reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pycha jak tak patrze na Twój suwaczek to mi się też takiego zachciewa...Ach....Ale mój Mały dzis cudowny:tak::tak:

reklama
BODZINKA coś mi się wydaje że Karolo się dorwał do klawiatury:blink::-D:-D

Coś mi kompik szwankuje a tyle co kupiony:-( klawiatura przerywa-do diabła:wściekła/y:Ja już zmykam do póżniej pa pa:-)

Co do wieku :szok::szok::szok: dziewczyny jakie Wy młode jesteście :baffled: ja do Was powinnam mówić "dzieci moje kochane" ;-):tak::-D

Pycha ja też mam dziś zupe ogórkową :-)

INNA znam ten ól z picem ale u mnie naszczście teściowa palilub mąż:-)

U nas ja też nie palę tylko albo Jacek albo któryś z jego pracowników :-p.Ja to bym nawet nie wiedziała, co mam zrobić, jakbym musiała w piecu zapalić ;-).
Doszłam właśnie do wniosku, że jednak ugotuję sobie jeszcze kilka pyz :zawstydzona/y:.Raz się żyje...
Bodzinka, ja po urodzeniu Oliwki zarzekałam się, że nigdy w życiu nie zajdę w ciążę, nie, nie i jeszcze raz nie, nawet myśleć o tym nie chciałam.Ale ostatnio tak sobie pomyślałam, że może, może...Ale to dopiero jak skończę szkołę, czyli za jakieś 3 lata najwcześniej :tak:

Inna ja to wiedziałąm,że co najmniej dwójeczke chcemy.A tak k.35,36 może trzecie...Tak obie nasze mamy maiły i teraz są zadowolone bo starsze dzieci wyfruneły.Ale to życie pokaże.Teraz to się śmieje,że musze zpomnieć jak wyglądałąm w ciąży:-):-)

W dzien porodu juz z bólami

reklama
mamajuli, piękna ta Twoja córcia :tak:
sewa, jak to już któraś z dziewczyn wspomniała - MY TU WSZYSTKIE JESTEŚMY MŁODE,KAŻDA Z NAS :tak: A NIE DOŚĆ ŻE MŁODE TO JESZCZE PIĘKNE :tak:.Więc nie pisz, że powinnaś do nas mówić "dzieci moje kochane":-D.

Do góry