reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Olek w przedszkolu,kupony wysłane,baterie do aparatu się ładują,mały ciotce nasrał,ale nie wiedziała i zasnął.Jak wstał to aż bokiem powyłaziło:-D i musiałam bodziaka zapierac o nowym pajacu nie wspomnę:no:. Teraz terroryzuje kalkulator(jaki księgowy będzie czy co?)Wieczorem jedziemy zaklepac chrzest.Stary był na śniadaniu to mu jajecznice zrobiłam.Idę robc fotki.

reklama
Witam...nie bylo mnie zaledwie dwa dni a tu tyle do nadrabiania...
hanifka zasypia w swoim lozeczku...ja rosolek postawilam i standardowo jak rosolek to i udka do obiadu...bo rosolek na udkach robie...
Co do prezentow to zostali mi tylko rodzice...siostre i brata mam juz z glowy meza rowniez...brat dostanie aparatfotograficzny ktory ostatnio kupil mi maz sam tak zadecydowal ja nie mialam nic przeciwko bo przypuszczam ze jezeli chce tan aparat podarowac mojemu bratu to znazy ze ma dla mnie na oku inny nowy a wie o tym ze marzy mi sie rozowy malutki sony...siostra dostanie torebke, buty, sweterek i kosmetki + kolczyk do pepka...maz czapke z adidasa i podusie z hanifka, no jeszcze cos dokupie tylko najpierw musze wymyslic co...hmmm...
a i ja mam do was pytanie co warto miec w domowej apteczce dla maluchow bo jak juz bede to kupie w polsce by potem nie miec roblemu z dostanem lekow za granica chodzi mi o cos na lub przeciwko przesiebieniu na katar na brzuszek na zaparcia itp. narazie z pomoca mam wrzesniiowkowyc zrobillam nastepujaca liste
* masc majerankowa
* wapno w syropku
* wit C w kropelkah - Cebion
* czopki uspokajajace - viburcol
* sol fizjologiczna - Physiodose
* roztwor wody morskiej - Sterimar
* peroxygel - woda utleniona w zelu
* komprey jalowe, gaziki Leko
* sudocrem
* dicoflor 30 - probiotyki

* czopki glicerynowe
* Rubital - syropek na kaszel
* Pulmex baby - masc rozgrzewajaca
Co jeszcze dodac do tej listy, co wy macie w domowych apteczkach...

Ma nowe mebelki w kuchni:tak:.Jutro cyknę kilka fotek cyfrówką i pokażę Wam,na razie bez drzwiczek,ale co tam,ważne że są :-)
No czekamy na fotki...ja mam nowe od kwietnia jak sie wprowadzalam do nowego mieszkanka to maz kupil

Wpadłam powiedzieć dobranoc i pochwalić się jaką sobie kurtkę wylicytowałam, jestem bardzo zadowolona bo mi się przeokropnie podoba;-);-);-);-)

UND __ CIEPLUTKI PŁASZCZYK Z FUTERKIEM __ L (276074895) - Aukcje internetowe Allegro
Super plaszczyk

No to teraz jeszcze się wyżalę :-(
Przed samym wyjazdem po prezenty wpadła teściowa i zjeb** mi humor doszczętnie :wściekła/y::wściekła/y:.
Wyobraźcie sobie, ja ubieram Majkę a Dawid w drugim pokoju leży w łóżeczku i "gada". Ta udaje że puka i wchodzi :confused:, Majka pyta "kto tam?" cisza, ja na to "tu jesteśmy" nic. Pies zaczął szczekać jak ją zobaczył, Dawid się przestraszył i zaczął płakać, no to ta zaczęła :szok: przedstawienie:
"mama cię zostawiła, nie ma czasu dla ciebie, babcia musiała przyjść i zająć się tobą, ta niedobra mama, powiedz wszystko babci, tak ci tu źle.... :szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:"
Co za ku***,*****,*****,*****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze jej sie herbaty zachciało a Mariusz jak wszedł do domu, bo był tylko odstawić samochód to mówi że my wyjeżdżamy i nie mamy czasu.
A ona do mnie to go bierz i możecie jechać :szok::szok::wściekła/y::wściekła/y:, no jeszcze jej pozwolenie mi **** potrzebne :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ma któraś z was pozwolenie na broń? albo sama broń starczy to pożyczę albo kupie na allegro :tak:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No tak to juz jest z tymi tesciowami...ja cale szczescie widuje sie z tesciami ale nie rozmawiam z nimi bo oni tylko po turecku mowia
podrukowałam kupony na konkurs Gerbera (mogę nazbierac jeszcze jeden komplet etykiet,jakby któraś chciała spodnie sztruksowe rozmiar 86).Dzisiaj dużo przede mną roboty,zapraszam na prasowanie:-D.I jeszcze Olka do przedszkola i na pocztę.
Doradźcie,na chrzciny Julka nie zapraszamy brata Mirka i co zrobic jak się pojawi nieproszony(normalnie chama nie trawię:no:) a to w jego stylu?
Oco chodzi z tym konkursem gerbera???
Oj nie lubie prasowac szczerze wam powiem ze w ogole nie prasuje prasowalam jeden raz tylko jak bla u mnie siostra na wakacjach a tak to wlaczam automat na program latwe prasowanie i mam ciuzki w miare nie wygniecione...
no coz ci moge doradzic jesli szwagier sie zjawi to wydaje mi sie ze powinnas go przyjac dostawic mu talerz i niech posiedzi z wami w koncu to chrzciny po co macie sobie psuc humor czy niepotrzebnie stresowac i psuc ta uroczystosc

Hej.
Mój humor jakby lepszy ale teść właśnie mi przyniósł list a w środku zaproszenie na ślub kuzynki Mariusza od strony teścia, a ta wariatka ( teściowa ) na 100% przyleci przeżywać chyba że się mylę, oby!!!
To fajnie kończymy rok ślubem i zaczynamy bo 2 lutego moja Dorotka ślubuje :-D
oj wybralabym sie na czyjs slub i pozadnie sie wybawila w tym roku bylam na swoim slubie i kolegi meza taki perawdziwy turecki slub na 3000 osob :szok:

klavell,zbierasz 20 etykiet z produktów Gerbera i BoboFrut(deserki,zupki,dania,...),wypełniasz kupon i wysyłasz.Szczególy na Gerber MAMY PROMOCJĘ,tam jest też kupon do wydrukowania,u mnie w sklepie zbrakło i sobie wydrukowałam.Masz czas do końca grudnia.

reklama
Do góry