reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja juz wiem bo wy macie podobne nicki a w kalendarzu jest inna_25:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
To faktycznie pomylka:-):-):-) a gdzie ta inna_25 ja nie pamietam jej:confused: I nikt mnie niepoprawil tylko sie wszyscy do zyczen przylaczyli :):-)
Sprawdziłam w kalendarzu i tam wszędzie jest ten sam błąd, zamiast inna_22 jest napisane inna_25 :sorry2:.No a jeśli chodzi o rocznicę związku to też wkradł się błąd, może trochę z mojej winy, bo jak tam wpisywałam ważne daty, to na samym końcu wrzuciłam 11 listopada i do kalendarza zostało wpisane 11 grudnia ;-).
My dzisiaj jedziemy do Opola, z Oliwką zostaje dziadek :tak:.Oliwka nic nie wie:-D, ale dzisiaj zakupimy jej prezent na gwiazdkę, pieska interaktywnego Samby (taki słodki bernardynek, skoro ja mam swojego, tylko żywego, to ona niech chociaż ma interaktywnego;-)).
Oczywiście prezent będzie musiał ktoś przechować, bo ja mogłabym któregoś dnia nie wytrzymać i dać go jej :baffled:.Poza tym może uda nam się wybrać obrączki.I w ogóle jakieś zakupy zrobić.
Do później :-)

reklama
Inna to miłych zakupów:-):-):-)
Fajny bernardynek tylko mini:tak::tak:
Ja mam tez problem z przechowaniem prezentów kupionych wcześniej ale daje rade:-):-)

Witam z rana:-) No dzisiaj jakos wczesniej tu zaglądam ale zanim poczytałam was to już 10 się zrobiła:szok:U mnie pogoda deszczowa jak zwykle. Kończę dzisiaj sprzątanie. Zostawiłam na dzisiaj korytarz i łazienkę. Ale to juz nie dużo. Poza tym pewnie teściowi będę pomagać bo dziś ma przywieźć meble do kuchni i trzeba będzie je złożyć bo są do samodzielnego składania. Wyobrazam sobie co to będzie tym bardziej że teście od 2 dni się kłócą:-DBędę komediowo miała:tak:

Hej.
Mój humor jakby lepszy ale teść właśnie mi przyniósł list a w środku zaproszenie na ślub kuzynki Mariusza od strony teścia, a ta wariatka ( teściowa ) na 100% przyleci przeżywać chyba że się mylę, oby!!!
To fajnie kończymy rok ślubem i zaczynamy bo 2 lutego moja Dorotka ślubuje :-D

Iwonka super zdjęcie :tak:
Bodzinka Twój Lolo te taki słodki, przystojny mężczyzna :tak:
inna_22 ja też muszę się pilnować żeby prezentów szybciej nie dać ;-), ja mam gorzej bo mam je w domu.

Idę bo Dawid się rozgadał a zaraz zacznie płakać i babcia będzie musiała przyjść :cool2:

Ania uciekaj:-):-)Bo babcia przyjdzie:tak:Ale z Ciebie mama no wiesz,żeby dziecko sobie radośnie samo gaworzyło, zadowolone z życia, no skandal;-);-);-);-);-)

Witajcie.
Mnie tradycyjnie nic sie nie chce.:baffled: Na dworze pada, a mnie przydaloby sie wyjsc na zakupy. :dry: Moze pozniej troche przestanie padac i uda mi si wyjsc.:confused:

Ania wspolczuje tesciowej. Ty to masz z nia cztery swiaty.;-) Trzymaj sie i nie daj sie.:tak: A tych slubow to Ci troche zazdroscze -przynajmniej sie rozerwiesz.:tak::tak:

Anaconda - sliczna kurteczka! Bardfzo mi sie podoba.:tak:

Iwonka super zdjecie. A Ty to na tym zdjeciu wyszlas jak jakas nastolatka.:-D

Bodzinka Karolek to fajny chlopaczek.

Inna powodzenia i udanych zakupow!

Pycha tez by mi sie przydalo isc do dentysty,ale jakos tak zawsze brak czasu, ochoty i kasy.;-):-D

No mnie właśnie Kuba usnął. Odrobiłam z Natalką wczorajsze lekcje, zaraz idę zrobić sobie śniadanie i do roboty. Myślę, żeby dziś zrobić sobie pokój małej, jutro mój, w piątek kuchnię, a na sobotę mi zostanie łazienka i korytarz....... co by się nie przemęczyć za dużo jednego dnia ;-):-D:-D. Pomalutku i zleci. Dzis i tak nie mam za bardzo czasu, bo jeszcze wywiadowka w szkole.

Aniab a tobie to zazdroszczę,że już kończysz sprzątanie:sorry2:

Asiulinka ....... nastolatka........ dzięki:sorry2:.... chciałabym nią być;-):-)

Ania no właśnie jak możesz pozwalać dziecku na to żeby samo leżało.......;-);-):-D. Swoją drogą to te babcie to mają jakąś schizę na tym punkcie..... moja teściowa też nie mogła przeżyć jak mały leżał w łóżeczku... ciągle go na ręce chciała brać.... jak jej mówiłam, że jak leży grzecznie i sobie gaworzy to niech leży i niech go nie rusza to robiła nadąsaną minę:baffled:

reklama
Do góry