reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia i tak co miesiac 50 sloikow musisz zakrecac,tzn 250 skoro co piata nakretka pasuje:szok::tak::-)
:-)
Iwonka ja musze zrobić 80 słoiczków.A mam chyba z 500 nakrętek,full wypas,ale sa z******(sorrY) niektore i to bardzo,ze zanim jeden zakręce to z 5 zużywam,a ręce opadają....jednym rzutem robie 9-12 słoików,takż e policzcie--makabra to robić,,najgorsze te zakręcanieee.
Możecie mi współczuć :-p:rofl2:Ja sama sobie współczuje robić to...:szok::-D

reklama
Melduję się!

Witam nową mamę!

Iwonka przesyłam buziolki dla Vanesski bidulki :tak: oby noc minęła spokojnie :tak:

Ewcia kobieto, ale Ty masz przerąbane z tymi słoikami :szok::szok::szok::szok: jeszcze te nakrętki ;-)

No Sewek ja mam %,a ty coś dzisiaj kupiłąś kochana czy nieee....jak nie to dam ci troszke,daj kuflaaa.
Iwonka buziole dla amłęj,oby szybko przeszło....miłęgo pluskania...

reklama
Iwonka takich wieści to się nie spodziewałam:szok: Fajnie gratuluję decyzji :-) A kościelnego ślubu nie chcecie?? Dla Vaneski buziaczki zdrowiaczki, biedactwo namęczy się:-(

A ja mam nerwa dzisiaj i od dzisiaj mam wszystko w d....:wściekła/y:Stwierdziłam że na siłę nikogo się nie zmieni więc może lepiej sobie podziękować i się rozejść niż psuć sobie życie:-( Już brak mi sił na naprawianie wszystkiego i staranie się żeby było dobrze. Ja chodzę wiecznie zdenerwowana i później się dziwię że Weronika też tak się zachowuje. Aj nie zanudzam moimi dołami.
Łeb mi pęka i położyłabym się spać ale nie mogę bo kolega maluje łazienkę i głupio by było gdybym spała:-D

A tu widzę jak zwykle jakaś nocna impra się szykuje:-D. Macie zdrowie dziewczyny;-)

Do góry