reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MARTUS 1981- ja raz tak dla zasady na ładńą pupcie sprubowałam mąki ziemniaczanej no i była katastrofa- dupcia czerwona jak diabli więc już mąki nie używam a tormentiol chyba muszę kupić choc mam od pediatry taką super maść robioną tylko że to steryd:no:A propo to ty jesteś rocznik 1981? bo jak tak to jesteśmy rówieśniczki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
28 kwiecień

reklama
a ja 28 czerwiec:-):-):-):-):-)ide robić mojemu M śniadanie bo wrócił z pracy.
KATRINM- pewnie że tak i wielu innych też więc najlepsze są teterki=już to sprawdziłam:-D:-D

Stary był na komendzie i zgłosił kradzież,szkodę wycenił na 200 a gosciowi po drugiej stronie z ulicy tez z BMW zakosili kopłaki.To pewnie Ci sami,a dokładnie 4 lata temu ukradli nam radio z Mercedesa,i stary podał nazwiska tych gości.Do później.Mam gości.

Ja mam dzis jakis podly dzien....:baffled: dziecko mnie denerwuje tylko, oczywiscie nie okazuje mu tego ale w srodku az sie gotuje:no:

ja na odparzenia stosowalam sudocrem, nie czesto Igor mial odparzona pupe takze nie wielki esa moje doswiadczenia w tej dziedzinie.

Pieluszki w rossmanie sa takie:confused::dry: a orientujecie sie ile mnie wiecej kosztuja?

Stary był na komendzie i zgłosił kradzież,szkodę wycenił na 200 a gosciowi po drugiej stronie z ulicy tez z BMW zakosili kopłaki.To pewnie Ci sami,a dokładnie 4 lata temu ukradli nam radio z Mercedesa,i stary podał nazwiska tych gości.Do później.Mam gości.
Nam w niedzielę radio z samochodu ukradli:wściekła/y::wściekła/y:I pewnie nikogo nie znajdą...

a ja 28 czerwiec:-):-):-):-):-)ide robić mojemu M śniadanie bo wrócił z pracy.
KATRINM- pewnie że tak i wielu innych też więc najlepsze są teterki=już to sprawdziłam:-D:-D

25 czerwiec 81:-):-):-)A 28 czerwca 2003 ślub barałam:-):-)
No i pożeram prażonki i ide zaraz pyzy gotować bo mi Inna smaka zrobiła.Kupiłam jeszcze sobie eklera i draże mleczne:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:Przez ta pijawke to tylko jem:cool2:
One kosztują mniej więcej ok20 zł chyba te pieluszki...

No, ja to jestem rocznik 84 :-). Pewnie najmłodsza wśród Was :-p
Oliwka właśnie zasnęła, więc idę sobie cieplutkiej wody napuścić i będę się moczyć ;-).
Papa

reklama
Do góry