reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

iwona.c28 może tam randkują, Ty lepiej to sprawdź;-);-);-)
Kurcze to widzę że nie jestem sama z tą nauką czystości, tylko że na moim forum styczniowych mamuś to dzieciaczki już całkiem dobrze sobie radzą z nocniczkiem i dlatego zaczynam się pomału gryźć czemu to moja córcia nie chce robić. Ona na nocnik ładnie siada i posiedzi nawet na nim, ale kurcze nic do niego nie robi. Wcześniej (jakieś 4 m-ce temu) to po spaniu zrobiła siku a teraz to jak ją chcę posadzić po spaniu to już ma pieluchę mokrą:-:)-:)-(

reklama
Jakiś nieciekawy humor do mnie przyszedł, smutno mi i nic mnie nie cieszy, nawet kurtka do mnie jeszcze nie przyszła, a myślałam że listonosz paczkę przyniesie:-:)-:)-(

Asiulinka fajnie maly zasna i to bidulek spacerku sie nie doczekal
Iwona niezłą masz córę hehe zagadała sie no no.
Iwonka co tam nocnik tu nawet 4latki z pieluchami lataja jak dla mnie przesada ale tak jest:yes:

właśnie sama nie wiem o co mu chodziło. przez 4 dni jak go przystawiałam to darł się wniebogłosy i jak już się nadarł to zaczynał jeść :confused:, a teraz już jest ok. Naprawdę nie mam pojęcia co było tego powodem :no:, dobrze że już minęło :tak:
+

Ania a moze zjadlas cos i mleko nabralo smaku ktory malemu nie odpowiadal:confused: wiem ze napewno tak jest z cebula i czosnkiem ze mleko tym nasiaka......:confused:

W sumie to vici ma racje z tymi 4-latkami niektorzy biegaja w pieluchach.....ale to moim zdaniem jets juz lekka przesada.

reklama
Jak jeszcze nie miałam dziecka to uważałam że dwulatek już powinien załatwiać swoje potrzeby do nocniczka, ale teraz to zmieniam zdanie i przedłużam ten czas do 2,5

Do góry