Marta1981
Rodzyneczka
To ja Was przebiję,ja kupuję w ciuszkach po 1zł rajstopki lepsze niż z Woli.:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam
Ja mam 5 tygodnioa corecze i mimo, że mała spi i je to i tak mam duzo zajec np pranie, prasowanie, sprzatanie, karmienie itp a dzień szybko mija i wieczorem chodze spac o 20 bo jestem zmeczona. Faceci dlaczego tego nie rozumiecie, że kobiety w domu sie nie nudza???
Iwonka dziękuję:-)
A ja buszowałam po naszym forum i wynalazłam kalkulator wieku naszego serca i moje ma niby 23 lata czyli jest młodsze ode mnie. Ciekawe
Flora - Pokochaj Swoje Serce
Witam wieczorową porą! Od lekarża wróciłam z tym moim rozkaszlanym synek i mam serdecznie dośc. Znów zapalenie oskrzeli. Normalnie szok. Lekarka już zaczyna snuc podejrzenia że może astma albo alergia. Mam nadzieję że to tylko wina przedszkola i tych "cudownych" mamusiek co na siłe chore dzieci puszczają. Aż mi ciarki po plecach przeszły jak mi zaczęła wymieniac. :-zawstydzona/y: A moja córcia w przychodni miała dużą widownię na swoje popisy Wchodzi kobitka z dzieckiem i pyta kto z państwa ostatni a moja na środku poczekalni stanęła palcem na siebie wskazała i wrzeszcy JA. Wszyscy w śmiech a ona przeszczęśliwa. Potem do każdego podchodziła i gadała po swojemu, w gabnecie chciała buszowac w kartotekach pacjentów, a jak wyszliśmy z gabinetu to wszystkim zrobiła papa i głośno się śmiała. Zaczyna brac przykład z brata bo on gaduła i zawsze w drodze z różnymi ludżmi gada:-) Kiedyś się mnie pytał co to za hałas a ja nie wiedziałam to się odwrócił w drugą stronę i podszedł do jakiejś babki i ją spytał. Myślałam że fiknę ze śmiechu Dobra idę doczytac i poodpisywac bo aż mi głupio że ostatnio nic wam kochane nie odpisuję
Anaconda Ty pochodzisz z Radomia....... ja mieszkam w RadomiuCo do dziecięcych rajstopek to jak byłam u mamy w Radomiu
I jeszcze obiecane zdjecie -jak Macio dzis zasnal -nie zdazyl wyjsc na spacerek.;-)