upsss to moja winaa,pseplasam
Ewcia - ale Cię załatwiły te "koleżanki"
nom,ale kit im w uszy,,,
Ewcia też bym się wkur... i to na maksa, ale tak to już przeważnie jest że o parę groszy to by człowiekowi oczy wydrapali
Wpadłam powiedzieć dobranoc i pochwalić się jaką sobie kurtkę wylicytowałam, jestem bardzo zadowolona bo mi się przeokropnie podoba;-);-);-);-)
UND __ CIEPLUTKI PŁASZCZYK Z FUTERKIEM __ L (276074895) - Aukcje internetowe Allegro
nom dokladnie,,,super kurteczka,taka sportowa,ja chyba tez sobie zkaupie....jakas na wyjazd w gory,,bo ja mam non stop taka niezniszczalna ze szkoły średniej,,to jakies 8 letnią,,ile zmozna w tej samej lazic,buuu]
Iwonka2006 niezły numer z tymi życzeniami
Ale fakt łatwo się pomylić
Ewcia ty masz jakieś pseudokoleżanki w pracy
Ale ludzie teraz wredni na punkcie kasy są. Mam nadzieję że chociaż szybko ci dadzą jakąś premię:-)
hehe pomyłka niekontrolowana,,,ja jaks pijana byłam....upsss
nom,,,ale gadalam dzisaj z dyrem i powiedizal,ze dostane paczke na synka,,a kase najpozniejw styczniu mi dadza,bo wezma z innej kasy rozdziela mi...
:-)no to sie ucieszylam...
No to teraz jeszcze się wyżalę :-(
Przed samym wyjazdem po prezenty wpadła teściowa i zjeb** mi humor doszczętnie .
Wyobraźcie sobie, ja ubieram Majkę a Dawid w drugim pokoju leży w łóżeczku i "gada". Ta udaje że puka i wchodzi , Majka pyta "kto tam?" cisza, ja na to "tu jesteśmy" nic. Pies zaczął szczekać jak ją zobaczył, Dawid się przestraszył i zaczął płakać, no to ta zaczęła przedstawienie:
"mama cię zostawiła, nie ma czasu dla ciebie, babcia musiała przyjść i zająć się tobą, ta niedobra mama, powiedz wszystko babci, tak ci tu źle.... "
Co za ku***,*****,*****,*****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze jej sie herbaty zachciało a Mariusz jak wszedł do domu, bo był tylko odstawić samochód to mówi że my wyjeżdżamy i nie mamy czasu.
A ona do mnie to go bierz i możecie jechać , no jeszcze jej pozwolenie mi **** potrzebne
Ma któraś z was pozwolenie na broń? albo sama broń starczy to pożyczę albo kupie na allegro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o ja pikooleeeeeeee
Ania co ty masz za babsko ta tesciowa,,no szok,,ja normalnie chyba bym
udusiła...
a spirit moge ci przysłac kurierem,,,,
Dziewczynki wpadłam, się przywitać:-):-)
Ewcia powiedz Małemui,że buzki superaśne
Tekoleżanki to szkoda słów, chytre te ludzie na kase,że aż strach.Niech im bokiem ta ksa wyjdzie.
....
przekaze przekaze dzieki bardzo...
Witam z rana. U nas znowu pada.
no fajna fota kochana,,,,superr??:-)
Sprawdziłam w kalendarzu i tam wszędzie jest ten sam błąd, zamiast inna_22 jest napisane inna_25
.No a jeśli chodzi o rocznicę związku to też wkradł się błąd, może trochę z mojej winy, bo jak tam wpisywałam ważne daty, to na samym końcu wrzuciłam 11 listopada i do kalendarza zostało wpisane 11 grudnia ;-).
Do później :-)
upsss wybacz innaa,,,,,,kurcze wybacz,,juz naprawiam błąd...
Zobacz załącznik 61405 Kąpię Julka w pokoju Olka,stąd do Was klikam
Zobacz załącznik 61406
no niexle,,hehe...ale super kapnaie,,ja tez Mata w misce kąpałam jak był mały,,i tez w pokoju,,a on bardzo lubiał,hehee