reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

27 pazdziernika o 16:00 bierzemy slub:szok::shocked2: :-)wlasnie bylismy w USC:tak::-)

Gratuluję decyzji!!!

A moje dziecko ma nadal goraczke,:-:)-:)-(teraz spi ciekawe jak bedzie pozniej z nia:-(wczoraj takie wiatrzysko bylo ze moze i ja przewialo albo i zeby ida:sick:

Ucałuj Vanesskę,biedulka. Dużo zdróweczka :-):-)

wiem wiem,dzieki :tak:;-):-)tez jestem szczęśłiwa,ale to tylko na rok..

No Ewcia ale ty skromna jesteś :-);-):tak:

Czemu na rok???

reklama
Hej Czarna nowy blog smykowy dla Dawidka zalozylas.fajnie:tak::-)juz bylam na nim:-) a suknie tez mialas ladna:tak::-)Ty ciemne wlosy i ten niebieski kolor super wygladalo.Ja sie lubuje w zlocie i to jest moj typ sukienki ktory pokazalam.Jak by byl rozmiar na mnie tyo bym taka sobie walnela:tak:Jesli nie to takiego czegos bym szukala.Ja blondynka mysle ze mi bylo by dobrze w tej zlotej....

No Ewcia ale ty skromna jesteś :-);-):tak:
Czemu na rok???
haha wiem ze skromna,,,,bo to tylko na zastępstwo jest...

Co jest??? Sama do siebie piszę???
Nikogo tu nie ma???
ja jezdemm,ale często też musze pisać do siebie bo mało babiczek,,,haha

Iwonka super suknia,,,,,czarna alez laska z ciebie w niebieskim,ha super tez suknia,,,ja tam cywilnego nie mialam,ha i nie dam fotki,aby sie p[chwalicc

Iwonka ale macie przygotowń co??
Ile osb macie na myśli na imprezie,,bo chyba robicie coś w tym styluu,...wogole to w domu czy w restauracji ...

Iwonka ale macie przygotowń co??
Ile osb macie na myśli na imprezie,,bo chyba robicie coś w tym styluu,...wogole to w domu czy w restauracji ...
Oj Ewcia jeszcze nic nie wiem,z tego co narazie wiem to lista gosci ciagle sie zwieksza wiec pewnie opcja domowa odpada i trzeba szukac jakiejs restauracji.Gdyby to bylo latem to i na naszym ogrodku bysmy zrobili i tez bylo by fajnie tak jak na filmach USA:tak::-DNajwazniejsze jest to ze moj R musi swojej mamie wybic z glowy zapraszanie jakis ciotek,srotek itd z ktorymi sie nie widzieli iles lat,ja wole najblizszych i przyjaciol swoich zaprosic.

Nom Iwonka najgorzej jak inni chcą za ciebie decydować co będize na TWOIM ślubie,,to chyba najgorsze,,,,hehe......cioteczki sroteczkii,tez to przerabiałam,haha

Ja zmykamz syneckziem an dwór,bo od jutra ma u mnie znowu lać i być chłodno,takż emsuz ekorzystać z pogody...narazie laseckzii,,bede za jakies dwie godiznki,papaa

Iwonka wielkie gartulacje:-) Nie daj sobie slubu zorganizowac przez tesciowa, bo to jets starszne. Moja tesciowa to mi taka banie odwalila ze slubem ze myslalam ze ja zapi.......ole, z reszata moj M tez.]
Ja nie mialam cywilnego , ale jak to po slubie koscielnym bylo wesele okolo 50 osob, no i wszystko fajnie sie potoczylo zabawa ekstra choc ja juz mialm wszystkiego dosc kolo polnocy bo bylam w 5 m-cu ciazy. Zabawa sie skonczyla pojechalismy do domu polozylismy sie spac kolo 4 rano, a tu o 9 wpada moja tesciowa do nas i wrzeszczy ze my jeszcze w lozku a goscie na sali czekaja:szok::szok::szok: (a podkreslam ze bylo to wesele jednodniowe!!!) my oczywiscie jak to?? kto ich zaprosil na drugi dzien???!!!:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a ona wtedy jak to kto?? ja!!! powiedzialam im zeby przyszli rano:szok::szok::szok::szok:
Mozesz osbie wyobrazic nasze zdiwko icala sytuacje, ja myslalam ze umre ze zlosci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Czarna ładna suknie mialas bardzo ci w niej dotwarzy

Hej kobitki, czytalam co pisałyscie ale niemiałam nawet kiedy cos napisac, a do tego humor był kiepski:-(, ale już ok:-)
Wpadłm na chwilkę bo dzisiaj walcze z ogórkami,
mąż z synkiem na spacerku,:-)
Zmykam, pozdrowionka, dziewuchy dzisiaj tez balujecie przed komp.:-D
Iwonka suknia urocza,
Czarna ty również ślicznie wyglądałaś:tak:

reklama
Wróciliśmy właśnie ze spacerku. Jędrek jest tak padnięty, że zasiadł przed telewizorem zajada danonka i tylko patrzę czy nie śpi :tak:

Iwonka GRATULUJĘ!!!!! Suknia prześliczna :tak::tak::tak: A co do wtrącania się teściów w przygotowanie wesela. My mieliśmy taką sytuację, że moja teściowa zaczęła nam mówić kogo powinniśmy zaprosić na wesele :wściekła/y: w końcu wnerwiliśmy się i sami zrobiliśmy wesele i nie braliśmy pieniędzy ani od teściów, ani od moich rodziców :tak: Zrobiliśmy po swojemu i było super. A że jakieś ciocie obraziły się :baffled::baffled::baffled::baffled: co nas to obchodzi. Mój mąż widział je raz,dwa razy w życiu po co prosić takie osoby :baffled::baffled::baffled:

Czarna bardzo ładnie wyglądałaś!

Dominika nie wiem czy dziś będzie impreza wieczorna.... ale nie mówię nie :-)

Do góry