reklama
patra2005
Zaciekawiona BB
witam dziewczyny.myslałam że jak corcie na wakacje wyśle,to znajde czasu więcej dla siebie a tu nici z tego.ciągle gdzies musze latac,załatwiać sprawy i wogole.Dziś piątek 13-tego i w poznianu na zakupach złapałam laka,na szczęscie kuzyna spotkałam i mi zmienił opone.
Zuza wraca w niedziele rano wa w nocy wyjęźdza z babia i z moją szwagierką nad morze,az mi smutno,tak długo dziecka nie mam ;-(mąz mnie wyzywa ze mam odpoczywac a nie wymyslalać wrrr....faceci!!!!!!!!
przepraszam ale nie jestem w stanie nadrobić tylu stronek ;-(
POZDRAWIAM WAS I CAŁUJE
PAPAPA
Zuza wraca w niedziele rano wa w nocy wyjęźdza z babia i z moją szwagierką nad morze,az mi smutno,tak długo dziecka nie mam ;-(mąz mnie wyzywa ze mam odpoczywac a nie wymyslalać wrrr....faceci!!!!!!!!
przepraszam ale nie jestem w stanie nadrobić tylu stronek ;-(
POZDRAWIAM WAS I CAŁUJE
PAPAPA
ania138
miłość w trzech wymiarach
Hej kobietki my skończyliśmy się pakować i idziemy na drzemeczkę bo pobudka o 3:50 .
aniab nie wiem gdzie jest Pobierowo ja będę w Sianożętach koło Kołobrzegu.
buziaczek ja urodziłam Majkę 19.07 ale Ty jak dobrze doczytałam masz na 17.07. powodzenie będę o Tobie myśleć
DO ZOBACZENIA 21 LUB 22 TRZYMAJCIE SIĘ CIEPLUTKO PA PA
aniab nie wiem gdzie jest Pobierowo ja będę w Sianożętach koło Kołobrzegu.
buziaczek ja urodziłam Majkę 19.07 ale Ty jak dobrze doczytałam masz na 17.07. powodzenie będę o Tobie myśleć
DO ZOBACZENIA 21 LUB 22 TRZYMAJCIE SIĘ CIEPLUTKO PA PA
ania138
aniab już sprawdziłam to faktycznie nie tak daleko od siebie będziemy.
Jeszcze raz PA PA PA PA PA PA PA PA PA PA PA PA PA PA BUŹKA
Jeszcze raz PA PA PA PA PA PA PA PA PA PA PA PA PA PA BUŹKA
ania138
No to jedziemy, PA PA
Pycha
mama Mai i Marty
no i powyjeżdzały nam dziewczyny :-) oby tylko pogoda dopisała,
ja wczoraj słyszałam że maja być upały, a od czwartku ciepło, ale już nie tak upalnie
a tak wogóle to cześć wszystkim
wpadłam z rana, bo potem to chyba juz nie znajde czasu, bo na 14 jedziemy na 8 urodzinki mojej siostrzenicy, a prędzej jeszcze na zakupki muszę wyskoczyć i moze jeszcze do kosetyczki brwi zrobić, no i oczywiście jeszcze przejażdżke rowerem zaliczyć musze, bo pewnie późno wrócimy
ja wczoraj słyszałam że maja być upały, a od czwartku ciepło, ale już nie tak upalnie
a tak wogóle to cześć wszystkim
wpadłam z rana, bo potem to chyba juz nie znajde czasu, bo na 14 jedziemy na 8 urodzinki mojej siostrzenicy, a prędzej jeszcze na zakupki muszę wyskoczyć i moze jeszcze do kosetyczki brwi zrobić, no i oczywiście jeszcze przejażdżke rowerem zaliczyć musze, bo pewnie późno wrócimy
Pycha
mama Mai i Marty
Ja się tylko pytam,, gdzie ta zapowiadana poprawa pogody?
u mnie super świeci słonko, a na termometrze 34 stopnie w słoncu :-):-):-)
weekend to tu cisza, ja po treningu, chciałam iść do kosmetyczki, ale wszystko zajęte, normalka jak w sobote więc chyba pójdziemy na spacerek
reklama
Podziel się: