reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzieki za zyczonka, ale o co chodzi z ta rocznica zwiazku?? Bo ja nie wiem :dry:
No wpisalas sie w kalendarzu mam siedzacych.................
tt142364fltt.gif

11-poczatek związku innej_25
19-imieniny Darka męża Pychy
19-imieniny Darka mężą Donatelki
22-10 rocznica związku WerEly
24- imieniny Ewci81
24-imeininy męża patrycji24berlin
25-rocznica zaręczyn marty1981 i chrzest Julka
26-imieniny męża czarnej551
27-urodziny Dawidka synka czarnej551
27-urodziny Maciusia synka asiulinki
28-urodziny Natalki córeczki iwony.c28
29-imieniny Dawidka synka czarnej551

reklama
Ja juz wiem bo wy macie podobne nicki a w kalendarzu jest inna_25:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
To faktycznie pomylka:-):-):-) a gdzie ta inna_25 ja nie pamietam jej:confused: I nikt mnie niepoprawil tylko sie wszyscy do zyczen przylaczyli :):-)

Iwonka2006 niezły numer z tymi życzeniami:-DAle fakt łatwo się pomylić:tak:
Anaconda kurtka super:tak:
Ewcia ty masz jakieś pseudokoleżanki w pracy:tak::szok:Ale ludzie teraz wredni na punkcie kasy są. Mam nadzieję że chociaż szybko ci dadzą jakąś premię:-)
No a ja sie nasprzątałam dzisiaj aż mi sie nic nie chce. Idę się wykąpać i przed tv bo jakos sennosć mi przeszła. Chyba po tych tańcach które mi synek niedawno urządził:shocked2:Dopierokilka minut temu zasnął a tak to kręcioły tu urządzał. Do jutra

Ale macie domowe sposoby na przeziębienia, warto zapamiętać:tak::tak::tak:
To ja polecam maść majerankową na klatkę i plecy i tez ciepła bluzka i nie niszczy ubrać :tak:

:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

moj synek stwierdzil wszem i wobec ze jestescie cool:-)
Dzięki Matek Ty też jesteś :cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Ewcia też bym się wkur... i to na maksa, ale tak to już przeważnie jest że o parę groszy to by człowiekowi oczy wydrapali:-D:-D
Wpadłam powiedzieć dobranoc i pochwalić się jaką sobie kurtkę wylicytowałam, jestem bardzo zadowolona bo mi się przeokropnie podoba;-);-);-);-)

UND __ CIEPLUTKI PŁASZCZYK Z FUTERKIEM __ L (276074895) - Aukcje internetowe Allegro
WOW extraśny, gratulacje

No to teraz jeszcze się wyżalę :-(
Przed samym wyjazdem po prezenty wpadła teściowa i zjeb** mi humor doszczętnie :wściekła/y::wściekła/y:.
Wyobraźcie sobie, ja ubieram Majkę a Dawid w drugim pokoju leży w łóżeczku i "gada". Ta udaje że puka i wchodzi :confused:, Majka pyta "kto tam?" cisza, ja na to "tu jesteśmy" nic. Pies zaczął szczekać jak ją zobaczył, Dawid się przestraszył i zaczął płakać, no to ta zaczęła :szok: przedstawienie:
"mama cię zostawiła, nie ma czasu dla ciebie, babcia musiała przyjść i zająć się tobą, ta niedobra mama, powiedz wszystko babci, tak ci tu źle.... :szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:"
Co za ku***,*****,*****,*****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze jej sie herbaty zachciało a Mariusz jak wszedł do domu, bo był tylko odstawić samochód to mówi że my wyjeżdżamy i nie mamy czasu.
A ona do mnie to go bierz i możecie jechać :szok::szok::wściekła/y::wściekła/y:, no jeszcze jej pozwolenie mi **** potrzebne :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ma któraś z was pozwolenie na broń? albo sama broń starczy to pożyczę albo kupie na allegro :tak:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aniu,jak masz dostęp do ruskiego spirytusu do dolej do niego wody utlenionej i będziesz miala spokój raz na zawsze:-):tak:.
na przeziębienie pmagał Olowi rosołek z wiejskiego kuraka z przetartym jajkiem na twadro i czosnkiem.

Aniu,jak masz dostęp do ruskiego spirytusu do dolej do niego wody utlenionej i będziesz miala spokój raz na zawsze:-):tak:.
na przeziębienie pmagał Olowi rosołek z wiejskiego kuraka z przetartym jajkiem na twadro i czosnkiem.
Przypadek czy przeznaczenie, że właśnie koleżanka na naszej-klasie napisała mi że mieszaka w Rosji :tak::-D:-D:-D:-D

O, to może być całkiem dobra miksturka :-p, mam tu na myśli rosołek oczywiście ;-), muszę spróbować :tak:

reklama
Do góry