reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja licze na tą weekendową zmianę pogody. Już nie mogę wytrzymać z tym deszczem...
Mam nadzieje, ze jednak ta optymistyczna wersja się sprawdzi.

Dobrej nocki!

reklama
witam dziewczyny.myslałam że jak corcie na wakacje wyśle,to znajde czasu więcej dla siebie a tu nici z tego.ciągle gdzies musze latac,załatwiać sprawy i wogole.Dziś piątek 13-tego i w poznianu na zakupach złapałam laka,na szczęscie kuzyna spotkałam i mi zmienił opone.
Zuza wraca w niedziele rano wa w nocy wyjęźdza z babia i z moją szwagierką nad morze,az mi smutno,tak długo dziecka nie mam ;-(mąz mnie wyzywa ze mam odpoczywac a nie wymyslalać wrrr....faceci!!!!!!!!
przepraszam ale nie jestem w stanie nadrobić tylu stronek ;-(

POZDRAWIAM WAS I CAŁUJE

PAPAPA

Hej kobietki my skończyliśmy się pakować :szok::tak: i idziemy na drzemeczkę bo pobudka o 3:50 :no:.
aniab nie wiem gdzie jest Pobierowo ja będę w Sianożętach koło Kołobrzegu.
buziaczek ja urodziłam Majkę 19.07 ale Ty jak dobrze doczytałam masz na 17.07. powodzenie będę o Tobie myśleć :tak:
DO ZOBACZENIA 21 LUB 22 TRZYMAJCIE SIĘ CIEPLUTKO PA PA

no i powyjeżdzały nam dziewczyny :-) oby tylko pogoda dopisała,
ja wczoraj słyszałam że maja być upały, a od czwartku ciepło, ale już nie tak upalnie

a tak wogóle to cześć wszystkim

wpadłam z rana, bo potem to chyba juz nie znajde czasu, bo na 14 jedziemy na 8 urodzinki mojej siostrzenicy, a prędzej jeszcze na zakupki muszę wyskoczyć i moze jeszcze do kosetyczki brwi zrobić, no i oczywiście jeszcze przejażdżke rowerem zaliczyć musze, bo pewnie późno wrócimy

reklama
:-Dcześc kobitki ,:-) Leika pogoda jest tam gdzie nas nie ma , jak zwykle. miłego dnia wszystkim zycze:-D:tak:

Do góry