoj i teraz znow zaczynamy. Wlasnie dzis zaczela wolac ze ja tam boli, sciagnelam jej pampa sama siadla na nocnik i zrobila siku. ;-)Teraz tylko mamy problem czy naprawde ja tam cos boli czy tak wola siku
Wiec moze Malej daj spokoj na tydz i pozniej znow sprobuj.
reklama
Podziel się: