reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Inna pyzy mniam...A niby kto powiedział,że nie można ich jeśc o 10 rano???;-);-)
Tak też pomyślałam i zaraz będę wcinać pyzy na śniadanie :-D

Inna pieluchy z rossmanna podbno sa dobre a też sa j ak majteczki.
No to będę musiała kiedyś kupić, tylko u nas, na naszym zadupiu nie ma Rossmanna :sorry2:, no ale jak przy okazji gdzieś będziemy to na pewno zajrzę i wypróbuję :tak:

No to nara, idę szamać pyzy ;-)

:frown::errr::cool::rolleyes::rofl::rolleyes::crazy::rofl2:My teraz na dzień zakładamy rossmannowskie a na odparzenia The best jest TORMENTIOL i mąka ziemniaczana.Julek po biegunce miał jedną wielką rane na pupci i nawaliłam mąki to na drugi dzien strupki się zrobiły i po 2 dniach pupka jak ta lala.
Inna,majteczki Pampersowe lubią być w Stokrotce i w Rossmannie w promocji.Wejdź na stronki to zobaczysz czy teraz mają.:tak:

bvcccccccccb c se wsxc axBBSFV c NM HN `mghhjhgftfddsdsdfghjkkkjikkkkkkkkkkkkkkk:-)musiałam dać dziecku postukać bo mi żyć nie daje:tak:Ja też chętnie spróbowałabym takich pieluszek-majteczek tylko szkoda że u mnie niema Rossmana.
AGATKA BB- nic się nie martw ja też lewa w tym corelu:-p
KATRINM- ty a ja to nigdy sie nie wylogowywuje z bb:confused: a wogóle to trzeba?

Ja dzisiaj mam gości,zaraz przychodzi kumpela z trójki grupowej z przedszkola z synami do Olka:cool: i będę robić gofry z bitą śmietaną a o 14-tej żona kumpla Mirka z roboty,ta co jest w ciąży(co brat mojego jest chrzestnym jej Olafa):frown::errr::rofl2::angry::rofl2:;-):rofl2::confused::cool2::growl::growl::growl::no2::yes::growl::no2:

Agatka, te Huggiesy Pull Ups Training Pants, to sa pieluszki treningowe, dla dzieci, które uczą się na nocnik siadać.Po prostu dzieciątko nasika to takiej pieluszki, nie obsika ubranka, ale ze względu na to że nie ma takiego wkładu chłonnego jak zwykłe pampki to dziecko od razu zaczyna czuć dyskomfort.No i to też są majteczki, ale niestety, dla mojej Oliwki jeszcze się nie nadają, no i do tanich też nie należą.

Pyszne pyzy :-):tak:

MARTUS 1981- ja raz tak dla zasady na ładńą pupcie sprubowałam mąki ziemniaczanej no i była katastrofa- dupcia czerwona jak diabli więc już mąki nie używam a tormentiol chyba muszę kupić choc mam od pediatry taką super maść robioną tylko że to steryd:no:A propo to ty jesteś rocznik 1981? bo jak tak to jesteśmy rówieśniczki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
MARTUS 1981- ja raz tak dla zasady na ładńą pupcie sprubowałam mąki ziemniaczanej no i była katastrofa- dupcia czerwona jak diabli więc już mąki nie używam a tormentiol chyba muszę kupić choc mam od pediatry taką super maść robioną tylko że to steryd:no:A propo to ty jesteś rocznik 1981? bo jak tak to jesteśmy rówieśniczki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
mamajuli a próbowałaś Sudocremu?No ja sie zawsze wylogowuję.
Marta to masz dzis dzień zapełniony:-)Wesoło będziesz miała:-DGofry z bitą śmietaną...pychaaa:-)

Do góry