reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
:-D:-D:-DWitam was już jestem :-)Jula śpi a mój M też już przysypia.Obiad dla małej mam(krupniczek) a my u teściowej jemy obiady- ciekawe co dziś wyczaruje:confused:.
INNA my z chęciom wpadniemy ale jakby co to 100 lat i wszystkiego naj naj:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
BODZINKA to ja widze że ty raczek jesteś:rolleyes::rofl:
AGATKA BB a ja myślałam że ty to jakaś starsza jesteś - niewiem czemu no ale ty młoda dupa jesteś:-):-D:-D:-D:-D

mamajuli ja tez nie wiem czemu tak myslalas;-) dla jednych mam malo latek dla drugich duzo.....mam tyle ile mam i ani si etegoo nie wstydze ani sie tym nie chwale;-)

ide zdrzemnac sie z moim syniem bo leb mi na klawiature spada:baffled:

No, ja już po kąpieli, jakoś nie chciało mi się długo moczyć, bo zimno :baffled:.Kurde, wkurza mnie to palenie w piecu...Masakra, bo wystarczy że kilkanaście godzin nie jest palone i d*pa, tak zimno się robi, że ciężko wytrzymać...
Oliwka smacznie śpi, a ja powinnam w końcu zabrać się za naukę...A tak mi się nie chce :dry:.
Póki co oglądam powtórki wszystkich możliwych seriali, teraz akurat Plebanię :-p

Inna jak tam pyzy???;-);-)Moje pycha:tak::tak:Lolo zjadł 3 swoje i jeszcze podjadał moje.Mały żarłoczek:-):-)
Anaconda no co Ty...My tu wszystkie 18 lat mamy co roku:-):-)

wy dziewczyny macie takie smaki jakbyscie w ciąży były :-D a tymi pyzami to mi tez smaka narobiłyscie, no ale mam ogórkową i jednak ona górą :-D

Bodzinka pytałas jak sie czuję, ogónie dobrze, nic mi nie dolega, gorzej psychicznie, ale to tez zalezy od dnia, czasmi dół, czasmi OK, normalka jak baba w ciąży :-D

reklama
INNA znam ten ól z picem ale u mnie naszczście teściowa palilub mąż:-)
ANAKONDA- no wiez co ?wcale nie jesteś stara wręcz przeciwnie:tak::tak::tak:
BODZINKA- ale wy sobie dogadzacie i smaka robicie:baffled: a ja się troche odchudzam ale nie zawiele bo cycem karmie:tak: a pozatym to gruba nie jestem tylko troche brzuch mi został:-p

Do góry