reklama
Dzięki:-)To wcale nie jest takie trudne.Wystarczy odpowiedni progra.Ten co mam ja ma już gotowe takie ramki, jedynie wkładam w nie fotki, wybieram ozdóbki i filtr.Codne zdjecia... kiedy ty masz na to czas...
Tu podaje Ci linka Pobierz Photoscape 3.0 -
Marta1981
Rodzyneczka
Małagosiunia21
Witam
No własnie nie działa:-( ja mam już ten program ale takich ramek nie znalazłam:-( Bodzienka jak robi sie ze kilka zdjęć jest w jednej ramce??
Caro a co studiujesz?? Biedulko może wkńcu ten Twój brojek da Ci się wyspac:-)
Marta super że synek zadowolony:-)
Ja własnie wszamałam śniadanko a zrobiłam sobie pomidorka z jogurtem naturalnym i czarny chlebek do tego pyszota... mniam:-)
Caro a co studiujesz?? Biedulko może wkńcu ten Twój brojek da Ci się wyspac:-)
Marta super że synek zadowolony:-)
Ja własnie wszamałam śniadanko a zrobiłam sobie pomidorka z jogurtem naturalnym i czarny chlebek do tego pyszota... mniam:-)
Małagosiunia21
Witam
MArta super fotosy:-) A ten tort bomba poprostu samochodziki ekstra:-)
Marta1981
Rodzyneczka
Ciąg dalszy Zobacz załącznik 69627 Zobacz załącznik 69628 Reszta później ,bo stary jedzie na śniadanie
Marta1981
Rodzyneczka
To jeszcze torcik na deser.Marta super że synek zadowolony:-)
Patki
Studiuje zarzadzanie... niestety :-/...
W ciazy dostalam sie na dzienne na filologie angielska. No ale nie moglam isc, bo mialam niecale 2 miesiace do porodu i lekarka kazala mi lezec bo maly juz nisko byl... :-/...
Teraz sie mecze na durnym zarzadzaniu :-/... Bleh dobrze ze chociaz moge z kims na sykladach pogadac inaczej bym w lep dostala :-/...
Tort wyglada przepysznie... Mmmmmmmmmm... dzwonie do mamy zeby dzisiaj ciasto upiekla maslankowe ... Albo jakies kupila hihi
W ciazy dostalam sie na dzienne na filologie angielska. No ale nie moglam isc, bo mialam niecale 2 miesiace do porodu i lekarka kazala mi lezec bo maly juz nisko byl... :-/...
Teraz sie mecze na durnym zarzadzaniu :-/... Bleh dobrze ze chociaz moge z kims na sykladach pogadac inaczej bym w lep dostala :-/...
Tort wyglada przepysznie... Mmmmmmmmmm... dzwonie do mamy zeby dzisiaj ciasto upiekla maslankowe ... Albo jakies kupila hihi
reklama
Podziel się: