reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
INNA znam ten ól z picem ale u mnie naszczście teściowa palilub mąż:-)
U nas ja też nie palę tylko albo Jacek albo któryś z jego pracowników .Ja to bym nawet nie wiedziała, co mam zrobić, jakbym musiała w piecu zapalić ;-).
Doszłam właśnie do wniosku, że jednak ugotuję sobie jeszcze kilka pyz .Raz się żyje...
Bodzinka, ja po urodzeniu Oliwki zarzekałam się, że nigdy w życiu nie zajdę w ciążę, nie, nie i jeszcze raz nie, nawet myśleć o tym nie chciałam.Ale ostatnio tak sobie pomyślałam, że może, może...Ale to dopiero jak skończę szkołę, czyli za jakieś 3 lata najwcześniej
Pycha
mama Mai i Marty
Bodzinka to na co czekasz????Pycha jak tak patrze na Twój suwaczek to mi się też takiego zachciewa...Ach....Ale mój Mały dzis cudowny
ja mam wczorajsza i boję sie ze nam zabraknie, bo tak mi wczoraj smakowała jak nigdy, nawet na kolację ja jadłamPycha ja też mam dziś zupe ogórkową :-)
anaconda27
styczniówka2006
A ja mam dzisiaj makaron z sosikiem:-):-):-)
reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
mamajuli, piękna ta Twoja córcia
sewa, jak to już któraś z dziewczyn wspomniała - MY TU WSZYSTKIE JESTEŚMY MŁODE,KAŻDA Z NAS A NIE DOŚĆ ŻE MŁODE TO JESZCZE PIĘKNE .Więc nie pisz, że powinnaś do nas mówić "dzieci moje kochane".
sewa, jak to już któraś z dziewczyn wspomniała - MY TU WSZYSTKIE JESTEŚMY MŁODE,KAŻDA Z NAS A NIE DOŚĆ ŻE MŁODE TO JESZCZE PIĘKNE .Więc nie pisz, że powinnaś do nas mówić "dzieci moje kochane".
Podziel się: